As irgi vis rasineju rasineju del pinigeliu Agnetai, pradzioje dar ka atrasydavo, dabar jau nutilo O kur jus ta agnetos albuma matot, mazu gal ka issirinkciau
QUOTE(gabiegabriele @ 2012 03 08, 22:02)
As irgi vis rasineju rasineju del pinigeliu Agnetai, pradzioje dar ka atrasydavo, dabar jau nutilo O kur jus ta agnetos albuma matot, mazu gal ka issirinkciau
Jos paraše yra.
QUOTE(Nemilija @ 2012 03 12, 12:51)
Man skolinga 350 Lt, ir vis atsiranda priežasčių kodėl pervedimas pinigų į mano sąskaitą neįvyksta...
Jau grąžino pinigus.
Pas mane yra Eefje ir Jovjo siuntinukai, galit pasiimti.
Man Agneta skolinga 362,93lt arba uzsakytas prekes
Jeigu iki pirmadienio nesulauksiu nei pavedimo, nei prekiu, zadu kreiptis i policija. Jeigu yra daugiau norinciu, prasau per AZ
Jeigu iki pirmadienio nesulauksiu nei pavedimo, nei prekiu, zadu kreiptis i policija. Jeigu yra daugiau norinciu, prasau per AZ
Na ka, prisidedu ir as prie laukusiuju ir nesulaukiusiuju. Jau eina trecia savaite kaip nesulaukiu is jos jokiu ziniu, paskutini karta ji man atrase vasario pabaigoje, kai sake, kad prekes jau issiunte, bet iki siol dar negavau. Viskas su ja buvo gerai, siuntinukus gaudavau laiku ir tada kada ji pasakydavo, o dabar va... Siandien maciau ja pasijungusia, parasiau jau gal 4 emaila, bet ji niekaip nesureagavo, o po keliu minuciu issijunge. Laukiu prekiu is H&M, o suma netoli 400 litu.
Tai va, arba ji tegul issiuncia kaip zadejo arba pinigus grazina...
Man Agneta grazino pinigelius,aciukas jai
QUOTE(Simbulis @ 2012 03 19, 18:05)
Na ka, prisidedu ir as prie laukusiuju ir nesulaukiusiuju. Jau eina trecia savaite kaip nesulaukiu is jos jokiu ziniu, paskutini karta ji man atrase vasario pabaigoje, kai sake, kad prekes jau issiunte, bet iki siol dar negavau. Viskas su ja buvo gerai, siuntinukus gaudavau laiku ir tada kada ji pasakydavo, o dabar va... Siandien maciau ja pasijungusia, parasiau jau gal 4 emaila, bet ji niekaip nesureagavo, o po keliu minuciu issijunge. Laukiu prekiu is H&M, o suma netoli 400 litu.
Na va ir man parase kad issiunte senai jau,registruotu,nieko negavau sake pinigus grazins
QUOTE(pukuotukas14 @ 2012 03 19, 22:22)
Na va ir man parase kad issiunte senai jau,registruotu,nieko negavau sake pinigus grazins
Jums bent jau atrase kazka, o man nieko, kiek rasiau jai laisku, visiska tyla. I SM AZ neverta net rasyti, nes seniai ji buvo pasijungus, lieka vienintelis su ja imanomas bendravimo budas emailu, bet kai ji net nesiteikia nieko parasyti, tai nezinau, liudna kai taip zmogus elgiasi.
Kazkaip ir anksciau pasitaikydavo siokiu tokiu nesklandumu, bet prekes gaudavau visada, o dabar sedet ir laukti reikia. Tuo labiau kai ne as viena laukiu, o yra dar ir kitas zmogus susikoperaves...