Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl tarpininkės Agnetos temos

QUOTE(ineciuxxx @ 2012 03 20, 18:07)
nepasakyciau, kad stengiasi parduoti ka turi albume. Mano situacija tokia, kad issirinkau preke is albumo, susitarem, kad sius registruotu, pervedziau pinigus, siuntininio aisku negavau, prasiau kodo, sake neturi, na ir taip kiekviena diena klausinejau kol praejo beveik dvi savaites. Siuntinio arba isvis neissiunte, arba siunte paprastu. Gerai tiek, kad atgavau pinigus, bet su tokia pardaveja daugiau reikalu nenoreciau tureti  schmoll.gif

Gal neturejo dar albume, velniai zino, sunku su zmogum bendrauti, kai jis nekalba. As is albumo irgi issirinkau prekiu, jos dar keliauja. Na, as atsiemiau beveik viska, kas man prikluase,liko nedaug visai. Matau ir daugiau merginu gauna vis po puse ar dali pinigeliu.
Atsakyti
Sveiki,

skaitau ir nesuprantu,kaip jums pavyksta is jos atsiimti pinigelius.As stengiuosi nespausti zmogaus ,nereikalauti,tai tada ji mane visiskai ignoruoja.Gal reikia garsiai rekti ,kad atsiimtum?
Atsakyti
sveikos, as ir is esu is tu apgautuju doh.gif sausio viduri esu mergaitei uzsakius lovyte, ir dar kelis daigtus ( suma apie 2000lt) bet prekiu niekaip negaunu, tik girdziu kad vis kita savaite jau gausiu prekytes, bet ne velnio, db jau savaite laiko nieko neatraso jokiu zn doh.gif Kreipiausi informacijos i policija, tai sake rasyt pareiskima , jei iki velyku ne pinigeliu ne prekiu negausiu, tai taip ir teks daryti...
Atsakyti
QUOTE(Gintariuke0706 @ 2012 03 22, 00:26)
sveikos, as ir is esu is tu apgautuju  doh.gif sausio viduri esu mergaitei uzsakius lovyte, ir dar kelis daigtus ( suma apie 2000lt) bet prekiu niekaip negaunu, tik girdziu kad vis kita savaite jau gausiu prekytes, bet ne velnio, db jau savaite laiko nieko neatraso jokiu zn doh.gif  Kreipiausi informacijos i policija, tai sake rasyt pareiskima , jei iki velyku ne pinigeliu ne prekiu negausiu, tai taip ir teks daryti...

Bet tai as nesuprantu, kaip Jus uzsakinejot pas ja, kai jau tokie dalykai dejosi ir dar uz tokia suma... Nu tikrai zmoniu elgesys nesuvokiamas schmoll.gif

As irgi anksciau pirkau pas Agneta, viskas buvo ok, patiko man ji, po to nezinau kas atsitiko. Sia vasara prasidejo ilgas siuntiniu laukimas, tai to nera, tai ano. Man ji liko skolinga labai nedaug, nes vietoj vieno daikto, kuri neatsiunte, nupirko kita. Bet daugiau pas ja ir neuzsakinejau. O cia po 2000Lt doh.gif
Atsakyti
man Agneta grazino pinigus ilgokai laukiau bet grazino
Atsakyti
QUOTE(Gintariuke0706 @ 2012 03 22, 00:26)
sveikos, as ir is esu is tu apgautuju  doh.gif sausio viduri esu mergaitei uzsakius lovyte, ir dar kelis daigtus ( suma apie 2000lt) bet prekiu niekaip negaunu, tik girdziu kad vis kita savaite jau gausiu prekytes, bet ne velnio, db jau savaite laiko nieko neatraso jokiu zn doh.gif  Kreipiausi informacijos i policija, tai sake rasyt pareiskima , jei iki velyku ne pinigeliu ne prekiu negausiu, tai taip ir teks daryti...

doh.gif Kitam kartui zinokit, kad pinigeliu niekas nemoka i prieki... gali prasyt tik pervest uzstata, bet ne visa suma. Pinigeliai sumokami, kai preke jau yra Lietuvoj.. labai gaila, linkiu atgaut pinigelius.
Atsakyti
O tai kaip Jus isivaizduojat,kaip kitaip moketi,juk prekes niekas nesius kol pinigai nesumoketi,o kaip patikrinti ar ji jau atejo ar ne,mano atveju,tai as mokejau tada,kai Agneta parase,kad prekes atejo.
Atsakyti
QUOTE(kamira/nextas @ 2012 03 22, 19:56)
O tai kaip Jus isivaizduojat,kaip kitaip moketi,juk prekes niekas nesius kol pinigai nesumoketi,o kaip patikrinti ar ji jau atejo ar ne,mano atveju,tai as mokejau tada,kai Agneta parase,kad prekes atejo.

Eiga yra tokia- uzsisakot preke, jei jus neesat senbuve ar jau pirke pas ta tarpininke - papraso uzstato, pvz 10 proc. Sumokat. Kai ji pranesa, kad jau siunta pas ja yra, tada sumokat likusia dali. Siuo atveju matyt buvo sumoketa dar nesulaukus prekes pas tarpininke.
O jei parase, kad prekes atejo, o jos vis delto - neatejo... tai cia jau kita kalba. doh.gif
O tai jums jos atseit atejo, bet neatejo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2012 03 22, 20:01)
Eiga yra tokia- uzsisakot preke, jei jus neesat senbuve ar jau pirke pas ta tarpininke - papraso uzstato, pvz 10 proc. Sumokat. Kai ji pranesa, kad jau siunta pas ja yra, tada sumokat likusia dali. Siuo atveju matyt buvo sumoketa dar nesulaukus prekes pas tarpininke.
O jei parase, kad prekes atejo, o jos vis delto - neatejo... tai cia jau kita kalba.  doh.gif
O tai jums jos atseit atejo, bet neatejo?  blink.gif

Baikit stebėtis, čia daugeliui taip buvo. Aš keliskart užsakinėjau pas Agnetą daugiau nei prieš metus. gerai pamenu kai užsakinėjom spalio mėn. Kalėdom iš boots lego policijos nuovados rinkinius, sąskaitas atsiuntė apmokėti, kad prekes gavo, o rinkinių laukėm laukėm - vis bus bus rašydavo, bet taip ir nesulaukėm. Greitosiom paskui prieš pat Kalėdas per ebay pirkau tą žaislą, nes sūnus tikėjo kad gaus jį, nenorėjau nuvilti vaiko pasitikėjimo Kalėdų seneliu. Tai laimė, kad bent Naujiems metams siuntinį gavom, Kalėdoms paskubom pirkau kitą dovaną. Agnetos ,,gautų" rinkinių taip ir nesulaukėm, paskui sužinojau kad ir prieš metus ta pati situacija buvo. Pinigėlius irgi ne iškart atgavau, užsakiau kelias prekes ir tik po kelių mėnesių likutį grąžino. Daugiau nebeturėjau reikalų, perku iš JAv dabar ir tokių nesamonių nėra buvę... Jei gaunu sąskaitą, tai jau žinau kad prekės tikrai gautos smile.gif
Atsakyti
As skola praktiskai atgavau - paemiau prekiu is |Agnetos albumo, laukiau apie 3 savaites, ir siandien jas gavau,liko sulaukti tik vieno zaislo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2012 03 23, 01:04)
Baikit stebėtis, čia daugeliui taip buvo. Aš keliskart užsakinėjau pas Agnetą daugiau nei prieš metus. gerai pamenu kai užsakinėjom spalio mėn. Kalėdom iš boots lego policijos nuovados rinkinius, sąskaitas atsiuntė apmokėti, kad prekes gavo, o rinkinių laukėm laukėm - vis bus bus rašydavo, bet taip ir nesulaukėm. Greitosiom paskui prieš pat Kalėdas per ebay pirkau tą žaislą, nes sūnus tikėjo kad gaus jį, nenorėjau nuvilti vaiko pasitikėjimo Kalėdų seneliu. Tai laimė, kad bent Naujiems metams siuntinį gavom, Kalėdoms paskubom pirkau kitą dovaną. Agnetos ,,gautų" rinkinių taip ir nesulaukėm, paskui sužinojau kad ir prieš metus ta pati situacija buvo. Pinigėlius irgi ne iškart atgavau, užsakiau kelias prekes ir tik po kelių mėnesių likutį grąžino. Daugiau nebeturėjau reikalų, perku iš JAv dabar ir tokių nesamonių nėra buvę... Jei gaunu sąskaitą, tai jau žinau kad prekės tikrai gautos  smile.gif

va ir man panasiai su boots,vieno zaislo ir negaunam doh.gif nesuprantu kam zmogui meluot kad issiunte,kodo neduoda,sako pamete,kazkokia makalyne,tiek yra prisimelavus kad baisu,pati painiojasi jau savo voratinklyje doh.gif
Atsakyti
as tariausi del avanso bet ji nesutiko, nes ja ''tipo'' daug kas apgavo, ir ji prase visu pinigeliu verysad.gif pasitikedama ir pervedziau doh.gif
Atsakyti