QUOTE(*melodia* @ 2012 09 03, 16:47)
sveikutes, gal klausimas ir durnas pasirodys, bet paklausiu ar alieju naudojimas plaukams pacio plauko nepastorina susigerdamas i plauka?
Visai nedurnas klausimas man ir idomu butu suzinot
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 09 25, 10:25)
man plaukams nr 1 irgi yra argano aliejus, as naudoju is fragonardo, jis nera visiskai naturalus, nes turi intensyvu kvapa, nu bet man stebuklus daro bandziau linu semenu alieju,tai kas ziauriai nepatiko, kad kvapas lieka ant plauku, kazkokios zuvies kvapas,slykstu
Kokius stebuklus daro? Ir koks kvapas? Kiek girdejau jis labai brangus, kur pirkot? Paryziuje kvepalu muziejuje gal?
Ieskau aliejaus kuris greitai atgaivintu plaukus, nes po keliu intensyviu dazymu ir plauko deginimu taip nusiuro... gyvenime tiek mazai plauku ir tokiu baisiu neturejau. Bandysiu argano alieju! Kas dar? Gal ricinu? Esu bandzius alyvuogiu, kokosu, avokado, ir siaip maisius visokiu alieju, bet kad stebukla kazkoki darytu nepastebejau, kaip tik plaukai kaip siaudai lieka kol dziuna, nu o po to kai visiskai isdziuna gal kazkiek jaucias sveikesni... Tiesa aliejus tepat ant slapio plauko, taip? Palaikot ir isplaunat? Ar argano alieju tepat nedaug ir nebeplaunat?