Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl tarpininkės Agnetos temos

Siuo metu Agneta su vaiku guli ligoninej. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2012 03 20, 11:10)
Siuo metu Agneta su vaiku guli ligoninej.  unsure.gif

Suprantu, kad taip buna, bet kaip sakiau i emaila gali atrasyti, tuo labiau kai ji pasijungus buvo vakar. Na aisku, nebent kazkas kitas pasijunge is jos seimos nariu...
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas14 @ 2012 03 19, 23:22)
Na va ir man parase kad issiunte senai jau,registruotu,nieko negavau  doh.gif  sake pinigus grazins  unsure.gif

Man tokia pat istorija pasakojo, kad issiunte, o koda pamete... Ko gero, tos prekes net neuzsakytos buvo blink.gif
Vakar dali pinigu pervede, taciau ne viska. Skambinau i policija, tai gavau info, kad geriausia butu kooperuotis keliems nukentejusiems, jeigu sumos nera dideles. Bet kokiu atveju, priimtu ir tirtu ir vienos mano skunda.

Atsakyti
QUOTE(Never Ending Story @ 2012 03 20, 10:20)
Man tokia pat istorija pasakojo, kad issiunte, o koda pamete... Ko gero, tos prekes net neuzsakytos buvo  blink.gif
Vakar dali pinigu pervede, taciau ne viska. Skambinau i policija, tai gavau info, kad geriausia butu kooperuotis keliems nukentejusiems, jeigu sumos nera dideles. Bet kokiu atveju, priimtu ir tirtu ir vienos mano skunda.

Jus gavot didziaja dali pinigu, mazesne dali Agneta perves, kai gris is ligonines. Planavo ta padaryti vakar, bet nespejo.
Atsakyti
O kaip su kitom klientem? Pagal ka ji renkasi kam pervesti dabar, o kam dar veliau? g.gif Ir is vis kaip zinot, ar mano prekes yra ir tik neissiunte ar jau reikalaut pinigu? Jokia siunta artimiausiu metu nenusimato? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2012 03 20, 16:03)
O kaip su kitom klientem? Pagal ka ji renkasi kam pervesti dabar, o kam dar veliau?  g.gif  Ir is vis kaip zinot, ar mano prekes yra ir tik neissiunte ar jau reikalaut pinigu? Jokia siunta artimiausiu metu nenusimato?  g.gif

Siunta gauta sestadieni ar sekamdieni. Agneta nespejo isrusiuot, nes apsirgo vaikas. Pagal ka pervedinet pinigus turbut nesirenka, veda pirmiausiai turbut tom, kurios garsiausiai rekia. biggrin.gif Tikrai nera taip, kad eme ir nusisuko nuo jusu. Tiesiog kiek isgali, tiek perveda. Stengiasi parduot ka turi albume, ir ka gauna - veda nors po nedaug. Aisku, nekalbam kaip priejo tokia situacija, kai liko daug apgautu ir nusivylusiu.. To neturejo buti. Bet jei ir i policija kreipsites - greiciau nieko nebus. Pinigai is dangaus byreti neprades. Sunkiai issireikalausit is daugiavaikes mamos, tuo labiau turbut jokiu pajamu neturincios. Todel kantrybes nors truputi turekit, atrasys jums laiska, gal ir is tukstantojo karto, bet kad kitos iseities bent jau as nematau. As is jos nereikalauju nieko, su manim ji sneka. Sukuosi is esamos padeties- kaip yra taip yra.
Atsakyti
Aš pagaliau gavau dalį pinigų clap.gif . Lauksiu likusių.
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2012 03 20, 17:12)
Siunta gauta sestadieni ar sekamdieni.

As ja suprantu, visko gyvenime buna, bet kai dialogas nevyksta, tai irgi negerai. As tik noriu zinoti, kad prekes uzsakytos ir ateis, tada zinosiu kad reikia ju tik palaukti. Ir nieko is jos dar kol kas nereikalavau, tik norejau zinoti kokia situacija yra, nes ne viena kombinavausi tam uzsakymui, didzioji dalis yra kito zmogucio.
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2012 03 20, 17:04)
As ja suprantu, visko gyvenime buna, bet kai dialogas nevyksta, tai irgi negerai. As tik noriu zinoti, kad prekes uzsakytos ir ateis, tada zinosiu kad reikia ju tik palaukti. Ir nieko is jos dar kol kas nereikalavau, tik norejau zinoti kokia  situacija yra, nes ne viena kombinavausi tam uzsakymui, didzioji dalis yra kito zmogucio.

Tai as jums asmeniskai ir netaikau. As rasau tom, kurios nori kreiptis i policija..
Atsakyti
Siunta gauta sestadieni ar sekamdieni. Agneta nespejo isrusiuot, nes apsirgo vaikas. Pagal ka pervedinet pinigus turbut nesirenka, veda pirmiausiai turbut tom, kurios garsiausiai rekia.  biggrin.gif Tikrai nera taip, kad eme ir nusisuko nuo jusu. Tiesiog kiek isgali, tiek perveda. Stengiasi parduot ka turi albume, ir ka gauna - veda nors po nedaug. Aisku, nekalbam kaip priejo tokia situacija, kai liko daug apgautu ir nusivylusiu.. To neturejo buti. Bet jei ir i policija kreipsites - greiciau nieko nebus. Pinigai is dangaus byreti neprades. Sunkiai issireikalausit is daugiavaikes mamos, tuo labiau turbut jokiu pajamu neturincios. Todel kantrybes nors truputi turekit, atrasys jums laiska, gal ir is tukstantojo karto, bet kad kitos iseities bent jau as nematau. As is jos nereikalauju nieko, su manim ji sneka. Sukuosi is esamos padeties- kaip yra taip yra.

Kurios garsiai rekia? Cia merhinos, kurios praso, kad grazintu joms ju pinigus, tai jos rekia? Idomiai...

Ka? Daugiavaikes mamos gali vogti/apgauditeti ar kitaip negerai elgtis ir joms bus atleista? Nepradekir skleisti demagogiju, kai nera piniginiu pavidalu turto, antstoliai isparduoda turta.

Pasakymas kaip yra taip - geriau jau patylet tokiu atveju. Net nebendrauja su merginomis.. To nebutu, jei elgtusi tinkamai.. Nes tikrai yra kantriai laukianciu ir uzjaucianciu. Bet ji nebuvo cia atejus ir neatsiprase, neprase, kad palauktu... Ignoruoja..

Ka cia ir bekalbeti..
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 03 20, 17:10)

Su humoro jausmu jums didelis minusas. ( cia apie ta REKIA )
Antstoliai ateina pas visiskai prisidirbusius aferistus, o as jums noriu pasakyti, kad ji stengiasi atiduoti. Taip, ignoruoja. Nes neturi ka pasakyti. Taip, ji kalta, galbut as atrasineciau visom. Atsiprasineciau. Ji daro kitaip. Tiksliau nieko nedaro. Bandau suprasti ir atleisti. Pasmerkt zmogu galim visi. As bent jau matau, kad zmogus nera visiskai supuves ir tikrai klijuoja kazka, kaip skruzdele sapeli prie sapelio, kad atiduot nors po dalele. Pulkit, gal jus geriau jauciates nuo to.
Atsakyti
Siunta gauta sestadieni ar sekamdieni. Agneta nespejo isrusiuot, nes apsirgo vaikas. Pagal ka pervedinet pinigus turbut nesirenka, veda pirmiausiai turbut tom, kurios garsiausiai rekia.  biggrin.gif Tikrai nera taip, kad eme ir nusisuko nuo jusu. Tiesiog kiek isgali, tiek perveda. Stengiasi parduot ka turi albume, ir ka gauna - veda nors po nedaug. Aisku, nekalbam kaip priejo tokia situacija, kai liko daug apgautu ir nusivylusiu.. To neturejo buti. Bet jei ir i policija kreipsites - greiciau nieko nebus. Pinigai is dangaus byreti neprades. Sunkiai issireikalausit is daugiavaikes mamos, tuo labiau turbut jokiu pajamu neturincios. Todel kantrybes nors truputi turekit, atrasys jums laiska, gal ir is tukstantojo karto, bet kad kitos iseities bent jau as nematau. As is jos nereikalauju nieko, su manim ji sneka. Sukuosi is esamos padeties- kaip yra taip yra.

nepasakyciau, kad stengiasi parduoti ka turi albume. Mano situacija tokia, kad issirinkau preke is albumo, susitarem, kad sius registruotu, pervedziau pinigus, siuntininio aisku negavau, prasiau kodo, sake neturi, na ir taip kiekviena diena klausinejau kol praejo beveik dvi savaites. Siuntinio arba isvis neissiunte, arba siunte paprastu. Gerai tiek, kad atgavau pinigus, bet su tokia pardaveja daugiau reikalu nenoreciau tureti schmoll.gif
Atsakyti