Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl tarpininkės Agnetos temos

QUOTE(gyvate @ 2012 03 26, 14:11)
O koks tikslas yra dėti į albumą prekes, kurių ji neturi? Kai gaus, tada lai deda..

Sito tai as negaliu pasakyt. Cia jau jos albumas, ji tvarko ji kaip nori pati smile.gif Gal nuperka, sudeda ir laukia. O tuo tarpu merginos rezervuojasi kas ko nori. Na tikrai nezinau, cia mano pamastymai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2012 03 26, 18:39)
Sito tai as negaliu pasakyt. Cia jau jos albumas, ji tvarko ji kaip nori pati smile.gif Gal nuperka, sudeda ir laukia. O tuo tarpu merginos rezervuojasi kas ko nori. Na tikrai nezinau, cia mano pamastymai  g.gif

As taip pat is Agnetos albumo emiau prekiu,kai ko nebuvo dar LT ,ji is kart man pranese,kad kai gaus pranes.Ir viskas o.k. Beje su manimi Agneta taip pat atsiskaite 4u.gif
Atsakyti
Nesulaukiu ir aš pinigėlių grąžinimo ir terminą daviau pakankamą, kad kas mėnesį dalimis gražintų ir vis tiek dar kabo skola 355 Lt doh.gif visą savaitę tik žadama pervesti pinigus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijana: 30 kovo 2012 - 15:48
QUOTE(Egijux @ 2012 03 26, 23:50)
As taip pat is Agnetos albumo emiau prekiu,kai ko nebuvo dar LT ,ji is kart man pranese,kad kai gaus pranes.Ir viskas o.k. Beje su manimi Agneta taip pat atsiskaite 4u.gif

Man irgi taip pat sakė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Su manimi Agneta atsiskaitė bigsmile.gif Bandykit mergaitės tartis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2012 03 20, 18:21)
Su humoro  jausmu jums didelis minusas. ( cia apie ta REKIA )
Antstoliai ateina pas visiskai prisidirbusius aferistus, o as jums noriu pasakyti, kad ji stengiasi atiduoti. Taip, igoruoja.Nes neturi ka pasakyti. Taip, ji kalta, galbut as atrasineciau visom. Atsiprasineciau. Ji daro kitaip. Tiksliau nieko nedaro. Bandau suprasti ir atleisti. Pasmerkt zmogu galim visi. As bent jau matau, kad zmogus nera visiskai supuves ir tikrai klijuoja kazka, kaip skruzdele sapeli prie sapelio, kad atiduot nors po dalele. Pulkit, gal jus geriau jauciates nuo to.

Antstoliai ateina tada, kai yra teismo sprendimas, nepriklausomai nuo prisidirbimo lygio. O sitoj situacijoj kreitpis i teisma pagrindo yra daugiau negu pakankamai. Situs dalykus tikrai ismanau. O butent ta ir padarysiu pirmadieni, jei pinigu mano saskaitoj iki to laiko neatsiras.
Ir nereikia cia ginti Agnetos. Jei bent bendrautu, kad ir po kokius 50 litu per menesi grazintu, nieko nesakyciau. Suprasciau, kad zmogus stengiasi kapstytis is situacijos, o dabar savo atveju matau tik visiskai prisidirbusia aferiste. Ir ketinu teisinemis priemonemis issireikalauti savo pinigus.
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2012 03 31, 10:50)
Antstoliai ateina tada, kai yra teismo sprendimas, nepriklausomai nuo prisidirbimo lygio. O sitoj situacijoj kreitpis i teisma pagrindo yra daugiau negu pakankamai. Situs dalykus tikrai ismanau. O butent ta ir padarysiu pirmadieni, jei pinigu mano saskaitoj iki to laiko neatsiras.
Ir nereikia cia ginti Agnetos. Jei bent bendrautu, kad ir po kokius 50 litu per menesi grazintu, nieko nesakyciau. Suprasciau, kad zmogus stengiasi kapstytis is situacijos, o dabar savo atveju matau tik visiskai prisidirbusia aferiste. Ir ketinu teisinemis priemonemis issireikalauti savo pinigus.

Sekmes hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2012 03 31, 10:53)

nu as nematau nieko juokingo g.gif
jei tikrai zmogus nueis i policija ir galop pas antstolius, tai Agneta tures tik papildomu problemu ir didesniu islaidu. doh.gif doh.gif doh.gif
noretusi, kad susitartu graziuoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EgiptoKate: 31 kovo 2012 - 10:07
QUOTE(EgiptoKate @ 2012 03 31, 11:05)
nu  as nematau nieko juokingo g.gif
jei tikrai zmogus nueis i policija ir galop pas antstolius, tai Agneta tures tik papildomu problemu ir didesniu islaidu. doh.gif  doh.gif  doh.gif

Ka zinau, man tai kas. Eikit jus kur norit. Mane ima juokas, nes as viska issisprendziu graziuoju. O jus eikit kitais keliais.
Atsakyti
Aciu Agnetai.As pinigelius atgavau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2012 03 31, 11:06)
Ka zinau, man tai kas. Eikit jus kur norit. Mane ima juokas, nes as viska issisprendziu graziuoju. O jus eikit kitais keliais.

as tikrai labai noreciau viska isspresti graziuoju. Tikrai nesu nei konfliktiska, nei garsiai rekianti ir skundus po visas imanomas institucijas rasanti. Bet tam turi vykti dialogas. O dabar tik monologas ir jokiu pastangu is Agnetos spresti situacija graziuoju nematau jau kokius keturis menesius. Kaip sakiau anksciau, tikrai neppykciau, jei ji ta savo skola bent nedidelemis dalimis pervedinetu. Tai tiesa sakant, kantrybe turi ribas.
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2012 03 31, 13:08)
as tikrai labai noreciau viska isspresti graziuoju. Tikrai nesu nei konfliktiska, nei garsiai rekianti ir skundus po visas imanomas institucijas rasanti. Bet tam turi vykti dialogas. O dabar tik monologas ir jokiu pastangu is Agnetos spresti situacija graziuoju nematau jau kokius keturis menesius. Kaip sakiau anksciau, tikrai neppykciau, jei ji ta savo skola bent nedidelemis dalimis pervedinetu. Tai tiesa sakant, kantrybe turi ribas.

Tai ka as ir norejau pasakyti - labiausiai pasiseka toms, kurios garsiai rekia. Kurios pradeda grasint policija ar kazkaip kitaip labiau atkreipia demesi - tom greiciau pasiseka.
Atsakyti