Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl tarpininkės Agnetos temos

Agneta, aš vis dar nesulaukiu sąskaitoje pinigų .
Kiek gi galima prašinėt???
Jau metai laiko praėjo nuo negautų prekių.
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2012 08 04, 06:04)
dar pirkot pas ja nors dauguma jau reke kad nei pinigu nei prekiu nera  doh.gif ojei  doh.gif  itariu jusu svarkas pinigu forma nusedo jos kiseneje..man labai panasu i tokia finansine piramde, pinigus isleido, o atiduoda is tu kurios veliau uzsakineja is jos sukurtos internetines parduotuves  g.gif  jums taip neatrodo..

zinojau viska,kad negrazina lt, bet uzsakinejau sausi uz nemaza suma,bet sumkejau kai prekes jau buvo cia lt,nors prase,kol dar nebuvo lt doh.gif nu ir sakau gal vel nepaves,ir tikrai uzsakys,bet sumokejau,kai dar nebuvo LT svarkas,o dabar keliauja jau nuo birzelio ir kaip ner taip ner biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi Agneta liko skolinga 200 Lt, kuriuos žadėjo pervesti, bet taip ir nesulaukiu sąskaitoj... doh.gif
Atsakyti
Man dalį pinigų gražino prieš kokius 2mėn. ir dingo su visais pažadais, dar liko 425lt.
Bet įdomiausia, kad kai paklausiau čia temoje koks jos tikslus adresas, tai gavau į až keletą jos adresų, tiesa gatvė ta pati, o numeris namo skiriasi blink.gif . O ant jos siuntinio pakuotės, kurį buvau neišmetus ir netyčia vakar radau dar kitas namo nr. doh.gif Bet viena moteris, kuri parašė man jos adresą, pati buvo pas ją nuvažiavus siuntinių, manau, kad šis bus teisingas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(emilsima @ 2012 08 08, 10:22)
Man dalį pinigų gražino prieš kokius 2mėn. ir dingo su visais pažadais, dar liko 425lt.
Bet įdomiausia, kad kai paklausiau čia temoje koks jos tikslus adresas, tai gavau į až keletą jos adresų, tiesa gatvė ta pati, o numeris namo skiriasi blink.gif . O ant jos siuntinio pakuotės, kurį buvau neišmetus ir netyčia vakar radau dar kitas namo nr. doh.gif Bet viena moteris, kuri parašė man jos adresą, pati buvo pas ją nuvažiavus siuntinių, manau, kad šis bus teisingas doh.gif

Gal galit parasyti adresa i az? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauruciuk: 10 rugpjūčio 2012 - 10:06
QUOTE(Linulee @ 2012 08 06, 08:31)
zinojau viska,kad negrazina lt, bet uzsakinejau sausi uz nemaza suma,bet sumkejau kai prekes jau buvo cia lt,nors prase,kol dar nebuvo lt  doh.gif  nu ir sakau gal vel nepaves,ir tikrai uzsakys,bet sumokejau,kai dar nebuvo LT svarkas,o dabar keliauja jau nuo birzelio ir kaip ner taip ner  biggrin.gif  biggrin.gif

viskas tvarkoje,svarkas pas mane,nutaikos geros thumbup.gif
Sekmes Agnetai kapstantis is viso sio reikalo..o Jums, panos, atgaunant savo LT 4u.gif
Atsakyti
Su manimi Agneta atsiskaite smile.gif sekmes kitoms, manau tikrai atiduos visoms
Atsakyti
Agneta, na kur jus dingusi? Jau kantrybe tikrai baigiasi... Busiu dekinga jei bent i el. laiskus atsakysite
Atsakyti
Man Agneta taip pat skolinga 250lt doh.gif i laiskus neatsakineja...gal per cia pavyks atgauti pinigelius doh.gif
Atsakyti
Nesuprantu, kodel jus nerasote pareiskimo, ar tiesiai nevaziuojate i Siaulius, Ginkunus, ar kaip ten. esu buvusi pas ja...gal net rasciau kelia...pas ja 2 didziuliai pikti serbernarai voljere.... 4u.gif . tiesa vaziavau, kai viskas dar buvo gerai...

bet seip,,,kaip kurios chia po 1000 prarade-tikrai buciau vaziavusi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 21 rugpjūčio 2012 - 15:25
as irgi nesuprantu kodel nerasote pareiskimus? mano drauge dar preis pusmeti atgavo pinigus, kai tik parase jai kad jau buvo policijoje.
Atsakyti
Na zmones matyt tikisi kad pvyks graziuoju be pykciu ir be teisesaugos instituciju apseiti, bet as pati jau beveik praradau vilti. Prisiklausiau Agnetos n pazadu puse metu, parasiau laiska, o ji vel ignoruoja. O policija irgi nelabai nori apsiimti tokiu bylu, nes gi papildomas darbas, vis siulo bandyt graziuoju tartis...
Atsakyti