Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl tarpininkės Agnetos temos

taip...matau idomus cia dedasi reikalai smile.gif

jei kam jau visiskai baigesi kantrybe, rasykite man az, duosiu kontaktus zmogaus, kuris pades viska sutvarkyti teisiniu keliu, t.y. atgauti skola ir kt. jums priklausancias sumas.
Atsakyti
Netyčia ieškant kitos temos radau šią.
Liūdna labai ir tikrai labai keista, nes matyt kažkas atsitiko, turėjo gi būti kažkokia priežastis (mano supratimu ji turėtų būti labai rimta), dėl ko taip viskas susiklostė.
Kažkada pati iš jos užsakinėjau tikrai jokių priekaištų neturėjau, viskas buvo thumbup.gif
Pasiūlyčiau, būti supratingesnėms, nes gi kažkam vis tiek grąžina tuos pinigus po trupučiuką... gal neturi ji tiek, kad iš kart visiems grąžinti, o nuo rašymo ir skambinimo tikrai jų nepadaugės...
bet kai reikalai liečia pinigus tai pamirštama yra apie viską: supratingumą, žmogiškumą ir t.t.
Jokiu būdu nieko neužstoju ir nepateisinu, nes vis tik norite atgauti tai kas JŪSŲ, ir turite tokią teisę. Sėkmės jums, kantrybės ir aišku grąžintų pinigėlių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2012 08 29, 19:01)
taip...matau idomus cia dedasi reikalai smile.gif

jei kam jau visiskai baigesi kantrybe, rasykite man az, duosiu kontaktus zmogaus, kuris pades viska sutvarkyti teisiniu keliu, t.y. atgauti skola ir kt. jums priklausancias sumas.

Sttropez, jei nesunku, atsiuskit man prasau to zmogaus kontaktus, o tai jau nebeimanoma. Jau apie menesi laiko, visiskai ignoruoja Agneta laiskus...
Atsakyti
Ar yra dar merginų, neatgavusių pinigų?
O tai Agneta jau antrą mėnesį visai nereaguoja į mano prašymus... Stropez atsiunte kontaktus, kur galima kreiptis dėl skolų. Gal yra norinčių prisijungti?
Atsakyti
QUOTE(icete1 @ 2012 09 17, 12:58)
O tai Agneta jau antrą mėnesį visai nereaguoja į mano prašymus... Stropez atsiunte kontaktus, kur galima kreiptis dėl skolų. Gal yra norinčių prisijungti?

As jungiuosi su jumis. Susirasom i AZ.

Is ties butu ne taip pikta, jei zmogus butu saziningas ir nebutu naudojes musu pinigeliu atostogoms. Kokia ji mama? Neatsakomybe, nesaziningumas. Vargsai jos vaikai.

Atsakyti
QUOTE(icete1 @ 2012 09 17, 13:58)

As dar neatgavau. Rasau jai laiskus i savaite tai bent karta, bet kad is jos reakcijos jokios, nervas jau nelaiko. Matau ja pasijungusia vis, o kaip rasau is kart dingsta doh.gif Vyras vis ragina kreiptis i policija...

Kazkas cia rase apie supratinguma, zmogiskuma ir pan. Buvau tikrai supratinga ir daviau pakankamai laiko jai viska sutvarkyti, o is jos puses tik tusti pazadai ir tiek. Tai kur jos supratingumas? Labai lengva svetimus pinigus paimti, o kai grazinti reikia tai...

Gal galit brukstelt i AZ i kur cia jus kreipiates del skolos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbulis: 19 rugsėjo 2012 - 10:30
Ogo, kokią temą aptikau doh.gif . Esu aš turėjusi reikalų su šia veikėja. Net ir dabar susirašinėjimą dar turiu. Man labai pasisekė, nes pinigus šiaip ne taip iš jos išreikalavau. Mano "veiksmas" vyko dar 2010 m. pabaigoje.

Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
Agneta, jau ir man baigias kantrybė... Na kiek galit neatrašinėti į laiškus? Visada tolerantiškai į jūsų prekių negavimus, baisinius vėlavimus ir net nuobodžius pažadus grąžinti skolą kitą, arba dar kitą savaitę/mėnesį žiūrėdavau, tai būkit ir jūs supratinga. Na kiek gi galima laukti?
Atsakyti
Merginos, o pastaruoju metu jam nors grazino nors kiek pinigu? Nes mano kantrybe jau irgi " ant ribos". Metus laiko kauliju.
Atsakyti
Na, niekaip neisvaizduoju saves laukiancios metus skolos is tarpininkes...kai yra budu kaip atgauti skolas, pradedant nuo graziuoju, veliau reikalaujant ir paskui jau fantazijos reikalas, rimciausia, aisku, viska legaliai daryti biggrin.gif Visgi taip negalima, mano manymu, tai beveik vagyste, o kai tokiu zmoniu daug, tikrai nusikaltimas... nono.gif
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2012 09 26, 23:04)
mano manymu, tai beveik vagyste, o kai tokiu zmoniu daug, tikrai nusikaltimas... nono.gif

net ne beveik.. o vagystė doh.gif juk pasisavino pinigus ir dingo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fiona35 @ 2012 09 26, 21:29)
Merginos, o pastaruoju metu jam nors grazino nors kiek pinigu? Nes mano kantrybe jau irgi " ant ribos". Metus laiko kauliju.

Man negrąžino nei lito nuo balandžio mėn., tik vis žada atsiskaityti ax.gif
Atsakyti