Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(Nimu @ 2012 08 08, 15:43)
Planuoju nusipirkt ir išbandyt kokosų aliejų, tik galvoju, ar galima jį naudoti vietoj kremo, t.y. ar galėčiau juo visiškai pakeist kremą, ar vistik reikėtų aliejų naudot retkarčiais, kaip, tarkim, veido kaukę ar panašiai?

Labai priklauso nuo odos ir kantrybės smile.gif Iš pradžių oda gali priešintis tokioms permainoms, bet galiausiai pripranta, kaip kadaise priprato prie cheminių kremų. Aš šiai dienai veidui naudoju tik abrikosų kauliukų ir tamanu aliejus ir man jų visai užtenka. O kokosų man nelabai tinka odai, bet labai patinka plaukams... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nimu @ 2012 08 08, 16:43)
Planuoju nusipirkt ir išbandyt kokosų aliejų, tik galvoju, ar galima jį naudoti vietoj kremo, t.y. ar galėčiau juo visiškai pakeist kremą, ar vistik reikėtų aliejų naudot retkarčiais, kaip, tarkim, veido kaukę ar panašiai?

As naudoju pastoviai, vietoj kremo, odai tinka ir patinka, nebuvo jokio pereinamojo laikotarpio. Mano oda normali, megsta ziema sauset, spuogu neturejau niekada. Labiausia patinka nerolio arba vaniles eliksyras wub.gif
Plaukams tinkamo vis dar ieskau. ax.gif
Atsakyti
gal kas patars jau ismeginusios, nes kiek meginu aliejus naudoti veidui, jie man kemsa poras ir tokie giluminiai spuogai kyla sad.gif
veido odos tipas misrus
labai noriu naudoti tik naturalu alieju tik neprisirenku koki..
o kokosas kunui ir plaukam mano labai tinka smile.gif plaukai atsigavo labai
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2012 08 09, 09:34)
gal kas patars jau ismeginusios, nes kiek meginu aliejus naudoti veidui, jie man kemsa poras ir tokie giluminiai spuogai kyla sad.gif
veido odos tipas misrus

As uz arganu alieju 100% thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2012 08 09, 08:34)
veido odos tipas misrus

Mano odos tipas irgi mišrus. Karts nuo karto išlenda spuogai. Prisitaikiau tamanų (puiklapių) aliejų. Prieš tepant jį veidą nuvalau Ylang-ylang gėlių vandeniu. ax.gif
Atsakyti
hm... matyt čia labai individualu ir reikia išbandyt ne vieną aliejų kol atrandi sau labiausiai tinkamą smile.gif
O kaip naudojat aliejus plaukams? Kažkada buvau nusipirkus varnalėšų aliejų, naudojau jį tik plaukų galiukams, kad nesausėtų, tiesiog nedidelį lašiuką paskirstydavau ant drėgnų plaukų. O ant buteliuko buvo aprašytas šiek tiek kitoks naudojimo būdas ir, kad reikia prieš naudojant aliejų pašildyti. Niekad nebandžiau tokiu būdu, įdomu yra koks nors skirtumas pašildžius, gal kas bandėt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2012 08 08, 19:59)
Labiausia patinka nerolio arba vaniles eliksyras wub.gif

bet cia eteriniai aliejai ? g.gif jais veida tepti galima ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FrostyFrosty: 09 rugpjūčio 2012 - 14:26
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 08 09, 15:26)
bet cia eteriniai aliejai ?  g.gif jais veida tepti galima ?

Ne, cia eliksyrai, o ne EA.
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 08 09, 15:26)
bet cia eteriniai aliejai ?  g.gif jais veida tepti galima ?

http://aromata.lt/ko...pieji-eliksyrai
Atsakyti
Klausykit, tai kaip ten su tais aliejais ant plaukų.. Ant drėgnų dėt ar ne? Pašildytą aliejų ar ne? Užtepus šiltai laikyt galvą (apvyniojus kažkuo) ?
Atsakyti
QUOTE(*Sheilute @ 2012 08 09, 17:11)
Klausykit, tai kaip ten su tais aliejais ant plaukų.. Ant drėgnų dėt ar ne? Pašildytą aliejų ar ne? Užtepus šiltai laikyt galvą (apvyniojus kažkuo) ?

As tepu sausus, sildau alieju ir siltai laikau, t.y. nusipirkau net silta kepure aliejinem kaukem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2012 08 09, 18:44)
As tepu sausus, sildau alieju ir siltai laikau, t.y. nusipirkau net silta kepure aliejinem kaukem  biggrin.gif

Blyn, visur skirtinga rašo,nesuprantu kaip iš tikrųjų reikia biggrin.gif
Atsakyti