Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl tarpininkės Agnetos temos

QUOTE(Meskute5 @ 2012 02 10, 21:48)
Didele HM ssiunta grista, laukiam kartu, tikiuosi viskas bus gerai  4u.gif

Tikiuosi ir aš verysad.gif .
Atsakyti
Mes nuo spalio menesio zaidziame kate-pele biggrin.gif uzsake clarks, sumokejau, na ir prasidejo -dar nepaimti, dar negrizo, jau paimti, bet partnere neidejo, ne, vistik neuzsake, tada kitus uz ta suma uzsakiau, klausiau tiesiai sviesiai -ar gali uzsakyt be jokiu bajeriu, jeigu ne, tai ne. Pazadejo, kad bus, nes atseit turi jau kita partnere uk smile.gif na bet ir ir vel zaidimas -negrizo, yra, nera, siunta veluoja, finalas -vistik nera tu batu lotuliukas.gif Cirkas. Agneta, jus turbut manot kad aplink visi kvailesni? g.gif biggrin.gif
Tad laukiu zadetu pinigu grazinimo, kurie pas jus jau keli menesiai isaldyti. Gal man paprasyt palukanu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpica: 11 vasario 2012 - 12:43
QUOTE(Meskute5 @ 2012 02 10, 20:48)
Didele HM ssiunta grista, laukiam kartu, tikiuosi viskas bus gerai  4u.gif

drinks_cheers.gif laukiam, tikiuosi jau sikart pareis mano prekes ax.gif
Atsakyti
Žiniot,man irgi jau atsibodo prašinėt pinigų.Jaučiuosi kaip kokia kvailė,ar aš čia nesuprantu ko,ar mane čia mulkina.
Toks susirašinėjimas vyksta jau nuo spalio mėn.Cituoju:
"tikrai nepamirsau sad.gif ir tikrai pasistengsiu kuo greiciau atsiskaityti"-vasario 8d.
"nenreciau vel prisizadeti bet neivykdyti, siandien nepazadu kad
pervesiu, bet per sia savaite manau kad jau pagaliau vi tiek
atsiskaitysiu"- vasario 1d.
"vel eilini kata atsiprasau, nors ir kaip jau geda sad.gif bet ir vel turiu zadeti kad savaites pradzioje pervesiu likuti ..sad.gif(("-sausio 28d.
Ir taip kas savaitę vyksta toks susiprašinėjimas. doh.gif
Ar čia taip visom vyksta toks atsiskaitimas,nes mane užtikrino,kad esu eilės pradžioj dar lapkričio mėn.
Atsakyti
Viešpatie, nieko sau unsure.gif žiūriu kodėl virš mėnesio mano prekytės neateina, o vakar jai parašiau, kada jos planuoja būti (H&M). Pasirodo papuoliau į apgavystės pinkles.
Gal kas yra užsisakinėję gruodžio mėn. iš HM?
Atsakyti
QUOTE(Agu @ 2012 02 14, 10:29)
Viešpatie, nieko sau unsure.gif žiūriu kodėl virš mėnesio mano prekytės neateina, o vakar jai parašiau, kada jos planuoja būti (H&M). Pasirodo papuoliau į apgavystės pinkles.

Mergaites, as suprantu, kad apgavo, pavede ir tt. Bet zinokit HM tikrai gryba pjauna. Paziurekit pas kitas tarpininkes temose- arba visai neuzsakineja HM, arba uzsakineja nedideliais kiekiais. Tad del HM tikrai nekaltinkit vien tik Agnetos. As uzsakiau sauso pradzioj ir pas Agneta ir pas kita tarpininke, nei is vienos negavau nieko dar. Savaites gale jau turi buti siunta, tikekimes kazkas ten bus.
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2012 02 14, 11:36)
Mergaites, as suprantu, kad apgavo, pavede ir tt. Bet zinokit HM tikrai gryba pjauna. Paziurekit pas kitas tarpininkes temose- arba visai neuzsakineja HM, arba uzsakineja nedideliais kiekiais. Tad del HM tikrai nekaltinkit vien tik Agnetos. As uzsakiau sauso pradzioj ir pas Agneta ir pas kita tarpininke, nei is vienos negavau nieko dar. Savaites gale jau turi buti siunta, tikekimes kazkas ten bus.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2012 02 14, 10:36)

Mergaitės, aš sumokėjau pinigus Agnetai, vakar parašiau jai laiškutį, jokio atsakymo nesulaukiau, jos tema nutraukta..kas man belieka galvoti. Jeigu nebūčiau pavedimo padariusi sausio pirmom dienom, ir ji man būtų atsakiusi, kad prekės keliauja..aš čia nerašyčiau.
Atsakyti
As irgi nezinau kaip atgaut pinigus doh.gif buvo uzsakytas zaidimas uz beveik 300 Lt suma spalio menesi, galvojau kad iki Kaledu bus.Deja...is pradziu Agneta atrase, kad pinigus man perves, taciau nesulaukiau, parasiau vel, bet dabar tyla, jokios reakcijos. Norisi graziuoju isspresti sita situacija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agu @ 2012 02 14, 10:29)

uzsakinejau spali ir dar nera,bet jau nesitikiu labai,kad ateis,arba ateis tada kai nebereikes jau biggrin.gif
Atsakyti
Asmeniškai neteko susidurti (perku per Myma thumbup.gif ) tačiau kelioms draugėms nepasisekė apsipirkti UK per Agneta doh.gif Tempė gumą iki paskutinio lašo. O kai draugė nuvažiavo pas ją į namus - pasirodė kad dar ir pažystama (Šiauliai - neperdidžiausias miestas) Jokio patikimumo iš šios tarpininkės nelaukit schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pingvinukas lolo @ 2012 02 15, 04:22)
Asmeniškai neteko susidurti (perku per Myma thumbup.gif ) tačiau kelioms draugėms nepasisekė apsipirkti UK per Agneta doh.gif Tempė gumą iki paskutinio lašo. O kai draugė nuvažiavo pas ją į namus - pasirodė kad dar ir pažystama (Šiauliai - neperdidžiausias miestas) Jokio patikimumo iš šios tarpininkės nelaukit schmoll.gif

doh.gif gun_rifle.gif cry.gif scare.gif
Atsakyti