Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(Fantastique @ 2012 08 17, 21:57)
gal galima sužinoti kokių nors receptukų? Ypač plaukams  4u.gif  ar galima jį naudoti plaukų galiukams?  ax.gif

moterys naudoja istepdamos galiukus wink.gif o as tepdavau , ypac ziema, nakciai ir ryte plaudavau galva wink.gif gero naudojimo wink.gif

Fantastique, mano irgi labai sausa oda, manau bandyk po truputi tuos aliejus, kurie traukia wink.gif nes as is pradziu negalejau be kokoso gyvent, o dabar man drekina veida hidrolatai ir tiek daug aliejaus nebereikia wink.gif nors kiekviena ryta kazkuriuo issitepu mirksiukas.gif
Atsakyti
išsitepus jau iš po vakar tuos plaukučius, o ypač galiukus aliejumi. Ar galima tepti kiekvieną vakarą? g.gif
Atsakyti
Mano plaukai garbanoti, šiurkštūs, tai aš vakare išsiplaunu galvą ir dar drėgnus išsitepu kokoso aliejum, per naktį aliejus beveik susigeria, o plaukai būna minkšti ir švelnūs.
Atsakyti
mano plaukam kokosas netiko, išsausino tiesiog.

sausai odai reikia drėkinimo, jei bent kiek skaitėt ir domėjotės, turėjot rast info, kad iš aliejų maža drėkinimo, jie labiau atlieka maitinimo funkciją. Todėl, jei oda sausas galima ir iš eko priemonių kažką atsirinkt jos drėkinimui, bet ne aliejų ax.gif
Atsakyti
Na, aš irgi pastebėjau, kad plaukai sausoki tapo po šiandienos plovimo g.gif pas mane jie tokie pusiau riebūs, pusiau sausi. Žiūrint, kokiu šampūnu išplausi (skirtu visų tipų plaukams. Specialiai kažkokio neperku, nes taip ir nesuprantu, sausi jie pas mane ar rieboki). Dieną gali būti rieboki, o į vakarą išvis doh.gif arba gali būti sausi ir susiriebina. BET ką pastebėjau po plovimo, tai iškilo visiškai visos pleiskanos thumbup.gif dar ilgai plaukus šukavau ir kračiau. "Atlipino" visą pleiskanų lauką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fantastique @ 2012 08 18, 10:42)
Na, aš irgi pastebėjau, kad plaukai sausoki tapo po šiandienos plovimo  g.gif  pas mane jie tokie pusiau riebūs, pusiau sausi. Žiūrint, kokiu šampūnu išplausi (skirtu visų tipų plaukams. Specialiai kažkokio neperku, nes taip ir nesuprantu, sausi jie pas mane ar rieboki). Dieną gali būti rieboki, o į vakarą išvis  doh.gif  arba gali būti sausi ir susiriebina. BET ką pastebėjau po plovimo, tai iškilo visiškai visos pleiskanos  thumbup.gif  dar ilgai plaukus šukavau ir kračiau. "Atlipino" visą pleiskanų lauką  thumbup.gif

O cia kas per pleiskanu kiekis? g.gif Tiek daug? blink.gif
Man kokosas irgi sausino plauka, uztat bandau kitus, taciau SAVOJO dar neatradau. Nei po vieno nebuvo wauuuuuuuuuuuuuuuuuu
Papildyta:
QUOTE(Fantastique @ 2012 08 18, 09:14)
išsitepus jau iš po vakar tuos plaukučius, o ypač galiukus aliejumi. Ar galima tepti kiekvieną vakarą?  g.gif

Jeigu tinka, manau galima.
O as dabar ,,pasedau ant" aromasukavimu, t.y. pora lasu eter. al. uzlasinu ant plauku sepecio ir sukuoju plaukus ivairiomis kryptimis. Plaukai wub.gif
Reziume: ir galvos masazas, ir plauku isvaizda geresne. EA reikia labai mazai, kitaip blizges, nes bus riebaluoti bei sukrite.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2012 08 18, 21:25)
O as dabar ,,pasedau ant" aromasukavimu, t.y. pora lasu eter. al. uzlasinu ant plauku sepecio ir sukuoju plaukus ivairiomis kryptimis. Plaukai wub.gif

Man kokosas irgi sausina, pastebejau po pirmo panaudojimo. Koks EA jums tinka?
Atsakyti
QUOTE(Patricia Mode @ 2012 08 18, 22:08)
Man kokosas irgi sausina, pastebejau po pirmo panaudojimo. Koks EA jums tinka?

Ylang ylang is AZ arba ,,saknu maistas" is cia
http://aromata.lt/kv...urish-the-roots
wub.gif
Atsakyti
As plauku kaukems naudoju ivairiu alieju misinius, fitolius. Vienas kokosas irgi nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2012 08 19, 08:34)
wub.gif

Na va, nei vieno neturiu g.gif
Atsakyti
Bet aš taip ir nesuprantu. Vieni rašo, kad galima kaukytę plaukams laikyti per naktį, kiti rašo, kad negalima. Užtenka poros valandų g.gif tai kaip čia yra iš tiesų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2012 08 19, 08:34)
wub.gif

thumbup.gif jau pasidariau rytoj išbandysiu ax.gif
Atsakyti