Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl tarpininkės Agnetos temos

QUOTE(Viltė @ 2011 12 13, 00:49)
Sveikos, pas Agneta perku jau seniai,gal apie 4 m., niekada nerekauju temoj apie skolas, laukti teko ne viena karta ilgai iki 5 men ir visaip, ir prekiu ir pinigu, del ivairiu priezasciu negrazindavo, bet visada isliko sazininga, atsiskaite visada. Tik kantrybes reikia daug, kas jos neturi, gali ja kaltinti, bet visi esam zmones, visko nutinka, bet sikart aisku, kad sunku jai susitvarkyti su darbu. Skola buvo apie 170Lt, grazino ir sikart. Merginos, nepanikuokit, atgausit pinigelius, tik reikia daug kantrybes.

Na ,aš tikrai nerėkauju,pritariu,kad Agneta sąžiningas žmogus ,ir tikrai niekad nebuvo problemų su pinigų grąžinimais,ir net neabejoju,kad grąžins,tiesiog buvo toks moderatorių prašymas, cituoju:
"Ši tema skirta Agnetos atsiskaitymams su skolininkais sekti.

Jeigu Jūs esate Agnetos klientė ir Ji Jums liko skolinga pinigų arba prekių, prašome šioje temoje pranešti apie skolų grąžinimą arba užsakytų prekių gavimą
Atsakyti

i 
Tema nėra skirta Agnetos darbo metodų aptarimams.
Atsakyti
pinigelius atgavau wink.gif
Atsakyti
Su manim Agneta atsiskaite drinks_cheers.gif
Atsakyti
Su manimi irgi atsiskaito, piekaistu neturiu ....
Atsakyti
Aš irgi gavau dalį pinigėlių thumbup.gif dar liko 600 Lt ax.gif kantriai laukiu likusių 4u.gif
Atsakyti
Dalį ir man pervedė smile.gif
Atsakyti
Mano uzsakymas padarytas rugsejo 20 diena, dar negavau nei vienos prekes.... unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Su manim atsiskaito, graziai sutariam ka ir kaip darom g.gif
Atsakyti
labas rytas,
aš užsisakiau rugpjūčio 3 d. iš HM, dalį prekių gavau, kitų dar vis laukiau, bet dabar jau laukiu pinigėlių, žada pervesti nuo spalio vidurio, bet... visa laimė, kad užsakinėjau pirmą kartą pas ją ir už nedidelę kainą. Na bent jau į emailą atsako, vis žada.
Atsakyti
Su manim Agneta atsiskaitė.
Atsakyti
Labas vakaras, snd agvau Agnetos siuntinukus i Kauna smile.gif sorry kam neatsiliepiau, bet man irgi sekmadienis 4u.gif

Pirmas skaicius siuntimas is UK, antras skaicius siuntimas is Agnetos, man sumokat abu skaiciukus 4u.gif

Jolita R - 4 + 2 + 3 LT UZ SENA SIUNTA
P-e-r-l-i-u-k-e - 17 (2 daiktai) + 8
NOIKA - 6 (du daiktai) + 3
Eefje 21 (du daiktai) + 11
Domelija 7 + 3
Gania 16 + 8
Eufrozina 1
Egijux 6
+ 2

Mano numeris 868504935 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskute5: 18 gruodžio 2011 - 20:26