Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(Afters @ 2012 01 22, 20:19)
Na, taip brangus malonumas plaukams, vos ne pusės buteliuko vienam kartui reiktų. Ačiū  4u.gif  nežinojau, kad reikia tepti ant drėgnos odos.  blush2.gif

Mano drauge taip sau veida ziauriai nusausino su arganu , nes tepe paprastai , kaip krema doh.gif Visi aliejai tepasi tik ant dregnos odos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2012 01 22, 18:49)
Kaune, Senamiesty, Dauksos gatvej yra Vaistazoliu vaistine, berods ten yra.
Pasidairykit dar cia:
http://www.levanda.lt/index.php

Ačiū, bandysiu ieškoti ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2012 01 22, 19:32)
Visi aliejai tepasi tik ant dregnos odos  4u.gif

kodėl? labiau odą drėkina?
kiek domėjaus, tepama tik dėl to, kad vanduo nuneša aliejų į gilesnius sluoksnius, ir aišku tepant ant drėgnos odos aliejaus reik mažiau. Kai aliejaus mažiau užtepama, galbūt oda ne taip stipriai išsausinama g.gif bet kaip žinia, aliejai odos nedrėkina, taip kad natūralu, kad oda natūraliai gali išsausėt
Atsakyti
QUOTE(dvi širdelės @ 2012 01 22, 11:20)
ar yra skirtumas tarp uzsienyje pirkto ir LT pardavinejamo kokosu aliejaus? blush2.gif

mano nuomone yra blush2.gif
2 skirtumai : kaina ir kokybe.
toks kiekis nerafinuoto,sertifikuoto organisko kokosu aliejaus Lietuvoje kainuoja 2 kart brangiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 23 sausio 2012 - 21:42
QUOTE(Vitulka @ 2012 01 23, 20:29)
kodėl? labiau odą drėkina?
kiek domėjaus, tepama tik dėl to, kad vanduo nuneša aliejų į gilesnius sluoksnius, ir aišku tepant ant drėgnos odos aliejaus reik mažiau. Kai aliejaus mažiau užtepama, galbūt oda ne taip stipriai išsausinama  g.gif  bet kaip žinia, aliejai odos nedrėkina, taip kad natūralu, kad oda natūraliai gali išsausėt

O kaip gali nunesti i gilesnius sluoksnius (vandens pagalba), jei netirpsta aliejus vandenyje? g.gif
Atsakyti
oj nežinau, čia natūralistės taip rašė:

QUOTE(Satura @ 2009 10 13, 11:51)
apelsinų ant veido netepk, nes gali dėmėm nueiti, jei saulė pasirodytų. Paprastai po 12 val. nuo patepimo citrusinių EA rekomenduojama eiti į lauką. Išimtis - distiliuotas citrinų EA iš KN wink.gif

aliejai tiesiog odos nedrėkina, išskyrus kažkurį vieną (gaila, nepamenu, kas konkrečiai, kuris pats iš savęs turi drėkinančių savybių). Aliejus padeda vandenį, drėgmę nunešti į gilesnius odos sluoksnius, todėl ir reikia juos tepti ant drėgnos odos wink.gif

Atsakyti
O iš kur gauti gero argano aliejaus? Man visokie pilstomi ar plastamasiniuose buteliukuose nepatikimai atrodo. Kaip gali vienas brangiausių aliejų kainuoti 20 lt? Man patiko nature's firmos, bet jo vaistinėse nebepardavinėja.
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 01 24, 18:06)
O iš kur gauti gero argano aliejaus? Man visokie pilstomi ar plastamasiniuose buteliukuose nepatikimai atrodo. Kaip gali vienas brangiausių aliejų kainuoti 20 lt? Man patiko nature's firmos, bet jo vaistinėse nebepardavinėja.

Perku sita is AN , patenkinta http://www.aromanatu...ia-spinosa.html
Atsakyti
Kiek girdejus sios firmos produkcija yra vokiska tik pilstoma Lietuvoje, bent jau seniau taip buvo... Aisku pasirinkimas ne toks didelis kaip AN ir neakcentuojami ar tai ekologiski produktai, bet kainos kai kuriu produktu siek tiek mazesnes...
Atsakyti
QUOTE(mazee @ 2012 01 24, 21:19)
Kiek girdejus  sios firmos produkcija yra vokiska tik pilstoma Lietuvoje, bent jau seniau taip buvo... Aisku pasirinkimas ne toks didelis kaip AN ir neakcentuojami ar tai ekologiski produktai, bet kainos kai kuriu produktu siek tiek mazesnes...

imciau "sios firmos" tik jei butu nerafinuoti salto spaudimo. Nes ten tikrai ne visi tokie.
Atsakyti
sveikos mielosios, turiu dideli kieki RAFINUOTO kokosu aliejaus, plaukams nenaudosiu, nes manau is tokio jokios naudos.Gal kuri turi minciu kaip ji galima butu prasmingai panaudoti? Naudociau kunui gal, bet tada kazkokio aromato bent jau noretusi, net nezinau.Ka su juo daryti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 01 25, 04:41)
sveikos mielosios, turiu dideli kieki RAFINUOTO kokosu aliejaus, plaukams nenaudosiu, nes manau is tokio jokios naudos.Gal kuri turi minciu kaip ji galima butu prasmingai panaudoti? Naudociau kunui gal, bet tada kazkokio aromato bent jau noretusi, net nezinau.Ka su juo daryti?  blush2.gif

As nebent kulinarijoj panaudociau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti