QUOTE(sannda @ 2012 01 28, 20:00)
sveikos
norėčiau jūsų patarimų:
1. pabaigiau sviestmedžio aliejų is "Kvapų namų", susiruošiau vėl pirkti, bet panaršiusi internete matau, kad jų sviestmedžio aliejus vienas iš brangesnių (29lt už 50ml). Ar vertas jis tokios kainos, ar čia kaina už "vardą"?
Šį sviestą pagrinde naudoju nagų odelėms, lūpoms, dabar vaikui einant į lauką žandus tepu.
2. ką pasiūlytumėte "lengvo" paakiams?
As esu nusivylusi pigiu taukmedziu,todel sumoku daugiau ir perku tik KN arba Demetrijoj .
Esu
uzsirovusi ant klaikaus taukmedzio noredama sutaupyt,oda raudonom demelem ismete.
As paakiams naudoju argano alieju,labai liuks
Papildyta:
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 01 24, 17:06)
O iš kur gauti gero argano aliejaus? Man visokie pilstomi ar plastamasiniuose buteliukuose nepatikimai atrodo. Kaip gali vienas brangiausių aliejų kainuoti 20 lt? Man patiko nature's firmos, bet jo vaistinėse nebepardavinėja.
As Saluks vaistineje pirkau Karawan firmos,sertifikuota ir aliumineje pakuoteje.Labai patenkita juo likau.
Papildyta:
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 01 25, 04:41)
sveikos mielosios, turiu dideli kieki RAFINUOTO kokosu aliejaus, plaukams nenaudosiu, nes manau is tokio jokios naudos.Gal kuri turi minciu kaip ji galima butu prasmingai panaudoti? Naudociau kunui gal, bet tada kazkokio aromato bent jau noretusi, net nezinau.Ka su juo daryti?
As kepu ant rafinuoto