Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl tarpininkės Agnetos temos

QUOTE(Meskute5 @ 2012 03 31, 08:06)
Mane ima juokas, nes as viska issisprendziu graziuoju.

o as bandau graziuoju, vis prasau, bet.... unsure.gif g.gif
Atsakyti
Nezinau ar cia toks būdas tarpininkei žasiti su visais. Aš iki šiol tylėjau, bet kantrybei irgi galas ateina. Man irgi skoliga ši tarpininkė.
Atsakyti
4u.gif o nebandet rinktis prekiu is jos albumo 4u.gif uz tuos pinigelius kur yra skolinga 4u.gif
http://public.fotki.com/Agnetaphoto/
Atsakyti
QUOTE(*rutuliukas* @ 2012 04 07, 09:48)
4u.gif  o nebandet rinktis prekiu  is jos albumo 4u.gif  uz tuos pinigelius kur yra skolinga 4u.gif
http://public.fotki.com/Agnetaphoto/

Aš jau kelis kartus išsirinkau, ir jau visas prekytes gavau 4u.gif
Atsakyti
Niu va, jau maniau kad musu reikalai pajudejo is mirties tasko, kalbejomes su Agneta del paskutinio uzsakymo, o kai uzklausiau kaip su prekem vis tik, nesji sake jas issiuntus, as ju negaunu, ar laukti ju ar pinigelius prasyti kad grazintu ir vel nutilo verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, taip pat is Agnetos negavau prekiu, suma 95 lt, cia as ne daznas svecias, daugiau www.*infected* bunu. Laukiu is jos jau apie menesi prekes. Kazkada is jos uzsakinejau, bet buvo viskas ok, bet dabar pamaciau, kad tokiu kaip as nemazai...
Atsakyti
Atrase, Agneta, parase, kmad siunta senai issiunte, bet numeriuka reg.siuntos pamete, taip kad negali paziuret jo. Aj tikslaiu ne pati siunte ,, o sunus nunese i pasta, tai tipo, nezino, kaip jis siunte..na zodziu makaronai manau..bet reiks mums visoms susijungti, kas is jos negavo, suma bus tikrai nemaza ir priimsim sprendima, kaip kreiptis teisiskai.
Atsakyti
QUOTE(toffee1 @ 2012 04 18, 11:00)
Atrase, Agneta, parase, kmad siunta senai issiunte, bet numeriuka reg.siuntos pamete, taip kad negali paziuret jo. Aj tikslaiu ne pati siunte ,, o sunus nunese i pasta, tai tipo, nezino, kaip jis siunte..na zodziu makaronai manau..bet reiks mums visoms susijungti, kas is jos negavo, suma bus tikrai nemaza ir priimsim sprendima, kaip kreiptis teisiskai.

Man irgi ji sake, kad issiunte, pamete numeriuka ir pan. Tik pas mane suma apie 350 Lt kazkur. Tai va, taip ir uztrigom verysad.gif
Atsakyti
Aisku sumos ivsiriausios, bet ne po 5lt, viename mieste susijungti lengviausia, as tai is Vilniaus., gal kokiu pasiulymu yra, ka daryt, manau yra susidurusiu su tokiu dalyku cia supermamoj, .Arba gal administracija pades supermamos.
Atsakyti
Sakykite, toms kurioms Agneta dar yra skolinga ir su kuriomis neatsiskaite, kaip jums sekasi su ja bendrauti? Parasiau as jai emaila, kadangi per toki laika prekiu nesulaukiu, todel prasau grazinti pinigus, o ji vel dingo. Kaip ja surasti? Nes prekes uzsakytos sausio menesi, o dabar jau balandzio pabaiga.
Atsakyti
Sveikutės,
Pas mane situacija irgi bloga, as laukiu prekių nuo spalio mėn. o prieš 2 men. pinigėlių pradėjau prašyti, nes vieną kartą ji jau išsiunčia prekes, o kitą kartą ju jau nebeturi. Poto pinigelius sake perves pirmadieni poto antradieni, o dabar išvis dingo. Tai noriu prisidėti prie tu panelių kurios kreipsis i policiją, nes atsibodo reikalauti 280Lt Nerodo jokio susidomėjimo kaip atiduoti pinigus, nors po dalį grąžintu, baisu.
Atsakyti
Sveikutes,

Tylėjau, ir dar vis laukiau, kad gal dar gausiu užsakytas prekes.Agneta, man skolinga ir 250,00lt.Tik nežinau, kaip toliau elgtis.
Atsakyti