O gal kuri is jusu jau emetes kazkokiu konkreciu veiksmu? Nes daug cia buvo rasanciu kad kreipsis i policija ir pan., idomu ka jie mano tokiu atveju
Mane jau galutinai isvede is kantrybes Agneta, jau kelinta savaite vis zada pervesiu, jei ne sia tai kita tikrai ir taip toliau pasaka be galo. Va ne perseniausiai parasiau jai dar viena emaila, o ji sau toliau vel sekmingai ignoruoja. Labai nemalonu kai reikia prasineti savo pinigu lyg ismaldos, bet taip gaunasi. tuo labiau ir geda yra pries kita zmogu su kuriuo kooperavomes paskutiniam uzsakymui pas ja, jis irgi laukia pinigu, ir man jau paciai nemalonu sakyti kad kita savaite, kita savaite
QUOTE(Simbulis @ 2012 05 17, 13:03)
O gal kuri is jusu jau emetes kazkokiu konkreciu veiksmu? Nes daug cia buvo rasanciu kad kreipsis i policija ir pan., idomu ka jie mano tokiu atveju
Mane jau galutinai isvede is kantrybes Agneta, jau kelinta savaite vis zada pervesiu, jei ne sia tai kita tikrai ir taip toliau pasaka be galo. Va ne perseniausiai parasiau jai dar viena emaila, o ji sau toliau vel sekmingai ignoruoja. Labai nemalonu kai reikia prasineti savo pinigu lyg ismaldos, bet taip gaunasi. tuo labiau ir geda yra pries kita zmogu su kuriuo kooperavomes paskutiniam uzsakymui pas ja, jis irgi laukia pinigu, ir man jau paciai nemalonu sakyti kad kita savaite, kita savaite
jūs neverkit o ištikrųjų eikit skųstis ten kur priklauso-į policiją-nu nesąmonė kad iš tarpininkės malonės laukt po kelis mėnesius kad grąžint pinigus neįsivaizduoju kaip jūs patikėjot tokias sumas-negaudamos prekių ..negavot prekių ir toliau užsisakinėjot-naivumas mėnesį galėčiau palaukt pinigų-bet ne po kelis mėnesius Ačiū toms pirmosioms merginoms, kurios parašė apie negrąžintus pinigus- o tai aš norėjau pas ją užsakinėt
Idomu ar dar kam grazino pas mane ta pati malda grazinsiu,grazinsiu.... prekes buvo isvis lapkricio men uzsakytos,ir va jau kiek laiko nei ziaslo nei pinigu
Is tikruju idomu, ar per paskutinius bent pora menesiu, kam nors pavyko atgauti skola?
Gal kuri galit parasyti Agnetos tel nr?
QUOTE(lektuvelis @ 2012 05 31, 16:01)
Is tikruju idomu, ar per paskutinius bent pora menesiu, kam nors pavyko atgauti skola?
Nuo vasario galo iš Agnetos nesulaukiau nei lito.
Su manimi jau atsiskaite Sekmes visoms atsiimant pinigelius
Gera tema , su Agneta visada buvo problemų užsakant prekes, laukti po 2-3 mėn . ir t.t. Ech ... Gerai kad turiu kitą tarpininkę , kuri tikrai
QUOTE(Gintariuke0706 @ 2012 05 13, 23:04)
gal yra apgautuju is kauno? galetume kartu kreiptis i policija, nes jau nusibodo tie zaidimai kaip pinigu neatgaunu taip ir neatgaunu:( Manau, kad dar ne viena zmogu apgaudines, bet butu laikas jos tokias aferas uzbaigti...
Retai uzeinu i Supermama. Nemazai uzsisakinejau is Agnetos ir nemazai gaudavau, tik gal pries kokius 1.5 vis siuntu kiekis mazedavo, is uzsakomy daiktu gaudavau vos keleta. Paskutini karta uzsakiau vasario menesi ir pasitikedama zmogumi daviau adresa kur nusiusti preke,kas maziau laiko sugaisti, nes sutartam laikui prekes negavau, jos atsakymas buvo, kad krovinine masina sugedo ir vairuotojas neatsiliepia... pinigus jau ketina grazinti antras menuo, vis nesekm ingai... siandien jau kantrybe truko - galim jungtis, bet mano suma nedidele 74 lt, blogiausia tai, kad paskutinius siuntinius nesu pai susivedusi, kiek man skolinga, nes gavau nevisus ir dalimis...
Sveikos,
Nemanau kad sulauksiu pinigeliu .Skola Agnetos tempiasi jau nuo rugsejo
Nemanau kad sulauksiu pinigeliu .Skola Agnetos tempiasi jau nuo rugsejo
Man kantrybe baigesi. Kita savaite pabandysiu paieskoti tiesos. Tiesiog tokiu atveju bandysiu kreiptis i policija. Pavarde ir vadras aiskus. Na manau, kad kas nors ir telefonu pasidalins. Jei galite brukstelkit man i az. Aciu