Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl tarpininkės Agnetos temos

Mano kantrybė taip pat jau baigėsi. doh.gif
Gal yra nukentėjusių nuo Agnetos merginų iš Vilniaus? Norėčiau kooperuotis bendram pareiškimui policijai.
Skola kabo nuo praėjusio Next vasarinio išpardavimo, t.y. beveik metus laiko. Dalį skolos man Agneta pervedė. Liko 101 Lt. Prasidėjo ignoravimas - rašau, prašau, kad atsiskaitytų - nereaguoja, nors matau, kad prisijungusi gmail'e. Labai nemalonu kai reikia prašinėti savo pinigų lyg išmaldos (paskutinis Agnetos atrašytas laiškas - prieš 13 dienų, kad pažadėjo likusią skolos dalį pervesti per dvi dienas).
Atsakyti
Prieš mėnesį užsisakiau iš Agnetos albumo kvepalų doh.gif Pinigai (150 litų) išmeti į balą. Siuntinys aišku "pradingo" pašte.
Galima būtų temoje padaryti bendrą sąrašą. Kiekviena galėtų įsirašyti ir nurodyti, kiek Agneta liko skolinga. Suma, manau būtų įspūdinga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(APA @ 2012 06 26, 10:04)
Mano kantrybė taip pat jau baigėsi.  doh.gif
Gal yra nukentėjusių nuo Agnetos merginų iš Vilniaus? Norėčiau kooperuotis bendram pareiškimui policijai.
Skola kabo nuo praėjusio Next vasarinio išpardavimo, t.y. beveik metus laiko. Dalį skolos man Agneta pervedė. Liko 101 Lt. Prasidėjo ignoravimas - rašau, prašau,  kad atsiskaitytų - nereaguoja, nors matau, kad prisijungusi gmail'e. Labai nemalonu kai reikia prašinėti savo pinigų lyg išmaldos (paskutinis Agnetos atrašytas laiškas - prieš 13 dienų, kad pažadėjo likusią skolos dalį pervesti per dvi dienas).

Vakar, labai greitai po žinutės temoje (matyt Agneta seka temą ir reaguoja į žinutes), sąskaitoje radau 51,37 Lt. Taigi, Agneta dabar man skolinga lygiai 50 Lt.

Pritariu Virdži pasiūlymui sudaryti bendrą skolos sąrašą - būtų gerai matyti ar apskritai vyksta kokie nors Agnetos atsiskaitymai.

Atsakyti
Man skolinga 1737,28lt nuo sauio men ir ne cento negrazino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(APA @ 2012 06 27, 10:58)
Vakar, labai greitai po žinutės temoje (matyt Agneta seka temą ir reaguoja į žinutes), sąskaitoje radau 51,37 Lt. Taigi, Agneta dabar man skolinga lygiai 50 Lt.

Pritariu Virdži pasiūlymui sudaryti bendrą skolos sąrašą - būtų gerai matyti ar apskritai vyksta kokie nors Agnetos atsiskaitymai.

Mums skolinga 680 lt. ir jau prasineju grazinimo kokius tris menesius tikrai.
kad sumazinti skola prasiau atsiusti zaislu nors uz 100 lt, ju jau laukiu menesi unsure.gif sake kad issiunte, ceki ismete, siuntos numerio neeturi. dabar apie ji is vis nieko neatsako. o pinigus zada vis pervesti kita ir kita savaite verysad.gif verysad.gif verysad.gif negavome dar nei cento. Mano pasitikejimas ja tikrai jau dingo. Jokiu zaislu jau nebenoriu, sutinku jungtis su kitom mamytem, rasyti pareiskima. Kitos iseities nematau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lektuvelis: 27 birželio 2012 - 14:35
Ziuriu bus sarasas tikrai ispudingas blink.gif
Atsakyti
košmaras kažkoks doh.gif doh.gif
kokią "maklę" jinai "prasuko" su tais pervestais pinigais,jūs man pasakykit?
Mano likutis jau tik ~ 140lt.
Kad kitą savaitę vis perves žada nuo gruodžio mėn.,į paskutinį laišką jau neatsakė išvis. schmoll.gif
Atsakyti
As kaip ir dauguma mamyciu esu maitinama tusciais pazadais kada perves pinigus, kita savaite, tam tikra diena jau tures buti saskaitoje ir pan. Mano likutis yra apie 350 litu nuo sausio menesio.
Atsakyti
Anksčiau man į visus laiškus atsakydavo, vis tais pačiais žodžiais; pervesiu, jau tikrai labai nesmagu ir t.t. Šią savaitę gmail pokalbiuose jau nereagavo ir į mano kreipimąsi cool.gif . Tikrai košmaras, kai savo pinigų reikia prašyti metus laiko doh.gif .
Atsakyti
Paskaičiau temą,niu baisuma... kreipkitės į policiją tiek laukti ir tikėti pažadais...
Atsakyti
Man gazino 80 lt dar liko 200 lt bet girdziu is jos vis ta pacia melodija. Jau atsibodo prasyti savo pinigu nzn kaip elgtis toliau sad.gif gaila ir jos ir saves
Atsakyti
NU JO AFERA AUKSCIAUSIO LYGIO.. doh.gif aS IR MENESIO NEGALECIAU ISLAUKT doh.gif
MERGAITES NEBUKIT NAIVIOS-JI TURI GALVOT KAIP SKART ATIDUOT SKOLAS-KAS IR BANKO PASKOLA IMA-O NE JUS JOS ISMALDOS PRASYT SAVU PINIGU-NAIVUMAS doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Gintariuke0706 @ 2012 06 27, 11:35)
Man skolinga 1737,28lt nuo sauio men ir ne cento negrazino  doh.gif

VA CIA TAI KANTRYBE...
Atsakyti