Na ji man sake perves pinigus, daviau saskaitos numeri i kuria pervesti ir ziuresiu, kada perves. Is pradziu ji man sake , kad prekes uzsakytos, tik kad neissiustos, paskui kad issiunte tik pasimete. O dabar galvoju, kad is vis nebuvo jos uzsakytos, tik pinigus ji paeme ir tiek. nes jei butu uzsakytos, kad ir kaip ilgai H&M siustu jas, vis tiek ateitu, o dabar labai nemaloni situacija gaunasi...
Su manim jau del pinigu pervedimo antra savaite zaidzia,vis sako na jau ryt pervesiu,dabar rasineju jai jokio atsakymo,dingo Nu papuolem cia visos
o gal kas jos tel. nr žino? ir adresą?
jau mėnesį pinigų prašinėju
Suma tikrai nemaža
Suma tikrai nemaža
QUOTE(lektuvelis @ 2012 04 26, 14:58)
o gal kas jos tel. nr žino? ir adresą?
Suma tikrai nemaža
Suma tikrai nemaža
pagal Agetos tempus,menuo labai trumpai dar
as nuo spalio men taip prasineju,tai dali gruodi pervede,toliau vis pazadai.
Issirinkau prekiu is albumo,atsiunte geitai,bet likucio sumos taip ir laukiu.
Man Agneta 200 Lt skolinga. Gražiai prašiau nors dalimis pervesti. Daug kartų žadėjo, tačiau pažado netesėjo.
Sveikos,
pasirodo ir as uzsisakiau pas ja, bet ne drabuziu o zaislu. Skaiciau, kad ji cia neturi jau niko, bet arba pridijungus kitu (gaila neatsimenu) arba jai kazkas tarpininkauja.
Nes temoj buvo:"mano drauge parduoda zaisliukus is Anglijos". Po siai dienai nei zaisliuko nei pinigu.
Papildyta:
Lygiai ta pati dainele. Isiunte, numeriukapamete ir t.t.
pasirodo ir as uzsisakiau pas ja, bet ne drabuziu o zaislu. Skaiciau, kad ji cia neturi jau niko, bet arba pridijungus kitu (gaila neatsimenu) arba jai kazkas tarpininkauja.
Nes temoj buvo:"mano drauge parduoda zaisliukus is Anglijos". Po siai dienai nei zaisliuko nei pinigu.
Papildyta:
QUOTE(toffee1 @ 2012 04 18, 11:00)
Atrase, Agneta, parase, kmad siunta senai issiunte, bet numeriuka reg.siuntos pamete, taip kad negali paziuret jo. Aj tikslaiu ne pati siunte ,, o sunus nunese i pasta, tai tipo, nezino, kaip jis siunte..na zodziu makaronai manau..bet reiks mums visoms susijungti, kas is jos negavo, suma bus tikrai nemaza ir priimsim sprendima, kaip kreiptis teisiskai.
Lygiai ta pati dainele. Isiunte, numeriukapamete ir t.t.
Stai as jau gavau pinigelius. Nors tiek gerai, tik nelabai suprantu kodel ji taip daro
Na man ji parase, kad per sia savaite neprizada, bet per sekancia pasistengs pervesti. Ziuresiu ar tikrai. Suma apie 340 litu