Tai gi rasykite i teisma grupini ieskini, bus pigiau.
Susirasykite visos savo emailus, telefonus ir susiderinkite.
O teismo islaidas Agneta padengs, todel drasiau ir ryztingiau.
Juk bendrai suma per jus visas gausis nemaza.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 12 04, 10:51)
Tai gi rasykite i teisma grupini ieskini, bus pigiau.
QUOTE(Onelė @ 2012 11 27, 17:40)
Ar dar yra neatgavusių iš šio sąrašėlio pinigų? Gal dar yra tebelaukiančių iš Agnetos pinigų? Trūko kantrybė, dievaži. Sstropez, gal galima kontaktus to žmogaus?
Yra
Parašykite merginos man, kurios ruošiates stoti į kovą dėl negražintų pinigų
QUOTE(Gyte66 @ 2012 01 29, 16:05)
Likutį už negautas prekes su Agneta suderinome rugsėjo 30 d. (skola beveik 800 Lt). Gruodžio mėn. po nuolatinių priminimų ir prašymų pervedė 200 Lt, o nuo tada tik pažadai pažadai ir nė vieno lito. Labai liūdna dėl tokio žmogaus elgesio, nes pati nė dienos nesu vėlavusi su apmokėjimu
Per daugiau kaip metus laiko Agneta nesugebėjo ir su manimi pilnai atsiskaityti Jei nesulauksiu žadėto pamokėjimo iki švenčių, prie skolininkių būrelio ketinu jungtis ir aš.
Tai ar dar liko mergaičių kurias Agneta ignoruoja ar čia tik aš viena likau?
Aš gyvenu Šiauliuose, kaip ir Agneta. Žinau jos pavardę, adresą ir telefono numerį. Turiu susirašinėjimus emailu dėl negrąžintų pinigų. Manau kreiptis į Šiaulių teisėsaugą, ten turbūt greitai ją pajudins ...
Aš gyvenu Šiauliuose, kaip ir Agneta. Žinau jos pavardę, adresą ir telefono numerį. Turiu susirašinėjimus emailu dėl negrąžintų pinigų. Manau kreiptis į Šiaulių teisėsaugą, ten turbūt greitai ją pajudins ...
QUOTE(Trolėmolė @ 2013 01 14, 14:18)
Tai ar dar liko mergaičių kurias Agneta ignoruoja ar čia tik aš viena likau?
Trolemole, prisijungiu. Baigėsi ir mano kantrybė. Situacija analogiška -- skola velkasi jau metus laiko, iš pradžių nesibagiantys pažadai ("kitą savaitę jau tikrai pervesiu" ir t.t.), nuo rudens -- totalus ignoras. Pasigėdytų žmogus, žino, kad po netekties šeimoje kiekvienas litas buvo skaičiuojamas. Taip norėjau su Agneta žmogiškai, geruoju ir be pykčio visą šitą reikalą išsiaiškinti, laiko buvo duota atsiskaityti iki švenčių -- dabar, deja, teks bloguoju.
QUOTE(kidkid @ 2013 01 14, 20:52)
Trolemole, prisijungiu. Baigėsi ir mano kantrybė. Situacija analogiška -- skola velkasi jau metus laiko, iš pradžių nesibagiantys pažadai ("kitą savaitę jau tikrai pervesiu" ir t.t.), nuo rudens -- totalus ignoras. Pasigėdytų žmogus, žino, kad po netekties šeimoje kiekvienas litas buvo skaičiuojamas. Taip norėjau su Agneta žmogiškai, geruoju ir be pykčio visą šitą reikalą išsiaiškinti, laiko buvo duota atsiskaityti iki švenčių -- dabar, deja, teks bloguoju.
Ir mano kantrybė baigėsi, jau pusantrų metų žada grąžinti skolą, bet taip nei vieno lito ir nepervedė. Reikės ir man į sąrašą rašytis.
QUOTE(Agnestar @ 2012 11 02, 11:29)
Oi, as pas agneta pries gerus metus sakiausi ne akrta..tai o vaikyti Kiek ji man skolinga as nzn, nes net nebenoriu skaiciuoti ir gilintis
Sveikos,
Visai jau buvau pamirsusi apie Agneta.
Sakykit, o yra cia dar tokiu, kurios net nezino sumos, kiek Agneta skolinga?
Kad skolinga, tai tikrai, bet ji man vis rasydavo,kad paskaiciuos, susidelios viska ir grazins. Siaip, ilga laika pirkau pas ja, buvo kaip ir neblogai viskas. Bet kai prasidejo pinigu emimas uz prekes i prieki, o prekes vis "veluodavo"...uzsakant sekanti karta vel paimdavo i prieki...tai gavosi tokia velniava Kaip atsekt galus
QUOTE(hereja @ 2013 01 16, 12:28)
Sveikos,
Kad skolinga, tai tikrai, bet ji man vis rasydavo,kad paskaiciuos, susidelios viska ir grazins. Siaip, ilga laika pirkau pas ja, buvo kaip ir neblogai viskas. Bet kai prasidejo pinigu emimas uz prekes i prieki, o prekes vis "veluodavo"...uzsakant sekanti karta vel paimdavo i prieki...tai gavosi tokia velniava Kaip atsekt galus
O tai kaip jus jai mokedavot? Gi galima per elektronine bankininkyste atsegti, kokie mokejimai ir kada buvo padaryti. O be to emailas yra, ji paskaiciuotas saskaitas siusdavo emailu, tik aisku kol atsirinksi uz ka tai laiko praeis.
Man irgi zada kad grazins ir grazins, netgi saskaitos numerio paprase, bet va pinigu kaip nera taip nera, o i laiskus vel ignoruoja.
O yra jau pasikreipusiu i policija? Nes cia buvo zadanciu tik, bet idomu ar jau yra ta padariusiu?
QUOTE(Simbulis @ 2013 01 16, 14:29)
O tai kaip jus jai mokedavot? Gi galima per elektronine bankininkyste atsegti, kokie mokejimai ir kada buvo padaryti. O be to emailas yra, ji paskaiciuotas saskaitas siusdavo emailu, tik aisku kol atsirinksi uz ka tai laiko praeis.
Man irgi zada kad grazins ir grazins, netgi saskaitos numerio paprase, bet va pinigu kaip nera taip nera, o i laiskus vel ignoruoja.
O yra jau pasikreipusiu i policija? Nes cia buvo zadanciu tik, bet idomu ar jau yra ta padariusiu?
Mokedavau kaip ir visos. Tik ateidavo is uzsakymo vos kelios prekytes, ji ten zymedavosi, kiek atejo, kiek dar liko permoka...vat sito as nebeprisimenu.
Pavedimus nepatingejau ir susiziurejau siandien. Ka tiksliai radau, tai uz paskutiniji H&M uzsakyma buvau pervedus 250, o nei vienos prekes is jo negavau. Dar parasiau sian laiskuti Agnetai, buvo ji prisijungus, bet deja - tyla
Merginos,
Ar kas jau bandete kreiptis i teisesauga?
Nejaugi mes sukciui taip ir atleisime?
Ar kas jau bandete kreiptis i teisesauga?
Nejaugi mes sukciui taip ir atleisime?