Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(liusinda @ 2012 02 06, 15:50)
del smalsumo nusipirkau sviestmedzio al.,tai neturi jokio kvapo ir baltas. tai man rodos,kad jis rafinuotas,jai klystu,tai prasom pataisyt  ax.gif nes turiu is AN,tai jis kvepia ir ne baltas thumbup.gif
ir dar arganu nusipirkau ,tai yra lapelis idetas ir ant buteliuko uzrasyta,kad yra nerafinuotas ir salto spaudimo  4u.gif

Ar toks buna g.gif Sviestmedis ( taukmedis) yra sviestas , o ne aliejus .
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2012 02 06, 14:55)
Ar toks buna  g.gif Sviestmedis ( taukmedis)  yra sviestas , o ne aliejus .

Naujosios Barmunes psl. va taip ir parasyta Sviestmedžio aliejus (Shea Butter) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liusinda: 06 vasario 2012 - 15:07
QUOTE(liusinda @ 2012 02 06, 16:04)
Naujosios Barmunes psl. va taip ir parasyta Sviestmedžio aliejus (Shea Butter)  4u.gif

Firmai garbes nedaro toks vertimas blush2.gif , nuo mokyklos laiku pamenu , kad oil - aliejus , o butter- sviestas .
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2012 02 06, 15:09)
Firmai garbes nedaro toks vertimas  blush2.gif  , nuo mokyklos laiku  pamenu , kad oil - aliejus , o butter- sviestas .

zinoma,kad visi zino,bet parasiau kaip buvo ju psl ir tiek. as i tai nesigilinu 4u.gif
Atsakyti
aliejus
sviestas
Papildyta:
QUOTE(darvina @ 2012 02 06, 14:55)
Ar toks buna  g.gif Sviestmedis ( taukmedis)  yra sviestas , o ne aliejus .

sviestas buna kietas
o aliejus toks tirstas bet neskystas
bent as tokius turiu
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2012 02 06, 15:50)
del smalsumo nusipirkau sviestmedzio al.,tai neturi jokio kvapo ir baltas. tai man rodos,kad jis rafinuotas,jai klystu,tai prasom pataisyt  ax.gif nes turiu is AN,tai jis kvepia ir ne baltas thumbup.gif

Na, jei dėl kvapo, tai sviestmedis gali jo ir neturėti. Nors aš kai uosčiau, tai kažkokį visiškai silpną užuodžiau, bet ne visi užuodžia. Šiaip skirtingo tiekėjo taukmedžių sviestas gali būti kitoks. Nemanau, kad čia būtinai rafinuotas.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 06, 18:52)
Na, jei dėl kvapo, tai sviestmedis gali jo ir neturėti. Nors aš kai uosčiau, tai kažkokį visiškai silpną užuodžiau, bet ne visi užuodžia. Šiaip skirtingo tiekėjo taukmedžių sviestas gali būti kitoks. Nemanau, kad čia būtinai rafinuotas.

zinokit gali but,nes as kitokio neturejau isskyrus is AN.
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2012 02 06, 20:28)
zinokit gali but,nes as kitokio neturejau isskyrus is AN.

O ant pakuotės užrašo nėra?
Atsakyti
O makiažą jūs irgi valote su aliejais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2012 02 06, 14:09)
O makiažą jūs irgi valote su aliejais? g.gif

Aš akių makiažą valau sudrėkintu vatos diskeliu ir aliejumi.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2012 02 06, 21:21)
Aš akių makiažą valau sudrėkintu vatos diskeliu ir aliejumi.

sudrėkintin vatos diskelį reikia? planuoju įsigyt aliejų makiažo valymui, tai aktualu, kokią techniką reiks naudot blush2.gif

sorry, jei kvailas klausimas (visai žalia aš dar šioj sritį) - o ricinos aliejus tiktų akių makiažo valymui? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2012 02 07, 09:55)
sudrėkintin vatos diskelį reikia? planuoju įsigyt aliejų makiažo valymui, tai aktualu, kokią techniką reiks naudot  blush2.gif

sorry, jei kvailas klausimas (visai žalia aš dar šioj sritį) - o ricinos aliejus tiktų akių makiažo valymui?  ax.gif

naturela.lt rašo: "Dėka ricinų aliejaus valomojo poveikio, ypač tinkamas akių makiažui valyti".
Atsakyti