Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

Elija, grazu wub.gif

Visas su artejanciais Naujais wub.gif 4u.gif
Ir mano gimtadieniu hihihi.gif biggrin.gif
Atsakyti
Su gimtadieniu Yyy 4u.gif

Su Naujais Metais visas
Atsakyti
Dekui hihihi.gif 4u.gif

Su NAUJAISIAIS METAIS friends.gif 4u.gif
Atsakyti
turtingu, sveiku, ramiu Nauju metu smile.gif
Atsakyti
Paskutinis 2011 metų darbas. Darbą fotkinau ne aš, o jo naujoji šeimininkė
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikinu su Naujaisiais Metais smile.gif Linkiu, kad Drakono metai atnestu zadetus turtus, kas tai bebutu, ar pinigeliai, ar sveikata, ar vaikucius, nes kiekvienam savas turtas skirtingas smile.gif

Tavi labai grazus ir idomus drakonas smile.gif
Elija labai svelni skarute, tik gaila nesimato visos smile.gif

Norejau paklausti, turiu keleta man nereikalingu naturalaus vilko plauko teptuku is Kinijos, skirtu kaligrafijai, uzsakiau du vienodus komplektus. Gal ka domintu?
Atsakyti
Defliune, ir Tave 4u.gif smile.gif
O , mane gal domintu, cia ta prasme graziia rasyt su teptuku ant silko ar kaip? g.gif
Atsakyti
Yyy sie teptukai skirti ir graziai rasyti ant popieriaus, specialiai kinu tapybai su akvarele, tapyti silkui, kitaip tariant kam norit tam ir naudojat.
Atsakyti
Defliune, o kiek ten ju yra ir kokia kaina? ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Visas sveikinu su praėjusiomis šventėmis ir atėjusiais Naujais Metais. Linkiu Jums įkvėpimo naujiems darbams, kūrybinio pasitenkinimo ir kantrybės visa tai įgyvendinant.
Noriu vėl priminti apie save, nes buvau dingusi geram pusmečiui doh.gif Atsinešiau keletą darbų. Vienas jų (karšto vaško technika) senesnis, bet lyg ir nebuvau rodžius, o kiti švieži. Nuotraukų kokybė tai fui, nesulaukiau saulutės todėl taip ir gavosi verysad.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Kaip visad super. Klausyk, man reiktų su tavim šnektelt
Atsakyti
~ella~, siaubingai gražu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti