Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl tarpininkės Agnetos temos

QUOTE(APA @ 2012 06 27, 10:58)
Vakar, labai greitai po žinutės temoje (matyt Agneta seka temą ir reaguoja į žinutes), sąskaitoje radau 51,37 Lt. Taigi, Agneta dabar man skolinga lygiai 50 Lt.

Agneta pervedė paskutinę skolos dalį. Daugiau jokių pretenzijų neturiu.
Atsakyti
pagaliau ir mes pirmą dalį atgavome 100 lt. 4u.gif
liko 580 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lektuvelis: 06 liepos 2012 - 12:15
Man Agneta skolinga 200. Žada pravesti dalimis po 50 litų, bet jų niekaip nesulaukiu.
Atsakyti
ir vel dingo. antra dali 100 lt zadejo pervesti praeita antradieni, nieko negavau ir neatsako blink.gif
Atsakyti
Agneta dingusi. Parašiau laišką su eiliniu prašymu grąžinti pinigėlius, bet nesulaukiu nei pinigų, nei atsakymo. blink.gif
Atsakyti
Vienoje temoje rasiau apie ja atsiliepima. Man nepatiko jos pradinis bendravimas, ziuriu man pasiseke, isvengiau dideliu problemu.
SM vietoje jau seniai kreipciaus i prokuratura del baudziamosios bylos iskelimo ir i teisma su ieskinuku. Netikiu, kad tamsta neturi jokio turto.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2012 07 21, 07:36)
Vienoje temoje rasiau apie ja atsiliepima. Man nepatiko jos pradinis bendravimas, ziuriu man pasiseke, isvengiau dideliu problemu.
SM vietoje jau seniai kreipciaus i prokuratura del baudziamosios bylos iskelimo ir i teisma su ieskinuku. Netikiu, kad tamsta neturi jokio turto.

nu vat as ir stebiuosi- doh.gif skolas tektu grazint-o tuo labiau melagystes neatleidziamos..Va is tokiu naiviu merginu-ji ir pelnosi-beprocentines paskolos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 21 liepos 2012 - 17:55
jau agnete kas per tarpininke, tai baisu.kazkada pirkau next striuke, tai laukiau laukiau, kol jau ruduo atejo ir vaikas neturi su kuo eiti, tai siaip ne taip issireikalavau.taip ir kaip daugumai matau ir preke per pasta buvo dingu, bet pinigus grazino.tai pasimokiau jau pas ja ne tas zodis...dar kai temojo jos skundziausi blogu jos darbu, tai labai daug nepatenkitu buvo kad blogai apie ja rasau...jau as tokiu savu pinigu prasymo neapsikesciau,tik i policija kreiptis!!!!jau tegu ji suka galvele is kur juos paimti.moki paimti, mokek ir atiduoti.sukce, daugiau nieko gero negaliu pasakyti!

Atsakyti
Na bet ir drasios jus merginos, sitokiom sumom uzsiskinejot 1700, 600 LT.
Man Agneta taip pat skoloje apie 100Lt. bet nezadu i jokias policijas kreiptis. Per Agneta ne vienerius metus siunciausi ir viskas budavo gerai...Kazkas matomai stambiai nepasiseke, ar apgavo kompanjonai. Man jos net truputi gaila......
Atsakyti
QUOTE(siguze @ 2012 07 30, 13:07)
Na bet ir drasios jus merginos, sitokiom sumom uzsiskinejot 1700, 600 LT.
Man Agneta taip pat skoloje apie 100Lt. bet nezadu i jokias policijas kreiptis.  Per Agneta ne vienerius metus siunciausi ir viskas budavo gerai...Kazkas matomai stambiai nepasiseke, ar apgavo kompanjonai. Man jos net truputi gaila......

Prie ko cia kompanjonai, kai akivaizdziai meluojama doh.gif
Issirenki albume preke. Paklausi, ar turi ir gali atsiusti. Taip, viska turi ir gali.
Pervedi pinigus, o kai reikia siusti, nebera ka siusti doh.gif Ir pinigu nebegrazina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Virdži @ 2012 07 30, 16:43)
Prie ko cia kompanjonai, kai akivaizdziai meluojama  doh.gif
Issirenki albume preke. Paklausi, ar turi ir gali atsiusti. Taip, viska turi ir gali.
Pervedi pinigus, o kai reikia siusti, nebera ka siusti doh.gif Ir pinigu nebegrazina  doh.gif

drinks_cheers.gif va cia tai tiesa doh.gif doh.gif
gaila man jos buvo kai tetis sergo,mire sad.gif atrodo kai nesiseka zmogui, tai tada viskas blogai:(
bet kai prasideda MELAS doh.gif ......
Atsakyti
Man Agneta dar skolinga 425lt. ir reikalai nė kiek nejuda (tai brolis vis skolina ir nepaskolina, tai pardavinėja nekilnojamą turtą ir t.t.t g.gif , gal kad jau suteikėm jai paskolas, reikėtų ir procentus pradėti skaičiuot bigsmile.gif

O koks jos tikslus adresas, vyro giminaitis, sakė užvažiuos pasiaiškint, kas ten su ja darosi, jis ir pasikaustęs teisiškai blink.gif
Atsakyti