Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl tarpininkės Agnetos temos

Merginos, jungiuosi prie jūsų.Mano kantrybe jau išseko blink.gif
Atsakyti
Va koks jau burelis pasiryzusiu atgauti skolas vienkart biggrin.gif

icete1
a.370
Simbulis
Grazina 1975

Merginos, jei norit kazka rimto nuveikti ir pasistengti atgauti pinigus, rasykit man az, nukreipsiu, kur ieskoti teisines pagalbos. icete1, tau berods kontaktus daviau smile.gif gal dar kas prisijungs. baisu pagalvoti, kad taip skolos galima ir 5 metus laukti lens.gif
Atsakyti
Aš tai susitarusi, kad už tas skolas naujas prekes nupirks, tai kai siunčiau užsakymus atrodo viskas gerai, matosi ebay nupirkta ta prekė jos niku, bet tai praejo jau keli menesiai ir nera tų prekių, jau labai daug kartų taip buvo. Nesuprantu, tai jei ji jas nupirko, tai kur jos? Kodėl neatrašo, kad negavo ar pan., sako kad jau gavo kelias, atsiūsti adresą prašo ir dingsta, ignoruoja žinutes. Na nei šis nei tas... Man kartais atrašo, po to ignoruoja kur laiką. Dabar vėl ignoravimo laikotarpis...
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2012 10 01, 09:25)
Va koks jau burelis pasiryzusiu atgauti skolas vienkart biggrin.gif

icete1
a.370
Simbulis
Grazina 1975

Merginos, jei norit kazka rimto nuveikti ir pasistengti atgauti pinigus, rasykit man az, nukreipsiu, kur ieskoti teisines pagalbos. icete1, tau berods kontaktus daviau smile.gif gal dar kas prisijungs. baisu pagalvoti, kad taip skolos galima ir 5 metus laukti  lens.gif

Taip, taip- kontaktus turiu. Aciu! Tik dar palauksiu iki kitos savaites - prizadejo Agneta pervesti. Jai nebus ir kita savaite, tai parasysiu Jums merginos
Atsakyti
SVEIKOS, PRIES KOKIUS 2 METUS PIRKAU IS aGNETOS, UZSILAUKIAU , SUSINERVINAU, DAR PAMANIAU IR KAIP PAS JA KAS PERKASI..DABAR ATEJAU [PASIDAIRYTI IR PAMANIAU PAZESIU AR AGNETA DAR PREKIAUJA, TAI MATAU, KAD UZRUSTINO DAUGELY..
Atsakyti
Valio- man Agneta gražino skolą pagaliau !!! clap.gif clap.gif clap.gif
Sėkmės Jums merginos !!!
Atsakyti
Mums dar ne sad.gif tik maža dalelyte unsure.gif
Atsakyti
NHa kaip, ar grazina kitoms pinigus? Nes as savu niekaip nesulaukiu unsure.gif
Atsakyti
Oho kokią temą aptikau, o aš jau galvojau, kad tokia vienintelė esu. Agneta užsakė prekes prieš 2 mėsesius e-bay, rodo kad tikrai jos vardu nupirktos...o prekių kaip negaunu taip negaunu. Aiškina visokias įdomias teorijas, kad adresą neteisingai parašiau savo namų, kad siuntinys gryžo, po to kad pažystama išsiuntė jos dar kartelį tą siuntinį po 2 savaičių...Tada prašiau, kad atsiųstų registracijos nr...taip ir nesulaukiau, nei vieno kartelio. Kiek rašau, skambinu, igonoruoja, praeitą savaitę pareikalavau grąžinti pinigėlius, pažadėjo, bet kaip suprantu kitos laukia jau nebe savaitėmis.
Kaip kesita, juk pas ją užsisakinėju jau 4 metai, nė karto nebuvo jokių nesusipratimų. Visada buvo labai maloni ir operatyvi. Taip suprantu, kad ji turi rimtų problemų dėl oinigėlių...vieniems perveda skolas, kitiems atseit prekes užsakinėja, ir be galo taip.
Perspėju, kad čia nešvarus biznis vyksta. Būkite atsargios merginos!
Gal galite man parašyti į AŽ dėl teisininikų įsikišimo, nes tikrai nežadu mėtyti pinigų aferistėms.
Aš irgi jungiuosi į sąrašą!
Atsakyti
QUOTE(konfeti @ 2012 10 26, 19:04)
Oho kokią temą aptikau, o aš jau galvojau, kad tokia vienintelė esu. Agneta užsakė prekes prieš 2 mėsesius e-bay, rodo kad tikrai jos vardu nupirktos...o prekių kaip negaunu taip negaunu. Aiškina visokias įdomias teorijas, kad adresą neteisingai parašiau savo namų, kad siuntinys gryžo, po to kad pažystama išsiuntė jos dar kartelį tą siuntinį po 2 savaičių...Tada prašiau, kad atsiųstų registracijos nr...taip ir nesulaukiau, nei vieno kartelio. Kiek rašau, skambinu, igonoruoja, praeitą savaitę pareikalavau grąžinti pinigėlius, pažadėjo, bet kaip suprantu kitos laukia jau nebe savaitėmis.
Kaip kesita, juk pas ją užsisakinėju jau 4 metai, nė karto nebuvo jokių nesusipratimų. Visada buvo labai maloni ir operatyvi. Taip suprantu, kad ji turi rimtų problemų dėl oinigėlių...vieniems perveda skolas, kitiems atseit prekes užsakinėja, ir be galo taip.
Perspėju, kad čia nešvarus biznis vyksta. Būkite atsargios merginos!
Gal galite man parašyti į AŽ dėl teisininikų įsikišimo, nes tikrai nežadu mėtyti pinigų aferistėms.
Aš irgi jungiuosi į sąrašą!

Merginos, o cia kalba eina apie sia Agneta, kuri ir juodojo saraso temoje paskelbta keliu asmenu???

Stai jos duomenys:
Agneta Karveliene
> LT837044060006160626
> AB SEB bankas
nepapulkit i jos pinkles.
Atsakyti
QUOTE(a.370 @ 2012 09 18, 22:01)
As jungiuosi su jumis. Susirasom i AZ.

Is ties butu ne taip pikta, jei zmogus butu saziningas ir nebutu naudojes musu pinigeliu atostogoms. Kokia ji mama? Neatsakomybe, nesaziningumas. Vargsai jos vaikai.

Man ir aktualu atgauti pinigus, nenusileisiu sukciavimo atveju. Gal jau emetes veiksmu?
Papildyta:
QUOTE(Samirua25 @ 2012 10 28, 12:15)
Merginos, o cia kalba eina apie sia Agneta, kuri ir juodojo saraso temoje paskelbta keliu asmenu???

Stai jos duomenys:
Agneta Karveliene
> LT837044060006160626
> AB SEB  bankas
nepapulkit i jos pinkles.

Viskas jau aisku, ta pati, jauciu taip ir nesulauksiu zadeto zaislo, tures "pardaveja" bedu...
Atsakyti
Pamenu ir as pries metus gerus pas Agneta uzsakinejau, bet kai prasidejo prekiu negavim,as nesibaigiantis melas, siuntiniu ir siuntu velavimas - tai tevas mire, tai visi trys sunus serga pamainom ir t.t. tada supratau kad reikia ieskot kitos tarpininkes... dabar matau, kad ne veltui pabegau ...

Stiprybes mergaites 4u.gif

Stebiuos Jusu kantrybe, as jau senai buciau i policija kreipusis...
Atsakyti