Ar kam nors agneta apskritai dar atraso? Nesuprantu ar ji neprisijungia prie interneto aplamai ar mane ignoruoja? Skoloj man apie 200lt, turejo prekiu uz sia suma uzsakyt, bet isvis nereaguoja jau pora savaiciu ka berasau.
Anksčiau matydavau ja gmail'e pasijungusia, tada gaudydavau ir bandydavau rasyti, paskutini karta man ji atrase kazkur pries 3 savaites, po to visiska tyla, kaip visada zadejo pervesti pinigus iki tam tikros dienos... Skolinga ji apie 350 litu.
Sveikos mergaites,
Gal kuri jau kreipesi i policija? As prisijungciau.
Gal kuri jau kreipesi i policija? As prisijungciau.
QUOTE(zeneta @ 2012 07 05, 19:43)
Va čia tai kvailumas. Tokias sumas pervedinėti nepažystamam internetiniam objektui
QUOTE(Minutėlė @ 2012 08 01, 15:21)
Va čia tai kvailumas. Tokias sumas pervedinėti nepažystamam internetiniam objektui
cia ir nepaskutinis faktorius-nu bet sunku pasakyt kokiu budu apgavo..bet negavus ankstesniu prekiu moket toliau..ir tokios sumos skoloj.. merginos nu jus kaip cigones apgautos-kazko laukiat.. jei norit paprasysiu vyro pakonsultuot, teise baiges nuo ko pradet ir taip toliau..man gaila tu merginu kurios aukoja ne tik pinigus, bet ir nervus,nors ir ne mano reikalas
Tai kad anksciau viskas buvo gerai, ne pirmus metus uzsaknejom ir pasitikejom, as esu gana itari, bet po tiek laiko jau gana pasitikejau, ka kelis simtus lt i prieki pervest. Bet va kaip nutiko, gaila pries pusmeti sios temos neuzmaciau...
QUOTE(rakell @ 2012 07 31, 19:26)
Ar kam nors agneta apskritai dar atraso? Nesuprantu ar ji neprisijungia prie interneto aplamai ar mane ignoruoja? Skoloj man apie 200lt, turejo prekiu uz sia suma uzsakyt, bet isvis nereaguoja jau pora savaiciu ka berasau.
tai gal nebe LT? arba atostogauja..
QUOTE(rakell @ 2012 08 01, 22:00)
Tai kad anksciau viskas buvo gerai, ne pirmus metus uzsaknejom ir pasitikejom, as esu gana itari, bet po tiek laiko jau gana pasitikejau, ka kelis simtus lt i prieki pervest. Bet va kaip nutiko, gaila pries pusmeti sios temos neuzmaciau...
yra tokia rusu patarle doveriaj no proveriaj man jau tada kele itarima tarpininke kai kazkuri mergaite uzsipuole del nepervestu pinigu, o kitos tada ja-pirkeja- uzsipuole kad neteisingai apkaltina..paskaiciau ir prekiu neuzsakiau..tuo labiau kad didejo burys negavusiu prekiu.
jus bent sarasa sudarykit,kiek ji kam negrazino.. itariu dar tylinciu nemazai...
Na bet aferiste irgi nepavadinsi, juk grazina po biski pinigus? Gal tiesiog tikrai daug klaidu padarius tarpininkaudama ir daba is saves jau reikia atidavinet?...
QUOTE(Nada... @ 2012 08 02, 07:23)
tai gal nebe LT? arba atostogauja..
atostogoms tai pinigu butu,o grazinimui ne
as pati svarka pirkau is hm birzelio pradzioj,tai jau tokia pasaka prasideda,kad ojoj.. skambinu vos ne kas antra diena, klausiu ar svarkas issiustas,ar issiustas, tai tipo koda atsiusiu,nei kodo,nei svarko,nei nieko.. kosmaras,tuoj kantrybe nebelaikys. tiesiai sviesiai Jai sakau: nepudrinkit smegenu, tai atsove: kodel jus taip manot,kad svarkas neissiustas nu dar taip nebuvo,kad LT pastu siuntos keliautu 2savaites
QUOTE(rakell @ 2012 08 03, 09:22)
Na bet aferiste irgi nepavadinsi, juk grazina po biski pinigus? Gal tiesiog tikrai daug klaidu padarius tarpininkaudama ir daba is saves jau reikia atidavinet?...
aferiste nepavadinsi ne aferistes- nemeluoja -tiesiai sako kas del ko, kodel..o melagystem neuzsiima..o cia menesiu menesiai merginom negrazina,meluoja del siuntiniu..kas tai ne afera..ju vietoj ne verkciau, o iskart pareiskimas, byla ir dzin viskas..
QUOTE(Linulee @ 2012 08 03, 13:09)
atostogoms tai pinigu butu,o grazinimui ne
as pati svarka pirkau is hm birzelio pradzioj,tai jau tokia pasaka prasideda,kad ojoj.. skambinu vos ne kas antra diena, klausiu ar svarkas issiustas,ar issiustas, tai tipo koda atsiusiu,nei kodo,nei svarko,nei nieko.. kosmaras,tuoj kantrybe nebelaikys. tiesiai sviesiai Jai sakau: nepudrinkit smegenu, tai atsove: kodel jus taip manot,kad svarkas neissiustas nu dar taip nebuvo,kad LT pastu siuntos keliautu 2savaites
dar pirkot pas ja nors dauguma jau reke kad nei pinigu nei prekiu nera ojei itariu jusu svarkas pinigu forma nusedo jos kiseneje..man labai panasu i tokia finansine piramde, pinigus isleido, o atiduoda is tu kurios veliau uzsakineja is jos sukurtos internetines parduotuves jums taip neatrodo..