Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(darvina @ 2012 01 24, 18:56)

Esu pirkusi man atrodo, bet būtent argano kažkaip nelabai nepatiko. Ir man atrodo jie patys ten pilsto. Žodžiu, nusipirkau Panoramoje vienoje iš tų parduotuvėlių, Prancūzijoje pilstytą, stikliniame buteliuke, pažiūrėsiu, ar man patiks ar ne. Aišku nežinosi už ką realiai sumoki. Norėčiau nuvažiuoti į tą Maroką ir nusipirkti iš kokių vietinių, kurie ir spaudžia tą aliejų. Bet ir tai esu girdėjusi, kad ten irgi jie maišo, skiedžia, apgaudinėja turistus, kad tik daugiau uždirbtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle_fleur: 25 sausio 2012 - 21:29
QUOTE(Vitulka @ 2012 01 23, 12:29)
kodėl? labiau odą drėkina?
kiek domėjaus, tepama tik dėl to, kad vanduo nuneša aliejų į gilesnius sluoksnius, ir aišku tepant ant drėgnos odos aliejaus reik mažiau. Kai aliejaus mažiau užtepama, galbūt oda ne taip stipriai išsausinama  g.gif  bet kaip žinia, aliejai odos nedrėkina, taip kad natūralu, kad oda natūraliai gali išsausėt

Atvirkščiai- ne vanduo nuneša aliejų, o aliejus nustumia vandenį giliau į odą ir jį ten "užrakina".
Atsakyti
sveikos 4u.gif
norėčiau jūsų patarimų:
1. pabaigiau sviestmedžio aliejų is "Kvapų namų", susiruošiau vėl pirkti, bet panaršiusi internete matau, kad jų sviestmedžio aliejus vienas iš brangesnių (29lt už 50ml). Ar vertas jis tokios kainos, ar čia kaina už "vardą"?
Šį sviestą pagrinde naudoju nagų odelėms, lūpoms, dabar vaikui einant į lauką žandus tepu.
2. ką pasiūlytumėte "lengvo" paakiams? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sannda @ 2012 01 28, 21:00)
sveikos  4u.gif
norėčiau jūsų patarimų:
1. pabaigiau sviestmedžio aliejų is "Kvapų namų",  susiruošiau vėl pirkti, bet panaršiusi internete matau, kad jų sviestmedžio aliejus vienas iš brangesnių (29lt už 50ml). Ar vertas jis tokios kainos, ar čia kaina už "vardą"?
Šį sviestą pagrinde naudoju nagų odelėms, lūpoms, dabar vaikui einant į lauką žandus tepu.
2. ką pasiūlytumėte "lengvo" paakiams?  ax.gif

taigi yra to sviesmedzio kiek tik nori....net visokiose "Prieskoniai ir arbata" galima banke nusipirkt nerafinuoto uz apie 10 lt...
Atsakyti
Sveikos, reikia patarimo, turiu RAfinuota argano alieju doh.gif , kur as ji galeciau sunaudoti, kad nereiktu ismesti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sannda @ 2012 01 28, 20:00)
sveikos   4u.gif
norėčiau jūsų patarimų:
1. pabaigiau sviestmedžio aliejų is "Kvapų namų",  susiruošiau vėl pirkti, bet panaršiusi internete matau, kad jų sviestmedžio aliejus vienas iš brangesnių (29lt už 50ml). Ar vertas jis tokios kainos, ar čia kaina už "vardą"?
2. ką pasiūlytumėte "lengvo" paakiams?  ax.gif

As esu nusivylusi pigiu taukmedziu,todel sumoku daugiau ir perku tik KN arba Demetrijoj .
Esu uzsirovusi ant klaikaus taukmedzio noredama sutaupyt,oda raudonom demelem ismete.
As paakiams naudoju argano alieju,labai liuks mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 01 24, 17:06)
O iš kur gauti gero argano aliejaus? Man visokie pilstomi ar plastamasiniuose buteliukuose nepatikimai atrodo. Kaip gali vienas brangiausių aliejų kainuoti 20 lt? Man patiko nature's firmos, bet jo vaistinėse nebepardavinėja.

As Saluks vaistineje pirkau Karawan firmos,sertifikuota ir aliumineje pakuoteje.Labai patenkita juo likau.
Papildyta:
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 01 25, 04:41)
sveikos mielosios, turiu dideli kieki RAFINUOTO kokosu aliejaus, plaukams nenaudosiu, nes manau is tokio jokios naudos.Gal kuri turi minciu kaip ji galima butu prasmingai panaudoti? Naudociau kunui gal, bet tada kazkokio aromato bent jau noretusi, net nezinau.Ka su juo daryti?  blush2.gif

As kepu ant rafinuoto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 03 vasario 2012 - 13:54
o kaip aliejukai ,,naujoji barmune,,? bet kai paziurejai,tai jie rafinuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2012 02 04, 21:43)
o kaip aliejukai ,,naujoji barmune,,? bet kai paziurejai,tai jie rafinuoti  g.gif

Pati sau ir atsaket , rafinuoti tiks blynams kepti , ant odos geriau nerafinuotus , ekologiskus ir kokybiskus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2012 02 04, 21:43)
o kaip aliejukai ,,naujoji barmune,,? bet kai paziurejai,tai jie rafinuoti  g.gif

O jų aliejai rafinuoti? Va čia man tai naujiena. Aš muiliukų turiu, bet jei irgi su rafinuotais aliejais gaminti, tai pirkti neapsimoka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 04, 23:04)
O jų aliejai rafinuoti? Va čia man tai naujiena. Aš muiliukų turiu, bet jei irgi su rafinuotais aliejais gaminti, tai pirkti neapsimoka ax.gif

,,Visi aliejai yra farmacinės paskirties, gryni, neturintys jokių genetiškai modifikuotų medžiagų. Tai natūralūs produktai be jokių priedų.

Vartotojams siūlome rinktis rafinuotus ir šalto spaudimo aliejus.,, cia taip parasyta NB puslapyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2012 02 05, 00:31)
,,Visi aliejai yra farmacinės paskirties, gryni, neturintys jokių genetiškai modifikuotų medžiagų. Tai natūralūs produktai be jokių priedų.

Vartotojams siūlome rinktis rafinuotus ir šalto spaudimo aliejus.,, cia taip parasyta NB puslapyje  4u.gif

Na, aš pati tai turiu kokosų aliejų, kurį pas juos pirkau. Bet ten tai ant pakuotės užrašas - nerafinuotas, šalto spaudimo... Tai va įdomu, kaip su kitais yra. Gal tiesiog visokių jų turi.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 05, 00:44)
Na, aš pati tai turiu kokosų aliejų, kurį pas juos pirkau. Bet ten tai ant pakuotės užrašas - nerafinuotas, šalto spaudimo... Tai va įdomu, kaip su kitais yra. Gal tiesiog visokių jų turi.

drinks_cheers.gif maniskis kokosas irgi nerafinuotas schmoll.gif
Atsakyti