Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

Na, su tuo kvapo aprašymu gal buvo kiek persistengta, bet iš principo argano kvapas nėra universalus ir visų mėgstamas (beje, savo aliejaus kokybe esu garantuota cool.gif ). Taip pat pažįstu ne vieną žmogų, nemėgstantį kokoso aliejaus kvapo. Dar kita vertus, jei nesijaučia argano kvapo, gal jis kažkiek parafinuotas?..
Ir apskritai, gi visi pardavėjai kažkaip turi pažymėti savo prekės išskirtinumą ir pagrįsti nemažą kainą, tad šitoj vietoj ojojoj kiek visko galima prisigalvot, o dažniausiai reklama yra daroma pilant paplavas ant kitų pardavėjų, esą pas kitą kokybė tai jau tikrai prastenė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indica @ 2012 07 18, 11:50)
Na, su tuo kvapo aprašymu gal buvo kiek persistengta, bet iš principo argano kvapas nėra universalus ir visų mėgstamas (beje, savo aliejaus kokybe esu garantuota cool.gif ). Taip pat pažįstu ne vieną žmogų, nemėgstantį kokoso aliejaus kvapo. Dar kita vertus, jei nesijaučia argano kvapo, gal jis kažkiek parafinuotas?..
Ir apskritai, gi visi pardavėjai kažkaip turi pažymėti savo prekės išskirtinumą ir pagrįsti nemažą kainą, tad šitoj vietoj ojojoj kiek visko galima prisigalvot, o dažniausiai reklama yra daroma pilant paplavas ant kitų pardavėjų, esą pas kitą kokybė tai jau tikrai prastenė doh.gif

siaip yra 3 rusiu argano aliejus: 1 salto spaudimo neskrudintu riesutu (auksciausia kokybe ir savybes), 2 is paskrudintu riesutu (prastesnes zinoma kokybes ir sunkiai jauciamas tas sepicfinis kvapas), o skrudina nes pigiau ir daugiau isgaunama aliejaus ir 3 rusis tai skirtas maistui, jame buna maziau naudinguju medziagu, todel kosmetikoje maziau efektyvus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivusia2010 @ 2012 07 18, 11:33)
beje jei prakalbome apie ta "kokybę" tai visuomet reikalaukite aliejau cheminės sudėties dokumentų, va tuomet ir išaiškėja, kuris kokybiškas, o kuris nelabai smile.gif man teko domėtis įvairiais cheminės sudėties rodikliais indeksais ir iš karto matyti, kuris aliejus šviežias, skiestas ir panašiai.. smile.gif

Ar bent nuejot i ta puslapi pasiziuret? butent ten ir surasyti tie chemines sudeties elementai... Zinoma tai ne dokumentas, bet pazadu, nueisiu pareikalausiu biggrin.gif nors zinau, kad ne velnio nesuprasiu...

Del kvapu, kolkas argano aliejus vienintelis mano naudotas, kuris smirda, bet tikiu, kad ju yra daugiau. Kokosu gailiuosi, kad nusipirkau, nes saukstais valgau... biggrin.gif

Siaip ar taip, dar norejau pasisakyt bigsmile.gif Kad isties svarbu, kad aliejus duotu poveiki, bent ji jaustume, o jau po to klausimus ar tai savitaiga, ar nuostabios kokybes aliejus, palikime uz borto... biggrin.gif Viskas, kas jums duoda naudos, yra geris 4u.gif 4u.gif

P.S. zinoma, perfekcionizmui ribu nera... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bellty: 18 liepos 2012 - 10:59
QUOTE(bellty @ 2012 07 18, 11:58)
Ar bent nuejot i ta puslapi pasiziuret? butent ten ir surasyti tie chemines sudeties elementai... Zinoma tai ne dokumentas, bet pazadu, nueisiu pareikalausiu biggrin.gif nors zinau, kad ne velnio nesuprasiu...

Del kvapu, kolkas argano aliejus vienintelis mano naudotas, kuris smirda, bet tikiu, kad ju yra daugiau. Kokosu gailiuosi, kad nusipirkau, nes saukstais valgau... biggrin.gif

Siaip ar taip, dar norejau pasisakyt  bigsmile.gif  Kad isties svarbu, kad aliejus duotu poveiki, bent ji jaustume, o jau po to klausimus ar tai savitaiga, ar nuostabios kokybes aliejus, palikime uz borto... biggrin.gif  Viskas, kas jums duoda naudos, yra geris 4u.gif  4u.gif

P.S. zinoma, perfekcionizmui ribu nera... mirksiukas.gif

pareikalaukit smile.gif ir nueikit i paprasta ekologisku prekiu parduotuve va ir ten pareikalaukit ir tada paziuresim ka sakys biggrin.gif o kainos ten buna aliejaus kad oj oj oj.. blink.gif
Atsakyti
Norejau paklausti kokie pojuciai jums atsiranda is karto vos pradejus naudoti argano alieju veidui? Ta prasme ar atsirado kokiu simptomu? Spuoguotumas padideja? Nes man kai pradedu, oda parausta, tarsi iseina visi nesvarumai. Bet poto reikia naudoti kokias dvi savaites. Oda issivalo, lyg isgrazeja. Mano odos tipas linkes terstis. O turiu alieju is Aroma Natural. Kvapas maniau, kad bus tikrai astresnis. Man jis nera nemalonus, o patinka. Primena avis ar ozkas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 18 liepos 2012 - 13:12
QUOTE(mėnulis @ 2012 07 18, 14:07)
Norejau paklausti kokie pojuciai jums atsiranda is karto vos pradejus naudoti argano alieju veidui? Ta prasme ar atsirado kokiu simptomu? Spuoguotumas padideja? Nes man kai pradedu, oda parausta, tarsi iseina visi nesvarumai. Bet poto reikia naudoti kokias dvi savaites. Oda issivalo, lyg isgrazeja. Mano odos tipas linkes terstis. O turiu alieju is Aroma Natural.  Kvapas maniau, kad bus tikrai astresnis. Man jis nera nemalonus, o patinka. Primena avis ar ozkas smile.gif

spuoguotumas kaip tik turi sumazeti...galbut per daug riebiai tepate g.gif arba reiketu isbandyti kazkoki kito gamintojo alieju, gali buti sis pvz skiestas ar maisytas...o pabandzius kito jei dingsta tokie pozymiai reiskia i aliejaus kokybe viskas atsiremia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivusia2010 @ 2012 07 18, 16:07)
spuoguotumas kaip tik turi sumazeti...galbut per daug riebiai tepate  g.gif  arba reiketu isbandyti kazkoki kito gamintojo alieju, gali buti sis pvz skiestas ar maisytas...o pabandzius kito jei dingsta tokie pozymiai reiskia i aliejaus kokybe viskas atsiremia  smile.gif

na tai is pradziu lyg oda susierzina ir ima eiti brudai i pavirsiu, bet jie greit uzgija, pastebiu, kad jis lyg gijima skatina g.gif bet poto ryskiai sumazeja. Kai buvau apleidusi ji, nesinori vel pradeti tepti, nes jis is pradziu man kelia tokia reakcija. Misinyje jis tokiu reiskiniu nesukelia, o maisiau arbuzu, tamanu ir sita, dar pilus pora eteriniu. Kitu alieju nebandziau g.gif Siaip nezinau, ten pirmo salto spaudimo, kilmes salis parasytas Marokas/Prancuzija, turetu buti geras. Nemanau, kad Monica ji skiestu
Atsakyti
Argano aliejus yra labai geras odai,as ir mano koleges ji naudoja ir nusiskundimu kazkaip neturejo,nekemsa poru,bet irgi labai reikia ziureti is kur jis,nes,kad ir nerafinuotas,net skiriasi. Gal kam teko naudoti NIMBAMEDZIU alieju?Nusipirkau nes patare,pati nemazai apie aliejus info turiu,bet apie ji kazkaip nelabai girdet teko,sake padeda spuogelius naikinti,dantenom,plaukam,bet siaubas,kvapas baisus,svogunais pasenusiais,o skonis dar baisesnis...
Atsakyti
QUOTE(zanuxxx @ 2012 07 18, 20:21)
Gal kam teko naudoti NIMBAMEDZIU alieju?Nusipirkau nes patare,pati nemazai apie aliejus info turiu,bet apie ji kazkaip nelabai girdet teko,sake padeda spuogelius naikinti,dantenom,plaukam,bet siaubas,kvapas baisus,svogunais pasenusiais,o skonis dar baisesnis...

taip kvapas ir skonis jo toks doh.gif nors ir labai mazas procenta dedu i krema ar i koki veido valikli visus kvapus jis "uzmusa" doh.gif
Atsakyti
oi, aš irgi nimbamedžių negaliu naudot, nes jis tiesiog dvokia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2012 07 18, 20:44)
taip kvapas ir skonis jo toks doh.gif nors ir labai mazas procenta dedu i krema ar i koki veido valikli visus kvapus jis "uzmusa" doh.gif

dar reiketu nepamirsti, jog sensantis aliejus taip pat igauna nemalonu kvapa ir skoni zinoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivusia2010 @ 2012 07 18, 22:09)
dar reiketu nepamirsti, jog sensantis aliejus taip pat igauna nemalonu kvapa ir skoni zinoma smile.gif

tai zinau g.gif bet cia apie neem alieju as rasiau biggrin.gif

pasenusi avokadu buvau nusipirkusi tai actu trenke doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrem: 18 liepos 2012 - 23:04