Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

Labas vakaras visoms. Labai džiaugiuosi suradusi šį puslapiuką ax.gif . Prisiskaičiusi jūsų komentarų prisipirkau šiandien iš KN aliejukų: aragono, simondsijų ir dar hamomelio hidrolato.Pasipurškiau hidrolatu( tiesiog, labai norėjau išbandyti ax.gif ) ir jam nudžiuvus veidą pradėjo labai tempti g.gif . Ar tai reiškia, kad mano veido oda sausa? Ar galima ją tepti vakare aliejais?
Atsakyti
QUOTE(2Ditute @ 2012 02 09, 20:34)
Labas vakaras visoms. Labai džiaugiuosi suradusi šį puslapiuką ax.gif . Prisiskaičiusi jūsų komentarų prisipirkau šiandien iš KN aliejukų: aragono, simondsijų ir dar hamomelio hidrolato.Pasipurškiau hidrolatu( tiesiog, labai norėjau išbandyti ax.gif ) ir jam nudžiuvus veidą pradėjo labai tempti g.gif . Ar tai reiškia, kad mano veido oda sausa? Ar galima ją tepti vakare aliejais?

Hidrolatas - geliu vanduo ir kaip bet koks vanduo , zinoma, temps oda. Aliejais tepkite dik dregna oda , nes dar labiai isdziovins . Geriau darykite nesudetingus kremus : hidrolatas ir aliejus ( zinoma, dar vaskas arba sviestas) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2012 02 09, 21:33)
Hidrolatas - geliu vanduo ir kaip bet koks vanduo , zinoma, temps oda. Aliejais tepkite dik dregna oda , nes dar labiai isdziovins . Geriau darykite nesudetingus kremus : hidrolatas ir aliejus ( zinoma,  dar vaskas arba sviestas)  4u.gif

Ačiū už patarimą, jau studijuoju kremų gamybą, nes vien su aliejumi, atrodo, nieko neiseis smile.gif
O jei aš į kremuką dėsiu aliejų mišinuką jau sumaišytą ( aliejų mišinys veidui), tiks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2Ditute: 09 vasario 2012 - 20:56
QUOTE(2Ditute @ 2012 02 09, 21:53)
Ačiū už patarimą, jau studijuoju kremų gamybą, nes vien su aliejumi, atrodo, nieko neiseis smile.gif
O jei aš į kremuką dėsiu aliejų mišinuką jau sumaišytą ( aliejų mišinys veidui), tiks?

Dar norėčiau paklausti jūsų nuomonės apie ea atvežtus iš rusijos, pas mus jais labai daug prekiaujama. Ar galima pasitikėti jų kokybe g.gif
Atsakyti
QUOTE(2Ditute @ 2012 02 10, 17:55)
Dar norėčiau paklausti jūsų nuomonės apie ea atvežtus iš rusijos, pas mus jais labai daug prekiaujama. Ar galima pasitikėti jų kokybe g.gif

aga, man irgi idomu, pvz yra keniu aliejaus. as ji turiu. o Rusijoje keniai gi auga.
Atsakyti
nusipirkau toki argano alieju http://www.naturessh...oduct-p/aro.htm girdejau daug geru atsiliepimu, bet veido oda vistiek sausa, tik dabar perskaiciau, kad tepti reikia ant dregnos. blink.gif

i 
Skelbimai forume draudžiami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 10 vasario 2012 - 20:44
per moters paroda nusipirkau argano aliejuka plaukams nelabai jis man sunkiai issiplaudavo per kokius 3plovimus.o dabar naudoju kokosiu kvepia dieviskai ir naudoju slapiems plauku galiukams mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
labai susidomejau aliejkais nes isbandziau ivairiausia kosmetika nuo Chanel iki Rasos, ir sau tinkamos niekaip neradau g.gif taigi labai noriu pabandyti aliejukus, gal galetumete man patarti ka isigyti, oda normali- misri, yra inkstyriuku ir poros uzsikimse, vienas kitas spuogelis, taigi nuo ko pradeti?
taip tai noreciau ir mamytei dovana padaryti, jos oda puiki tik turi pavirsutinius kapiliarus, ka galeciau jai padovanoti?
domanina aliejukai ir hidrolatai. is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa10 @ 2012 02 22, 23:45)
sveikos 4u.gif
labai susidomejau aliejkais nes isbandziau ivairiausia kosmetika nuo Chanel iki Rasos, ir sau tinkamos niekaip neradau g.gif taigi labai noriu pabandyti aliejukus, gal galetumete man patarti ka isigyti, oda normali- misri, yra inkstyriuku ir poros uzsikimse, vienas kitas spuogelis, taigi nuo ko pradeti?
taip tai noreciau ir mamytei dovana padaryti, jos oda puiki tik turi pavirsutinius kapiliarus, ka galeciau jai padovanoti?
domanina aliejukai ir hidrolatai. is anksto dekoju 4u.gif

Iš hidrolatų man su mišria oda labai patinka hamamelių, arbatmedžio. Šiaip dar toks ir normaliai odai tinkamas, kiek žinau, bet toks tuo pačiu raminantis odą, man patinka ramunėlių 4u.gif O aliejukus, tai naudoju tik kūnui ir plaukams, tai nelabai galėčiau ką patarti naudingo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos , noreciau paklausti gal kas siunciates aliejus ir visa kita is www.akamuti.co.uk internetinio psl.? radau reikalingu sau alieju tai kazkaip nekyla ranka uzsisakyti is lietuvisko pvz . KN puslapio? Tik kazkaip nedrasu pirma karta uzsisakyti , kaip ten kas , kiek uz atsiuntima . Gal kuri galetu pasidalint patirtimi ,is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aksome @ 2012 02 23, 19:12)
Sveikos , noreciau paklausti gal kas siunciates aliejus ir visa kita is www.akamuti.co.uk internetinio psl.? radau reikalingu sau alieju tai kazkaip nekyla ranka uzsisakyti is lietuvisko pvz . KN puslapio? Tik kazkaip nedrasu pirma karta uzsisakyti , kaip ten kas , kiek uz atsiuntima . Gal kuri galetu pasidalint patirtimi ,is anksto aciu  4u.gif

siuntimas tai nuo svorio priklauso
cia prekiauja akamuti produktais g.gif
kainu nezinau, nelyginau nes aliejus ,sviestus uzsisakineju is akomos ax.gif
Atsakyti
Laba, norėčiau paklausti ką daryt sausai, kiek linkusiai į spuogus ir inkštirus odai? Naudoju kakavos sviestą, nerafinuotą alyvuogių aliejų, bet oda kaip sausa, taip sausa. Neįmanoma. Kremų sudėtį kai paskaitai, tai visokie parabenai. Norisi natūralaus ir veiksmingo. Gal verta įsigyt rožių hidrolato? Bet kaip jį naudot? Su kuo? Su aliejumi? Kad atstotų visus tuos pilnos šlamšto drėkinančius kremus. Nesiruošiu visiškai ant ekologiškos kosmetikos dar kol kas pereiti, bet bent jau veido drėkinimui norėčiau kažko sveiko.
Atsakyti