Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl tarpininkės Agnetos temos

Mano daikto dar is praeitos siuntos neatsiuncia,jau rasiau du kart jai jokio atsakymo doh.gif ar kas gavot viska is tu Boots uzsakymu kur buvo 3 perki uz du moki?
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas14 @ 2012 02 04, 21:02)
Mano daikto dar is praeitos siuntos neatsiuncia,jau rasiau du kart jai jokio atsakymo  doh.gif  ar kas gavot viska is tu Boots uzsakymu kur buvo 3 perki uz du moki?

as gavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bubuu @ 2012 02 05, 20:46)
as gavau  4u.gif

susisiekiau su Agneta,pazadejo ryt issiusti thumbup.gif
Atsakyti
Ligituka 2+ 2
Jovjo 2+2
Tafi 2 lt
Vaidule 7 lt
Egijux 7 lt

Siu merginu siuntinukai pas mane, skaiciukai kiek reikia sumoketi uz siuntima. Mano nr 868504935, pasukit susitarsim asmeniskai is kur atsiimti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2012 02 07, 10:01)
Ligituka 2+ 2
Jovjo 2+2
Tafi 2 lt
Vaidule 7 lt
Egijux 7 lt

Siu merginu siuntinukai pas mane, skaiciukai kiek reikia sumoketi uz siuntima. Mano nr 868504935, pasukit susitarsim asmeniskai is kur atsiimti smile.gif

Mano nieko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2012 02 07, 11:04)
Mano nieko?  unsure.gif

unsure.gif nieko..
ir mano nieko nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2011 12 08, 16:26)
Informuojame, kad tarpininkei Agnetai neleidžiama rinkti naujų užsakymų dėl susikaupusių skolų klientėms.

Ši tema skirta Agnetos atsiskaitymams su skolininkais sekti.

Jeigu Jūs esate Agnetos klientė ir Ji Jums liko skolinga pinigų arba prekių, prašome šioje temoje pranešti apie skolų grąžinimą arba užsakytų prekių gavimą.

Dėkojame!

Forumo supermama.lt administracija

Jau nuo rugpjucio menesio niekaip neatsijamu 350 LT jau du kartus pateikiau ir uzsakymus ir graziai prasiau bet deja, nieko. Dabar paprase sask. nr ir pazadejo per dvi dienas grazinti pinigus deja vel apgaule.
Atsakyti
gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif

Kokia "laimė" - pagaliau ir aš pakliuvai į Agnetos pinkles sad.gif Siunčiausi iš jos porą metų, buvo šiokių tokių nesklandumų, bet stebėjau, kaip piktus žodžius jos adresu lieja kitos pirkėjos ir tyliai bandžiau suprast, kad žmogus gal nesuspėja, gal kažkas jos komandoje prastai dirba, o dar trys vaikai, namai ir t.t. Bet šį kartą mano kantrybė SPROGO unsure.gif
2012 01 16 siuntos sąraše esu pirmuoju numeriu - Clarks batai grįžo. Nusiunčiu duomenis siuntimui asmeniškai. Laukiu. Siuntinio nėra.
Po dviejų savaičių skambinu - sako, išsiųstas turi būti, jau turit gaut. Dar namie pažiūrėsiu, sako, atsiųsiu siuntos numerį. Laukiu. Tyla.
Rašau laišką - atsakyme atsiprašymas, surado neišsiųstą siuntinį. Vėl laukiu. Siuntinio nėra. Vėl rašau - atsiprašymai, kad pramigo, pas juos kaime paštas trumpai dirba.
Vėl kantriai laukiu - nesulaukiu. Vėl rašau. Atsakymas - atsiprašau, mašinos neužkūriau, nežinau, ar ryt užkursiu - kai tik galėsiu, išsiųsiu. Patikiu - mano pačios mašina nesikuriu, ne stebuklas, kai tokie šalčiai....
Po kelių dienų vėl rašau - gal jau siuntinio sulauksiu. Atsakymas - atsiprašau, kad ilgai teko laukt, šeštadinį išsiunčiau (išeitų, kad vasario 4 d.). Nuo antradienio tikrinu pašto dėžutę - pranešimo nėra, paštą irgi ant kojų pakėliau - siuntinio nėra. Rašau Agnetai laišką, prašau siuntos Nr. - tyla. Rašau antrą laišką - tyla.
Finalas. Skambinu - Agnetos telefono numeris yra užblokuotas!!! blink.gif blink.gif Kaip dabar su ja susisiekt????????
Tai ką - lieka tik policija... Sumos pareiškimui užtenka sad.gif
Atsakyti
Parašius čia iš karto gavau siuntos numerį.... Ar tik tokiu būdu reikia bendrauti? Liūdna sad.gif
Atsakyti
Labuka-mergytes,gal zinote Agnetos tel. nr.?-nes jos nr. nebeveikia.
Atsakyti
Merginos negąsdinkit ,šiaip skaitau ir savo akim netikiu . Gal dabar ir rečiau užsakinėju , bet seniau tai dažnokai užsakydavau , bet viska laiku budavo, na gal ilgiau kartais reikėdavo siuntinukų palaukti , bet viskas ok g.gif . Nustebau labai , nes ką tik pervedžiau i jos saskaitą pinigų, įlendu į temelę ir apakau doh.gif . Laukiu prekyčių iš HM, ne nu gal viskas bu ok, kažkaip nesinori tikėti. Bet ....... vistiek negerai pasijutau, kaži kaip dabar su tais mano pinigėliais bus g.gif .
Atsakyti
QUOTE(*megane* @ 2012 02 10, 19:24)
Merginos negąsdinkit ,šiaip skaitau ir savo akim netikiu . Gal dabar ir rečiau užsakinėju , bet seniau tai dažnokai užsakydavau , bet viska laiku budavo, na gal ilgiau kartais reikėdavo siuntinukų palaukti , bet viskas ok  g.gif . Nustebau labai , nes ką tik pervedžiau i jos saskaitą pinigų, įlendu į temelę ir apakau  doh.gif . Laukiu prekyčių iš HM, ne nu gal viskas bu ok, kažkaip nesinori tikėti. Bet ....... vistiek negerai pasijutau, kaži kaip dabar su tais mano pinigėliais bus  g.gif .

Didele HM ssiunta grista, laukiam kartu, tikiuosi viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti