Pas Agnetą užsakinėjau jau seniai, visada daugmaž laiku gaudavau ar prekes, ar pinigus. Bet man taip pasirodė, kad galbūt ji nelabai seka savo ūkį, nes vieną kartą aš pamiršau kiek turiu pervesti už atsiuntimą (ta suma, kuri būna ant siuntinio), o kai paklausiau pas Agnetą kiek, ji ir pati nežinojo, bet tada susitarėm, kad pervesiu tam tikrą sumą ir aš ją pervedžiau. O dabar užsakiau H&M lapkričio mėn., Agneta man jokių skaičių neatsiuntė, po kiek laiko parašė, kad gavo mano vieną prekę iš trijų, rašiau jai, kad nesu susimokėjusi, bet skaičiukų vistiek negavau. Pakolkas susitarėm, kad dar palauksiu likusių prekių, bet kaip suprantu Agneta yra užsakiusi mano prekes iš savo pinigų ir jeigu yra daugiau tokių merginų kaip aš tuomet galbūt dėl to Agneta ir negali visoms laiku grąžinti. O aš tikrai nesu kažkokia ypatinga klientė, kad man Agneta iš pradžių nepateiktų skaičiukų kaip daugumai.
Prekytes buvau uzsisakiusi rugpjuti, spalio men gavau trecdali rubeliu, iki siol pinigeliu negavau is jos, ne per daug buvau pervedusi. Kelis kartus Agneta man atrase, kad vis pamirso pervest, siandien ar ryt perves, bet nesulaukiu
Esu užsisakiusi pas Agnetą, bet skaičiukų negavau, nors sako, kad prekės užsakytos.
Galbūt iš tikrųjų sunku Agnetai visa tai daryti iš savo pinigų.
Galbūt iš tikrųjų sunku Agnetai visa tai daryti iš savo pinigų.
Sveiki, siandien is Agnetos gavau pinigelius, ji su manimi atsiskaite
As irgi vis dar laukiu pinigeliu. Tikiuosi, kad atgausiu
Likutį už negautas prekes su Agneta suderinome rugsėjo 30 d. (skola beveik 800 Lt). Gruodžio mėn. po nuolatinių priminimų ir prašymų pervedė 200 Lt, o nuo tada tik pažadai pažadai ir nė vieno lito. Labai liūdna dėl tokio žmogaus elgesio, nes pati nė dienos nesu vėlavusi su apmokėjimu
Uzuojauta merginoms
Visos tarpininkes siek tiek naudojasi musu kantrybe,bet cia jau be zodziu
Visos tarpininkes siek tiek naudojasi musu kantrybe,bet cia jau be zodziu
QUOTE(Svajūnė @ 2011 12 08, 15:54)
Taip, galės.
Agnetai tik negalima rinkti naujų užsakymų, kol visiškai neatsiskaitys su klientėmis.
Agnetai tik negalima rinkti naujų užsakymų, kol visiškai neatsiskaitys su klientėmis.
Nu jo cia tai idomiai Agneta daro, mano preke parae kad neateina laukiau du menesius, paskui sako atsiusk sskaita tai va dabar laukiu kad grazintu pinigus jau greit menesi nebeatraso nei i zinutes nieko dingo.
O tai kaip dabar bus su tomis kurios laukia artimiausia siunta atkeliaujančių prekių? Čia skelbs sąrašą?
QUOTE(eefje @ 2012 02 03, 19:09)
O tai kaip dabar bus su tomis kurios laukia artimiausia siunta atkeliaujančių prekių? Čia skelbs sąrašą?
Cia paskelbs sarasa, as kaunietem padalinsiu siuntinukus, nepergyvenkit