Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(daivusia2010 @ 2012 08 11, 21:35)
viena, ka zinau, tai tikrai alyvuogiu veidui netinka...

nu jau unsure.gif man puikiai maitina paakius, ypac ilasinus vitaminu ... Laikau saldytuve ir pasidarau vis masaziuka paakiu, kelis kartus per savaite. Ka jau kalbeti apie valyma veido alyvg. aliejumi .... wub.gif uztat tirsciai veidui ? stai sioje vietoje .. hm g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FrostyFrosty: 11 rugpjūčio 2012 - 21:01
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 08 11, 22:00)
nu jau  unsure.gif  man puikiai maitina paakius, ypac ilasinus vitaminu ... Laikau saldytuve ir pasidarau vis masaziuka paakiu, kelis kartus per savaite. Ka jau kalbeti apie valyma veido alyvg. aliejumi .... wub.gif  uztat tirsciai veidui ? stai sioje vietoje .. hm g.gif

paakius? schmoll.gif is medicinines puses kalbant tai paakiu jokiu budu NEGALIMA tepti JOKIAIS aliejais, nes ten yra visai kitokia odos struktura ir audiniai, kurie naturaliai isskiria sekrecija drekinti butent sia paakiu srities oda, todel tinkama (rekomenduojama) naudoti tika tam skirtus paakiu kremus smile.gif
ar jums nebuna patine ar pabrinke paakiai kai patepate aliejumi? smile.gif o tirsciai tai manau tikrai gerai pasalina negyvasias odos lasteles, tik i nauda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivusia2010 @ 2012 08 11, 22:06)
paakius?  schmoll.gif  is medicinines puses kalbant tai paakiu jokiu budu NEGALIMA tepti JOKIAIS aliejais, nes ten yra visai kitokia odos struktura ir audiniai, kurie naturaliai isskiria sekrecija drekinti butent sia paakiu srities oda, todel tinkama (rekomenduojama) naudoti tika tam skirtus paakiu kremus smile.gif
ar jums nebuna patine ar pabrinke paakiai kai patepate aliejumi? smile.gif o tirsciai tai manau tikrai gerai pasalina negyvasias odos lasteles, tik i nauda smile.gif

ne, paakiai is vis kaip ir visa veido oda yra gana neproblematiniai... As asmeniskai pazystu kelias moteris, kurios gyvenime kremu nenaudojo, viska ka dare - tepe paakius aliejumi, kartas nuo karto, ta prasme ju klausiau ka dare, nes tarkime tetule is Kijevo 74eriu atrodo 60ies, nes rauksliu beveik neturi... Kitokia odos stuktura, jautri, SAUSA oda, kuriai truksta riebaliuko ? g.gif o paakiu kremai....juk kalba eina apie tai ka daryti kai nori kuo naturaliau... biggrin.gif
Atsakyti
Paakiams žinot turbut merginos kad tik ant kietosios dalies galima masazuot ar tept ką. Viskas kas arčiau akies tinimus duoda.

Kas minejot avokadu ar gerai tepti. Jis sunkus ir turėtu būt skiedziamas su kitais aliejais. Tikrai nederėtų vieno tepti ypač paakiams!
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 08 11, 22:00)
uztat tirsciai veidui ? stai sioje vietoje .. hm g.gif

Kodel hmm? 4u.gif Toky pylinga veidui ir kunui naudoju jau apie 3-4 metus, nes kitokiu nepripazysta oda, paraudonuoja, persti, tempia. Todel ylasinu alieju, sumaisau tirscius su jais, dar ypilu veido prausiklio ir svelniai pamasazuoju - vien tirsciai tai butu bruzinimas veido, bet sumaisius su viskuo, gaunas ir pylingas, ir kauke bigsmile.gif
Beje, kokiom proporcijom mazdaug galima lasinti vitamina A ir E y aliejus? g.gif Niekad nebandziau, bijau padaugint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daivusia2010 @ 2012 08 11, 22:06)
paakius?  schmoll.gif  is medicinines puses kalbant tai paakiu jokiu budu NEGALIMA tepti JOKIAIS aliejais, nes ten yra visai kitokia odos struktura ir audiniai, kurie naturaliai isskiria sekrecija drekinti butent sia paakiu srities oda, todel tinkama (rekomenduojama) naudoti tika tam skirtus paakiu kremus smile.gif

nu keista, as aliejumi (pvz. vaniles eliksyru, pagringas - marulu al.) tepu visa veida, niekas man nesidaro.

Papildyta:
QUOTE(lotta23 @ 2012 08 11, 22:51)
Paakiams žinot turbut merginos kad tik ant kietosios dalies galima masazuot ar tept ką. Viskas kas arčiau akies tinimus duoda.

Kas minejot avokadu ar gerai tepti. Jis sunkus ir turėtu būt skiedziamas su kitais aliejais. Tikrai nederėtų vieno tepti ypač paakiams!

Ir su jusu nuomone nesutinku, man avokadu al. pasirode lengvas. Tepiau ir paakius. Manau viskas yra labai individualu, kitoms spuogus meta, kuriu as gyvenime neturejau ir neturiu tepant veida aliejais.
Atsakyti
kiek zmoniu tiek nuomoniu apie ta pati dalyka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 08 11, 23:08)
Todel ylasinu alieju, sumaisau tirscius su jais

Aš dar druskos įdedu blush2.gif Tiesa, veidui nenaudoju, bet kūnui man labai tinka ir patinka
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 08 12, 10:50)
kiek zmoniu tiek nuomoniu apie ta pati dalyka  g.gif

tikra tiesa, kiekvienam individualus poveikis atskiru priemoniu.. smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Susidomėjau ir aš aliejukais thumbup.gif kokių pasiūlymų ar patarimų turit sausai odai? Mano tiek sausa, kad kartais pleiskanoja g.gif taip pat yra problemų su nagučiais. Lupinėjasi jie nuo viršaus g.gif vos paauga, vos užtenka susitrenkti kur ir jau iškart lupasi. Taip pat norėčiau kažko, kas skatintų plaukų augimą. Gal žinot kokių mikstūrų iš aliejukų? smile.gif kol kas pradžiai ketinu įsigyti ricinų aliejų blakstienoms ir antakiams, nes jie pas mane tokie balti ir reti, kad net nesimato. Gyvenime nesu pešiojus antakių biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fantastique @ 2012 08 17, 12:52)
Sveikos. Susidomėjau ir aš aliejukais  thumbup.gif  kokių pasiūlymų ar patarimų turit sausai odai? Mano tiek sausa, kad kartais pleiskanoja  g.gif  taip pat yra problemų su nagučiais. Lupinėjasi jie nuo viršaus  g.gif  vos paauga, vos užtenka susitrenkti kur ir jau iškart lupasi. Taip pat norėčiau kažko, kas skatintų plaukų augimą. Gal žinot kokių mikstūrų iš aliejukų?  smile.gif  kol kas pradžiai ketinu įsigyti ricinų aliejų blakstienoms ir antakiams, nes jie pas mane tokie balti ir reti, kad net nesimato. Gyvenime nesu pešiojus antakių  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Nagams ricinos aliejus irgi liuks. Veidui - individualu, mano irgi sausoka, labiausia patinka mineti eliksyrai (zr. postai auksciau).
Atsakyti
Šiandien nusipirkau nerafinuotą šalto spaudimo KOKOSŲ aliejų smile.gif jis iš pažiūros kietokas, bet pavilgius ten pirštus- ant piršto lieka skystesnis aliejus smile.gif gal galima sužinoti kokių nors receptukų? Ypač plaukams 4u.gif ar galima jį naudoti plaukų galiukams? ax.gif visiškai aš žalia dar, skaitinėju internete kol kas, bet paterorizuosiu ir jus, žinoves 4u.gif
Atsakyti