Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl tarpininkės Agnetos temos

QUOTE(Samirua25 @ 2012 10 28, 13:15)
Merginos, o cia kalba eina apie sia Agneta, kuri ir juodojo saraso temoje paskelbta keliu asmenu???

Stai jos duomenys:
Agneta Karveliene
> LT837044060006160626
> AB SEB  bankas
nepapulkit i jos pinkles.

Mano paskutinis užsakymas pas Agneta buvo 08.27 d. tačiau ji nurodo jau kitą sąskaitą. Atsargiai, pinigus pervedžiau kito vardo sąskaitą (net neįtariau, kad ji jau sukčiauja, nes 4 metus apsipirkinėju):

Pavedimo lauksiu i sia saskaitele:

LT817044000227644936
Romualda Ranoniene

Atkreipkite dėmesį!!!
[B][I]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfeti: 29 spalio 2012 - 18:17
QUOTE(konfeti @ 2012 10 29, 18:15)
Mano paskutinis užsakymas pas Agneta buvo 08.27 d. tačiau ji nurodo jau kitą sąskaitą. Atsargiai, pinigus pervedžiau kito vardo sąskaitą (net neįtariau, kad ji jau sukčiauja, nes 4 metus apsipirkinėju):

Pavedimo lauksiu i sia saskaitele:

LT817044000227644936
Romualda Ranoniene

Atkreipkite dėmesį!!!
[B][I]

Šių metų 08.27 pervedėt? Nes ši tema sukurta praėjusių metų gruodį rolleyes.gif Kaip taip įmanoma pasitikėti aferiste, ji gi jau seniai nebeturėjo savo temos sm, o jai pasirodo kažkas dar pinigus pervedinėja, tarsi kitų tarpininkių nebūtų
Atsakyti
QUOTE(p@uksTelis @ 2012 10 30, 09:39)
Šių metų 08.27 pervedėt? Nes ši tema sukurta praėjusių metų gruodį rolleyes.gif Kaip taip įmanoma pasitikėti aferiste, ji gi jau seniai nebeturėjo savo temos sm, o jai pasirodo kažkas dar pinigus pervedinėja, tarsi kitų tarpininkių nebūtų

buvo kazkada laida per rusu kanala apie sukcius "verslininkus", kurie atvirai mulkino zmones. tai zurnalistas tiesiai ju paklause: "kiek laiko dar sukciausite?", gavo atsakyma: " tol, kol bus patikliu kvailiu ". (kalba pataisau). nenoriu nieko uzgauti, bet tiesa, deja, yra butent tokia....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sttropez: 30 spalio 2012 - 21:43
QUOTE(p@uksTelis @ 2012 10 30, 11:39)

Na aš dar pavasario pradžioje per ją kvepalus per ebay pirkau. Viskas buvo liuks, jokių problemų. SM neskaičiau, nes daugiau niekur neperku per tarpininkes, kontaktuodavau telefonu ar el.paštu..
Atsakyti
Oi, as pas agneta pries gerus metus sakiausi ne akrta..tai o vaikyti biggrin.gif Kiek ji man skolinga as nzn, nes net nebenoriu skaiciuoti ir gilintis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2012 10 01, 07:25)
Va koks jau burelis pasiryzusiu atgauti skolas vienkart biggrin.gif

icete1
a.370
Simbulis
Grazina 1975

Merginos, jei norit kazka rimto nuveikti ir pasistengti atgauti pinigus, rasykit man az, nukreipsiu, kur ieskoti teisines pagalbos. icete1, tau berods kontaktus daviau smile.gif gal dar kas prisijungs. baisu pagalvoti, kad taip skolos galima ir 5 metus laukti  lens.gif

Ar dar yra neatgavusių iš šio sąrašėlio pinigų? Gal dar yra tebelaukiančių iš Agnetos pinigų? Trūko kantrybė, dievaži. Sstropez, gal galima kontaktus to žmogaus?
Atsakyti
aš ir vis dar laukiu:( bet tikrai žadu eiti per advokatus , nes policijoj gavau lapą kad pripažinta agneta kalta, bet kadangi čia tarpusavio santykiai tai reikia kreiptis i teisma, ka as žadu ir padaryti. Tikrai nežadu jei dovanoti doh.gif
Atsakyti
As taip pat dar neatgavau, kantriai laukiau iki siol, bet dabar Agneta net i laiskus nebeatsako verysad.gif
Kazin kiek cia musu yra neatgavusiu pinigeliu? Gal daugumai jau pervede?
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2012 11 02, 12:29)
Oi, as pas agneta pries gerus metus sakiausi ne akrta..tai o vaikyti biggrin.gif Kiek ji man skolinga as nzn, nes net nebenoriu skaiciuoti ir gilintis sad.gif

O as taip lengvai savo pinigu neatiduociau. Reikes, eisiu ir iki teismo (ka pirmadieni jau ir zadu daryt) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2012 11 27, 18:40)
Ar dar yra neatgavusių iš šio sąrašėlio pinigų? Gal dar yra tebelaukiančių iš Agnetos pinigų? Trūko kantrybė, dievaži. Sstropez, gal galima kontaktus to žmogaus?

Man praeitą savaitę grąžino pinigėlius thumbup.gif Pagaliau...
Linkiu ir kitoms sėkmės išmušinėjant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2012 11 27, 16:40)

parasiau 4u.gif

merginos, kurios norite kreiptis i teisma, rasykite man, duosiu profesionalios teisininkes kontaktus mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi dar neatgavau verysad.gif ir norėčiau jungtis prie tų mamų, kurios kovos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lektuvelis: 03 gruodžio 2012 - 22:24