Na va, po 7 menesis trukusio laukimo ir derybu Agneta su manim pagaliau atsiskaite. Issirinkau preke is jos albumelio ir ja jau gavau. Daugiau pretenziju neturiu. Aciu Agnetai.
Siandien gavau Lauruciuk siunta. 5 lt uz siuntima.
Is senesniu - Vaidule ir Perliuke - nemarinuokit savo siuntu pas mane.
Is senesniu - Vaidule ir Perliuke - nemarinuokit savo siuntu pas mane.
As is next sale uzsisakiau sausio pradzioje, pinigu nemokejau, prekiu negavau:(
QUOTE(indiga @ 2012 03 07, 14:46)
As is next sale uzsisakiau sausio pradzioje, pinigu nemokejau, prekiu negavau:(
reiskia jokiu pretenziju neturit
Cia rasom tik skolas, o ne lukescius
QUOTE(Linakruopyte @ 2012 03 07, 15:54)
Pas Agneta uzsisakiau dvi prekes, vienos nesulaukiu dar tik men. O uz skola uzsisakiau dar viena rubeli, bet nei pinigu nei prekiu. Man skoloje 280 lt. Tikiuosi sulauksiu prekiu arba pinigu
Rasykit jai i pasta 10 kartu.
Man Agneta skolinga 200 Lt. Vis zada pervesti, bet taip ir nesulaukiau.
QUOTE(Meskute5 @ 2012 03 07, 16:55)
Rasykit jai i pasta 10 kartu.
Parašiau. Ir ką ? Vien pažadai. Pinigų kaip nėr, taip nėr. Nė cento nuo rugsėjo dar negrąžino.
QUOTE(Onelė @ 2012 03 07, 22:00)
Parašiau. Ir ką ? Vien pažadai. Pinigų kaip nėr, taip nėr. Nė cento nuo rugsėjo dar negrąžino.
Nezinau vistiek rasykit. Galu gale atiduos.
As jau kelis kart ta pati jai rasau,taip ir negaunu zadeto zaislo,jau kokie du menesiai zaidziam sitaip,tipo gavo issius,parasys siuntos nr,ir nieko,jau net nebeatsako zaislas kitam zmogui,kokia geda,turiu visaip teisintis kad nera,negi reiks dabar uz ji sumoket is savo kisenes nu rupuze,gi jeigu ta zaisla turi tai issiusk,kokios problemos
QUOTE(pukuotukas14 @ 2012 03 08, 21:47)
As jau kelis kart ta pati jai rasau,taip ir negaunu zadeto zaislo,jau kokie du menesiai zaidziam sitaip,tipo gavo issius,parasys siuntos nr,ir nieko,jau net nebeatsako zaislas kitam zmogui,kokia geda,turiu visaip teisintis kad nera,negi reiks dabar uz ji sumoket is savo kisenes nu rupuze,gi jeigu ta zaisla turi tai issiusk,kokios problemos
liudna
Bet kazkaip sukites is esamos padeties. Is jusu nupiestos situacijos matyt ji to zaislo tikrai neturi. Tad belieka susigrazinti pinigus. Pinigu turbut taip pat neturi. Bandykit is albumo issirinkt koki zaisla, jau galetu ir nuolaida padaryt. Zaislu pas ja pilnas albumas.