Na man vakar Agneta parase, klause ar gavau siuntinuka. Jo negavau, tai sake eis antradieni i pasta ieskoti jo registracijos numerio.
Na ziuresiu kaip bus, gal maz ir ateis
Sveiki,
Na irgi pasitikejau pervedziau pinigelius uz kelnytes is albumo ir 2 savaite ju negaunu, po pirmos savaites parase, kad pamirso issiusti, o dabar tikriausiai vel pamirso. Mes anksciau pas ja uzsakinedavome, viskas gerai budavo.
Patarkit, kaip atgauti kelnytes ar pinigelius.
Papildyta:
Nesuprantu as tokios pardavejos,jeigu negali atsiusti prekiu, kam ima pinigus.
Na irgi pasitikejau pervedziau pinigelius uz kelnytes is albumo ir 2 savaite ju negaunu, po pirmos savaites parase, kad pamirso issiusti, o dabar tikriausiai vel pamirso. Mes anksciau pas ja uzsakinedavome, viskas gerai budavo.
Patarkit, kaip atgauti kelnytes ar pinigelius.
Papildyta:
QUOTE(ineciuxxx @ 2012 03 20, 19:07)
nepasakyciau, kad stengiasi parduoti ka turi albume. Mano situacija tokia, kad issirinkau preke is albumo, susitarem, kad sius registruotu, pervedziau pinigus, siuntininio aisku negavau, prasiau kodo, sake neturi, na ir taip kiekviena diena klausinejau kol praejo beveik dvi savaites. Siuntinio arba isvis neissiunte, arba siunte paprastu. Gerai tiek, kad atgavau pinigus, bet su tokia pardaveja daugiau reikalu nenoreciau tureti
Nesuprantu as tokios pardavejos,jeigu negali atsiusti prekiu, kam ima pinigus.
QUOTE(Simbulis @ 2012 03 25, 00:00)
Na man vakar Agneta parase, klause ar gavau siuntinuka. Jo negavau, tai sake eis antradieni i pasta ieskoti jo registracijos numerio.
Man irgi zadejo eit i pasta aiskintis, siuntinio taip ir negavau kazkaip jau daugumos kodukus tik pameta, neranda ir pan manau cia tik akiu dumimas ir tiek
QUOTE(lauriecka @ 2012 03 24, 19:49)
Man irgi zadejo eit i pasta aiskintis, siuntinio taip ir negavau kazkaip jau daugumos kodukus tik pameta, neranda ir pan manau cia tik akiu dumimas ir tiek
Gyvenime registruotas siuntinukas nera man dinges, o siuntiniu siunciu patikekit manim- ba galo be krasto.
QUOTE(Meskute5 @ 2012 03 25, 06:00)
Gyvenime registruotas siuntinukas nera man dinges, o siuntiniu siunciu patikekit manim- ba galo be krasto.
As taip pat siunciuosi daug tenka ir kitom issiust, niekada nebuvo dinges, si karta taremes, kad sius registruotu, deja arba issiunte paprastu, arba isvis neissiunte
Man kiek siusdavo, tai visada tik registruotu pastu
QUOTE(Simbulis @ 2012 03 24, 16:00)
Man buvo lygiai tas pats... pirma melavo, kad siuntini gavo, paskui, kad issiunte, tada, kad pamete koda, dar veliau, kad eis i pasta teirautis, kur siuntinys
aisku, tas siuntinys net issiustas nebuvo, nes, matyt, ir prekiu ji nebuvo uzsakiusi..
dali pinigu man grazino, likusia sutarem, kad kompensuos prekemis is savo katalogo. Na, jeigu ir sikarta mane apgaus, tikrai nebekalbesiu graziuoju
...o aš dar pasižiūrėjau jos albumą, kelias prekes nusižiūrėjau. Net iš albumo neparduoda, kad gauti pinigėlį vieną kitą. Žiauriai nemaloni situacija.
QUOTE(Never Ending Story @ 2012 03 25, 00:02)
Man buvo lygiai tas pats... pirma melavo, kad siuntini gavo, paskui, kad issiunte, tada, kad pamete koda, dar veliau, kad eis i pasta teirautis, kur siuntinys
aisku, tas siuntinys net issiustas nebuvo, nes, matyt, ir prekiu ji nebuvo uzsakiusi..
dali pinigu man grazino, likusia sutarem, kad kompensuos prekemis is savo katalogo. Na, jeigu ir sikarta mane apgaus, tikrai nebekalbesiu graziuoju
Gal merginos kam negrazino prekiu ir pinigeliu reiktu imtis rimtu priemoniu.
QUOTE(agnite @ 2012 03 26, 00:30)
...o aš dar pasižiūrėjau jos albumą, kelias prekes nusižiūrėjau. Net iš albumo neparduoda, kad gauti pinigėlį vieną kitą. Žiauriai nemaloni situacija.
taip ir sako, kad "neparduosiu"?
man pardave ir atsiunte greit. Gal vel kokios nelaimes uzpuole?
QUOTE(agnite @ 2012 03 26, 00:30)
Prekes albume yra tik uzsakytos, ir ne visas ji jas turi, kitos dar tik keliauja iki jos, gal del to nesiuncia, nemanau, kad specialiai..
QUOTE(Meskute5 @ 2012 03 26, 11:34)
Prekes albume yra tik uzsakytos, ir ne visas ji jas turi, kitos dar tik keliauja iki jos, gal del to nesiuncia, nemanau, kad specialiai..
O koks tikslas yra dėti į albumą prekes, kurių ji neturi? Kai gaus, tada lai deda..