Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(zydrem @ 2012 08 19, 12:42)
thumbup.gif jau pasidariau rytoj išbandysiu  ax.gif

ka pasidarete? g.gif ar EA misini?
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2012 08 19, 15:42)
ka pasidarete?  g.gif ar EA misini?

na taip biggrin.gif kvapas tikrai nuostabus wub.gif
Atsakyti
as nusiprikau avokadu aliejuka is sveikiproduktai
siaubas, kaip nesusigeria i oda, ir dar dazo zaliai, visa patalyne issimurzina po karto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pam@Pam @ 2012 08 19, 17:10)
as nusiprikau avokadu aliejuka is sveikiproduktai
siaubas, kaip nesusigeria i oda, ir dar dazo zaliai, visa patalyne issimurzina po karto  doh.gif

Del sios priezasties as netepu jo ant veido, tik darau voneles nagams ir geriu po sauksta i diena ant tuscio skrandzio.
Atsakyti
dabar bandysiu ieskot simondsiju aliejaus kitos firmos
Atsakyti
QUOTE(mairux @ 2012 08 18, 09:52)
Mano plaukai garbanoti, šiurkštūs, tai aš vakare išsiplaunu galvą ir dar drėgnus išsitepu kokoso aliejum, per naktį aliejus beveik susigeria, o plaukai būna minkšti ir švelnūs.

ryte plaukų nereikia plauti?
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2012 08 19, 20:07)
ryte plaukų nereikia plauti?

Reikia. Į drėgnus plaukus aliejus geriau įsigeria, bent jau man taip atrodo. Anksčiau tepdavau sausus plaukus, tai atrodydavo, kad aliejus beveik neįsigeria, o ištepus šlapius plaukus, ryte plaukai buna ne kaip aliejum ištepti, bet kaip susiriebalavę.
Atsakyti
Tai nebutina pries tepant plaut. As tiesiog slapinu plaukus, galvos neplaunu. Tada tepu aliejum. Irgi man geriasi geriau nei istepus sausus plaukus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele_s @ 2012 08 20, 08:43)
Tai nebutina pries tepant plaut. As tiesiog slapinu plaukus, galvos neplaunu. Tada tepu aliejum. Irgi man geriasi geriau nei istepus sausus plaukus. 4u.gif

drinks_cheers.gif Prieš tepant galima tik sušlapint, neplaut, bet jei naudojamos kokios nors plaukų formavimo priemonės (putos, želė), tai aišku pirmiau reikia išsiplauti galvą ir tik tada aliejais tepti
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2012 08 19, 16:36)
na taip biggrin.gif kvapas tikrai nuostabus wub.gif

ogoooooo, nemazai EA arsenale turite. O tasai kvapas tikrai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 08 18, 09:55)
mano plaukam kokosas netiko, išsausino tiesiog.

sausai odai reikia drėkinimo, jei bent kiek skaitėt ir domėjotės, turėjot rast info, kad iš  aliejų maža drėkinimo, jie labiau atlieka maitinimo funkciją. Todėl, jei oda sausas galima ir iš eko priemonių kažką atsirinkt jos drėkinimui, bet ne aliejų  ax.gif

o jeigu oda normali? man beveik ji is vis nesauseja, tik ziema, riebaluojasi kartais siek tiek tik nosis. O as alieju misiniais krema noriu pakeisti, isigijau is KN misino butent normaliai odai...pasitepu pora laseliu kas vakara , kazin ar nesusigadinsiu nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(mairux @ 2012 08 19, 20:13)
Reikia. Į drėgnus plaukus aliejus geriau įsigeria, bent jau man taip atrodo.

Teisingai manote, geriausiai tiek į odą, tiek į plaukus aliejus susigeria kai jie yra drėgni. Tačiau naudojant plaukam geriausia efektą pasieksit tepdamos drėgnus plaukus + aliejuką šiek tiek pašildę (neturi būti karštas, bet šiltas). Jei nelaikysit per naktį, o tik kokį pusvalanduką ar valandą apvyniokit šiltu, drėgnu rankšluosčiu. Iš visų bandytų būdų šie man labiausiai patiko ir geriausi rezultatai smile.gif
Atsakyti