Jei reikia profesionalaus teisininko pigiau uz advokata, rasykit az
Kaip sekasi atgauti pinigus is Agnetos? Ar daug dar yra laukianciu?
Niekas nezada jai atleisti man irgi metai su virs laiko yra skolinga 320 litu tiesa sausi 50 pravede, bet jau metus gasdinu, bet jai dzin... dabar renku duomenis apie ja tai ruosiuosi arba i namus tiesiai vaziuoti arba kreiptis i advokatus, nes jau kantrybe baigiasi
Labai keista, kad sis zmogus eme pinigus, o jau zinojo kad nebegrazins, ji tai dare labai apgalvotai.... ir nera taip kad ji be lito kiseneje, savo vaikus rengia gerais ir brangiais rubais gyvena pasiiturimai ir toliau pesa pinigus pardavbinedama rubelius.....o idomu kur deda pinigus???
Yra labai sukta oferiste,labai turiu jau daug duomenu apie ja: telefonas,adresas,asmens kodas,banko duomenis ir t.t....
Man ji irgi sausi pervede 50 litu is visos skolos, nors skolinga apie 350 lt ir jau beveik metai laiko. Bet pavedimas buvo darytas ne jos vardu, o kito zmogaus
sveikos, jeeetau, ir as turbut papuoliau , zinoma as daug nesisakiau is sios moters, nes ir taip skaiciuoju kiekviena lita...aisku, kai visada naivuole as pasitikiu zmonemis , na bent dar ne viena moteris nebuvo apgavusi, siuntinukas ejo apie 10dienu, i laiskus neatsako, galiausiai gavau rubelius, tai ziuriu is 3 bliuskuciu vienos nera...nuostolis man nedidelis pinigais, bet vistiek pinigai man....nu zodziu...nezinau ar adresas teisingas, manau reikes nuvaziuoti iki namu, jei jis geras...is Ginkunu? gal dar gausiu numeri jos, nu sakes , jauciuosi baisiai
ta Agne ar kas ji, ta pati Ranoniene?
ta Agne ar kas ji, ta pati Ranoniene?
paskaicius tema susidare ispudis, kad ji pasiima pinigus, prekiu neuzsako, paskui moterys praso grazinti pinigus, o ji neperveda, nes ale neturi, tai kur tie pinigai dingsta, jei nebegali grazinti zmogui jo pervestu pinigu? jei nera prekes, turi buti pinigai...ir kodel zmogus imokejes savo pinigus turi prasyti , maldauti atiduok man mano pinigus , o ir sumos cia tokios nemenkos kitu merginu
QUOTE(Simbulis @ 2013 02 17, 01:26)
Man ji irgi sausi pervede 50 litu is visos skolos, nors skolinga apie 350 lt ir jau beveik metai laiko. Bet pavedimas buvo darytas ne jos vardu, o kito zmogaus
o tu nebijai kad ji gali tave aferiste padaryt kita zmogus pervede i tavo saskaita pinigus galbut uz kazkokias prekes pas ja uzsakytas -ir kai negrazins pinigu sakys va jai pervedziau ji skolinga nebutu naujiena siulau kreiptis i policija
paskutiniais metais kai pirkau,tai ji prase ne i jos saskaita vesti, atkasus galeciau gal ir rasti kieno vardu mokejau uz prekes...
QUOTE(zeneta @ 2013 02 21, 09:52)
o tu nebijai kad ji gali tave aferiste padaryt kita zmogus pervede i tavo saskaita pinigus galbut uz kazkokias prekes pas ja uzsakytas -ir kai negrazins pinigu sakys va jai pervedziau ji skolinga nebutu naujiena siulau kreiptis i policija
Ji mokejimo paskirtyje nurode kad uz Agnetos skola
Na zodziu, taip nesinori prasideti su policija, bet greiciausiai teks, nes kitos iseities jau nebematau, kai zmogus negraziuoju nenori isspresti susidariusios padeties...
QUOTE(Simbulis @ 2013 02 21, 10:49)
Ji mokejimo paskirtyje nurode kad uz Agnetos skola
Na zodziu, taip nesinori prasideti su policija, bet greiciausiai teks, nes kitos iseities jau nebematau, kai zmogus negraziuoju nenori isspresti susidariusios padeties...
gal tada viskas tvarkoj-bet cia finansine pramide kvepia viena apmauna, kita gauna ojei...tyliu kuo tai kvepia...siaip iskart reikia i policija...aisku ne iskart pades bet kuo daugiau pareiskimu tuo daugiau sansu kad greiciau atgausit pinigus-tuo labiau kad dabar iteisinta turto konfiskacija uz tokius sukciavimus
O tai kam nedidelė suma nebandėt iš albumo paimti daiktus? Nes radau,kad prekyba vyksta, albumai atnaujinami ir kontaktai yra
Agnetos albumas
Džiaugiuosi, kad su manimi atsiskaitė.
Sėkmės visoms
Agnetos albumas
Džiaugiuosi, kad su manimi atsiskaitė.
Sėkmės visoms