Elija, grazu
Visas su artejanciais Naujais
Ir mano gimtadieniu
Su gimtadieniu Yyy
Su Naujais Metais visas
Su Naujais Metais visas
Dekui
Su NAUJAISIAIS METAIS
Su NAUJAISIAIS METAIS
Paskutinis 2011 metų darbas. Darbą fotkinau ne aš, o jo naujoji šeimininkė
Sveikinu su Naujaisiais Metais Linkiu, kad Drakono metai atnestu zadetus turtus, kas tai bebutu, ar pinigeliai, ar sveikata, ar vaikucius, nes kiekvienam savas turtas skirtingas
Tavi labai grazus ir idomus drakonas
Elija labai svelni skarute, tik gaila nesimato visos
Norejau paklausti, turiu keleta man nereikalingu naturalaus vilko plauko teptuku is Kinijos, skirtu kaligrafijai, uzsakiau du vienodus komplektus. Gal ka domintu?
Tavi labai grazus ir idomus drakonas
Elija labai svelni skarute, tik gaila nesimato visos
Norejau paklausti, turiu keleta man nereikalingu naturalaus vilko plauko teptuku is Kinijos, skirtu kaligrafijai, uzsakiau du vienodus komplektus. Gal ka domintu?
Defliune, ir Tave
O , mane gal domintu, cia ta prasme graziia rasyt su teptuku ant silko ar kaip?
O , mane gal domintu, cia ta prasme graziia rasyt su teptuku ant silko ar kaip?
Yyy sie teptukai skirti ir graziai rasyti ant popieriaus, specialiai kinu tapybai su akvarele, tapyti silkui, kitaip tariant kam norit tam ir naudojat.
Defliune, o kiek ten ju yra ir kokia kaina?
Sveikos merginos. Visas sveikinu su praėjusiomis šventėmis ir atėjusiais Naujais Metais. Linkiu Jums įkvėpimo naujiems darbams, kūrybinio pasitenkinimo ir kantrybės visa tai įgyvendinant.
Noriu vėl priminti apie save, nes buvau dingusi geram pusmečiui Atsinešiau keletą darbų. Vienas jų (karšto vaško technika) senesnis, bet lyg ir nebuvau rodžius, o kiti švieži. Nuotraukų kokybė tai fui, nesulaukiau saulutės todėl taip ir gavosi
Noriu vėl priminti apie save, nes buvau dingusi geram pusmečiui Atsinešiau keletą darbų. Vienas jų (karšto vaško technika) senesnis, bet lyg ir nebuvau rodžius, o kiti švieži. Nuotraukų kokybė tai fui, nesulaukiau saulutės todėl taip ir gavosi
Kaip visad super. Klausyk, man reiktų su tavim šnektelt
~ella~, siaubingai gražu