Man parašė tą patį, kad šią savaitę nelabai perves, o kitą tai jau tikrai. Bet tokią žinutę jau buvau gavus prieš mėnesį, o pavedimo kaip nėr taip nėr
Matyt nukopina visoms tą patį
Kaip gaila, kad sia tema radau tik dabar, kai ji mane eme ignoruoti. Pora metu per ja perku ir viskas gerai, o dabar esu sumokejusi 413Lt uz prekes ir ji eme mane ignoruoti. Prekes pirktos gruodzio vidury viena, kitos nuo sausio menesio. Jau sake kad avo mano prekiu, rytoj issius ir dingo, visiskai ignoruoja, neatraso jau gal menesi!!!!
Matau tikrai daug merginu yra kurioms ji skolinga, o kadngi su manimi ji net nesitaria, turbut ir negaus ji jokiu prekiu. Ar yra nukentejusiu klaipedos apskrity? Galetume kartu kreiptis i policija.
Matau tikrai daug merginu yra kurioms ji skolinga, o kadngi su manimi ji net nesitaria, turbut ir negaus ji jokiu prekiu. Ar yra nukentejusiu klaipedos apskrity? Galetume kartu kreiptis i policija.
paziurekit i juodaji sarasa ar tik ne ta pati agneta darbuojasi?
Sveiki,
Nors aš laimei nesu nukentėjusi nuo šios tarpininkės, tačiau beieškodama vaikui žaislų radau šį skelbimą, gal jus sudomins.
Tikrai neturiu jokių duomenų,kad tai ta pati Agneta, tačiau nauji žaislai iš Anglijos gal galėtų būti kokių sąsajų su čia aptariama tarpininke. Čia yra nurodyti mobilūs telefonai.
-www.*infected*/skelbimai/nauji-zaisliukai-is-anglijos-pigiau-13225873.html
http://public.fotki....my-first-album/
Nors aš laimei nesu nukentėjusi nuo šios tarpininkės, tačiau beieškodama vaikui žaislų radau šį skelbimą, gal jus sudomins.
Tikrai neturiu jokių duomenų,kad tai ta pati Agneta, tačiau nauji žaislai iš Anglijos gal galėtų būti kokių sąsajų su čia aptariama tarpininke. Čia yra nurodyti mobilūs telefonai.
QUOTE(Sonata_B @ 2012 05 03, 08:31)
Sveiki,
Cia Agnetos albumas,jis nera slepiamas
QUOTE(rakell @ 2012 05 02, 20:10)
Kaip gaila, kad sia tema radau tik dabar, kai ji mane eme ignoruoti. Pora metu per ja perku ir viskas gerai, o dabar esu sumokejusi 413Lt uz prekes ir ji eme mane ignoruoti. Prekes pirktos gruodzio vidury viena, kitos nuo sausio menesio. Jau sake kad avo mano prekiu, rytoj issius ir dingo, visiskai ignoruoja, neatraso jau gal menesi!!!!
Pas mane panasi situacija, tik man jau zada pervesti pinigus, dar ju negavau. Paprasciausiai manau, kad ji tu prekiu nebuvo uzsakius, kalbu apie save, nes visada kurias uzsakydavo gaudavau, jei butu uzsakytos ir paskutines, tai manau nuo sausio menesio vis tiek butu atejusios.
QUOTE(Simbulis @ 2012 05 03, 17:58)
Pas mane panasi situacija, tik man jau zada pervesti pinigus, dar ju negavau. Paprasciausiai manau, kad ji tu prekiu nebuvo uzsakius, kalbu apie save, nes visada kurias uzsakydavo gaudavau, jei butu uzsakytos ir paskutines, tai manau nuo sausio menesio vis tiek butu atejusios.
Pas mane taip pat nuo sausio vasario neateina, bet tos prekės kurias pirku nupirktos visos tuo paciu niku ebay, tai manau ji jas nupirko. Bet kodel tada neatsiuncia, ir kodel neatraso beveik menesi, jei viskas gerai???
Man pradėjo atrašinėti, nors nieko konkretaus niekaip nesulaukiu. Gavo mano prekes, siuntė, bet aš jų negaunu, žodžiu prasti reikalai...
QUOTE(icete1 @ 2012 05 04, 12:06)
Nu man jau irgi atsibodo tyleti. Nes graziuoju niekaip pinigu nesulaukiu. Man tai is vis skolinga virs 500 Lt jau nuo praeitos ziemos!!! Noreciau ir as kad man kazkas tiek be palukanu paskolintu
deja man dar daugiau skolinga
aš vis galvojau, kad jau tuštėja nukelntėjusiųjų sarašas, bet deja.
būtų kokie 100 lt tai paimčiau kokių žaislų. o db...
Na su manimi pagaliau atsiskaite po ilgu ilgu prasymu.