Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl tarpininkės Agnetos temos

As nesuprantu mergaites vieno, jei jums negrazina pinigu ir kitoms tikrai nemazom sumom,tai koperuokites ir kreipkites i policija unsure.gif nejaugi nei vienai nereikia pinigu kad tiek ilgai prasinejat ir vistiek neatgaunat.Matot kad zmogus sazines neturi ir dar meluoja,taip ir sakytu dabar pinigu neturiu negaliu grazinti,o dabar tai ryt tai poryt o kaip nera taip nera tu pinigu.Sekmes jums visoms atgaunant pinigeliu ir bukit budrios neapsileiskit laiko tempimu 4u.gif
Atsakyti
nu va o man jau pries dvi savaites zadejo issiust zaisla,tipo gavo ir tt,rasineju jai jokio atsakymo doh.gif nu blyn jei turi ko laiko... verysad.gif
Atsakyti
Na ir as prisiruosiau cia parasyti. Esu kantri, labai kantri. Pas sia tarpininke pirkau gerus pora metu, lyg viskas buvo tvarkoje. Taip, veluodavo prekes is daug kur, bet ateidavo. Netikejau merginu snekomis, kad sis zmogus nepatikimas. Taciau kantrybe isseko, skola virsija 400 Lt ir neatiduodama virs puses metu. Per kita tarpininke uzsisakineju is bet kokios parduotuves, netikesit, bet is next sale VISOS prekes pareina, is H&M irgi strigimu nebuna. Todel drasiai galiu teigti, kad si tarpininke darbo organizuotis nemoka ir nesistengia to pakeisti. Todel merginos dristu siulyti jungtis ar rayis i sarasa kurioms Agneta liko skolinga ir duoti paskutini termina iki kada Agneta privalo su mumis atsiskaityti, o jeigu ne, tuomet beliks kreiptis i atitinkamas institucijas.
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2012 02 20, 13:41)
Na ir as prisiruosiau cia parasyti. Esu kantri, labai kantri. Pas sia tarpininke pirkau gerus pora metu, lyg viskas buvo tvarkoje. Taip, veluodavo prekes is daug kur, bet ateidavo. Netikejau merginu snekomis, kad sis zmogus nepatikimas. Taciau kantrybe isseko, skola virsija 400 Lt ir neatiduodama virs puses metu. Per kita tarpininke uzsisakineju is bet kokios parduotuves, netikesit, bet is next sale VISOS prekes pareina, is H&M irgi strigimu nebuna. Todel drasiai galiu teigti, kad si tarpininke darbo organizuotis nemoka ir nesistengia to pakeisti. Todel merginos dristu siulyti jungtis ar rayis i sarasa kurioms Agneta liko skolinga ir duoti paskutini termina iki kada Agneta privalo su mumis atsiskaityti, o jeigu ne, tuomet beliks kreiptis i atitinkamas institucijas.

Prisijungciau, mano skola tai kapeikos palyginus su Jusu, bet nematau reikalo palikti jai tuos pinigelius, juk kelios tokios kaip as jei palieka, irgi suma susidaro... Zodziu reiktu kooperuotis ir daryt kazka, kad ateityje nebutu tokiu, norinciu apgaudineti ir pelnytis is nieko pinigelius.......
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2012 02 10, 20:48)
Didele HM ssiunta grista, laukiam kartu, tikiuosi viskas bus gerai  4u.gif

As HM laukiu nuo rugsejo doh.gif doh.gif doh.gif ir pazadais vis tikiu, kad bus bus bus smile.gif
Atsakyti
Tai kaip ten su atėjusiu/neatėjusiu HM siuntinuku, kuris turėjo pasirodyti savaitgalį? Gal kas girdėt?
Atsakyti
QUOTE(mama2011 @ 2012 02 20, 17:03)

As HM laukiu nuo rugsejo  doh.gif  doh.gif  doh.gif  ir pazadais vis tikiu, kad bus bus bus smile.gif

As gavau vakar siunta. Ir mano daiktu ir dar 5 ar 6 merginu yra. Pakol kas kaip ir viskas gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2012 02 21, 08:49)
As gavau vakar siunta. Ir mano daiktu ir dar 5 ar 6 merginu yra. Pakol kas kaip ir viskas gerai  rolleyes.gif

Gal ir mano daiktų pas jus yra? Agneta žadėjo jums dėti. Jei yra, kur ir kada galima pasiimti?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2012 02 21, 07:49)
As gavau vakar siunta. Ir mano daiktu ir dar 5 ar 6 merginu yra. Pakol kas kaip ir viskas gerai  rolleyes.gif

Gal netyčia ir mano yra? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dei @ 2012 02 21, 08:45)
Gal ir mano daiktų pas jus yra? Agneta žadėjo jums dėti. Jei yra, kur ir kada galima pasiimti?
4u.gif

As turiu siu merginu daiktus -
Dei 3 lt.
Perliuke 2 +1 lt
Lauruciuk 3+1 lt.
Gania 2+1 lt.
Varnagiriene 4 +2 lt
Vaidule ( dar seno neatsiemus ) 7 lt.
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2012 02 21, 11:02)
As turiu siu merginu daiktus -
Dei  3 lt.
Perliuke 2 +1 lt
Lauruciuk 3+1 lt.
Gania 2+1 lt.
Varnagiriene 4 +2 lt
Vaidule ( dar seno neatsiemus ) 7 lt.

o kaip gerai thumbup.gif , tik as niekad is jusu neemusi, kur ir kada pas jus galima uzsukt?
Atsakyti
QUOTE(dei @ 2012 02 21, 11:57)
o kaip gerai  thumbup.gif , tik as niekad is jusu neemusi, kur ir kada pas jus galima uzsukt?

868504935 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2012 02 21, 12:58)
868504935  4u.gif

ok, aciu, vyras turetu susisiekt ;-)
Atsakyti