Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl tarpininkės Agnetos temos

Na va, po 7 menesis trukusio laukimo ir derybu Agneta su manim pagaliau atsiskaite. Issirinkau preke is jos albumelio ir ja jau gavau. Daugiau pretenziju neturiu. Aciu Agnetai. drinks_cheers.gif
Atsakyti
man ji skolinga apie 200 lt uz pries kelis menesius pirktas prekes.
Atsakyti
Siandien gavau Lauruciuk siunta. 5 lt uz siuntima.

Is senesniu - Vaidule ir Perliuke - nemarinuokit savo siuntu pas mane.
Atsakyti
As is next sale uzsisakiau sausio pradzioje, pinigu nemokejau, prekiu negavau:(
Atsakyti
QUOTE(indiga @ 2012 03 07, 14:46)
As is next sale uzsisakiau sausio pradzioje, pinigu nemokejau, prekiu negavau:(

reiskia jokiu pretenziju neturit 4u.gif
Cia rasom tik skolas, o ne lukescius mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas Agneta uzsisakiau dvi prekes, vienos nesulaukiu dar tik men. O uz skola uzsisakiau dar viena rubeli, bet nei pinigu nei prekiu. Man skoloje 280 lt. Tikiuosi sulauksiu prekiu arba pinigu sad.gif

Atsakyti
QUOTE(Linakruopyte @ 2012 03 07, 15:54)
Pas Agneta uzsisakiau dvi prekes, vienos nesulaukiu dar tik men. O uz skola uzsisakiau dar viena rubeli, bet nei pinigu nei prekiu. Man skoloje 280 lt. Tikiuosi sulauksiu prekiu arba pinigu sad.gif

Rasykit jai i pasta 10 kartu.
Atsakyti
Man Agneta skolinga 200 Lt. Vis zada pervesti, bet taip ir nesulaukiau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2012 03 07, 16:55)
Rasykit jai i pasta 10 kartu.

Parašiau. Ir ką blink.gif ? Vien pažadai. Pinigų kaip nėr, taip nėr. Nė cento nuo rugsėjo dar negrąžino.
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2012 03 07, 22:00)
Parašiau. Ir ką blink.gif ? Vien pažadai. Pinigų kaip nėr, taip nėr. Nė cento nuo rugsėjo dar negrąžino.

Nezinau unsure.gif vistiek rasykit. Galu gale atiduos.
Atsakyti
As jau kelis kart ta pati jai rasau,taip ir negaunu zadeto zaislo,jau kokie du menesiai zaidziam sitaip,tipo gavo issius,parasys siuntos nr,ir nieko,jau net nebeatsako unsure.gif zaislas kitam zmogui,kokia geda,turiu visaip teisintis kad nera,negi reiks dabar uz ji sumoket is savo kisenes doh.gif nu rupuze,gi jeigu ta zaisla turi tai issiusk,kokios problemos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas14 @ 2012 03 08, 21:47)
As jau kelis kart ta pati jai rasau,taip ir negaunu zadeto zaislo,jau kokie du menesiai zaidziam sitaip,tipo gavo issius,parasys siuntos nr,ir nieko,jau net nebeatsako  unsure.gif  zaislas kitam zmogui,kokia geda,turiu visaip teisintis kad nera,negi reiks dabar uz ji sumoket is savo kisenes  doh.gif nu rupuze,gi jeigu ta zaisla turi tai issiusk,kokios problemos  doh.gif

unsure.gif liudna
Bet kazkaip sukites is esamos padeties. Is jusu nupiestos situacijos matyt ji to zaislo tikrai neturi. Tad belieka susigrazinti pinigus. Pinigu turbut taip pat neturi. Bandykit is albumo issirinkt koki zaisla, jau galetu ir nuolaida padaryt. Zaislu pas ja pilnas albumas. g.gif
Atsakyti