Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

Kai turi su kuo lyginti, tikrai matai skirtuma tarp rudugio aliejaus ir is kitur pirkto. Paimi ta pati alieju rudugio ir kokybiska - skiriasi kvapas, jo intensyvumas, aliejaus tirstumas. Rudugio perku muilo gamybai - vistiek sarmas paveikia. O kosmetikai (veidui, kunui, plaukams) ruduginiu nenaudoju schmoll.gif renkuosi kokybiskesnius aliejus.
Atsakyti
klausykit del kokosu aliejaus,turejau viena tai buvo tirstas tirstas kaip koks sviestas,dabar turiukita tai toks skystas atrodo,ar tai gali buti ne itin geros kokybes zenklas?
Atsakyti
QUOTE(angelinka @ 2012 07 16, 21:19)
klausykit del kokosu aliejaus,turejau viena tai buvo tirstas tirstas kaip koks sviestas,dabar turiukita tai toks skystas atrodo,ar tai gali buti ne itin geros kokybes zenklas?

kokosas skystėja jei temperatūra auksteja smile.gif
pas mane ziema jis buna kaip sviestas,o vasara skystaliukas biggrin.gif , laikau saldytuve
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2012 07 16, 21:45)
kokosas skystėja jei temperatūra auksteja smile.gif
pas mane ziema jis buna kaip sviestas,o vasara skystaliukas biggrin.gif  , laikau saldytuve

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(daivusia2010 @ 2012 07 17, 19:28)
ir siaip isitikinau kad visi tie is vokietijos, prancuzijos ir panasiai aliejai tikrai skiesti smile.gif netgi kvapas kitoks..  rolleyes.gif kolkas pasitikiu Maroku  thumbup.gif

Tai kad visas argano aliejus yra iš Maroko, o minėtos vokietijos ir prancūzijos jį tik išpilsto.
Atsakyti
QUOTE(indica @ 2012 07 17, 19:47)
Tai kad visas argano aliejus yra iš Maroko, o minėtos vokietijos ir prancūzijos jį tik išpilsto.

taip visi is Maroko, nes tik Maroke auga sie medziai smile.gif o tai kaip manai kas labiau skiedzia alieju ar vokieciai, kuriems svarbu graziai ipakuoti ar patys marokieciai, kuriems svarbu pritaukti kuo daugiau ilgalaikiu klientu ir uztikrinti kokybe? smile.gif cia panasi sitaucija, kaip kinieciai pardavineja "tikra" gintara, nors pas juos ten jo niekada nebuvo biggrin.gif
beje zinantys sio aliejaus kvapa greitai supras kuris skiestas, o kuris ne rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daivusia2010 @ 2012 07 17, 19:58)
taip visi is Maroko, nes tik Maroke auga sie medziai  smile.gif  o tai kaip manai kas labiau skiedzia alieju ar vokieciai, kuriems svarbu graziai ipakuoti ar patys marokieciai, kuriems svarbu pritaukti kuo daugiau ilgalaikiu klientu ir uztikrinti kokybe? smile.gif cia panasi sitaucija, kaip kinieciai pardavineja "tikra" gintara, nors pas juos ten jo niekada nebuvo  biggrin.gif 
beje zinantys sio aliejaus kvapa greitai supras kuris skiestas, o kuris ne  rolleyes.gif

o kodėl manai, kad pvz. vokiečiams nesvarbu pritraukti ilgalaikių klientų ir rūpi tik pakuotė?
Atsakyti
QUOTE(indica @ 2012 07 17, 20:04)
o kodėl manai, kad pvz. vokiečiams nesvarbu pritraukti ilgalaikių klientų ir rūpi tik pakuotė?

nes dazniausiai puse (o gal ir daugiau) prekes kainos "suvalgo" ipakavimas ir reklama smile.gif teko paciai isitikinti.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(daivusia2010 @ 2012 07 17, 19:58)

beje zinantys sio aliejaus kvapa greitai supras kuris skiestas, o kuris ne  rolleyes.gif

gal galite aprasyti ta kvapa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivusia2010 @ 2012 07 17, 20:06)
nes dazniausiai puse (o gal ir daugiau) prekes kainos "suvalgo" ipakavimas ir reklama smile.gif teko paciai isitikinti..  blink.gif

Na, mano patirtis kitokia - perku iš Vokietijos paprastam rudam buteliuke su minimalia etikete, o kokybė puiki (esu turėjus ir tiesiai iš Maroko).
Atsakyti
QUOTE(indica @ 2012 07 17, 20:20)
Na, mano patirtis kitokia - perku iš Vokietijos paprastam rudam buteliuke su minimalia etikete, o kokybė puiki (esu turėjus ir tiesiai iš Maroko).

na as labiau pasitikiu is pirmu ranku. rolleyes.gif zinoma, cia kiekvieno nuomone skirtinga smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Mieloji* @ 2012 07 17, 20:24)
Kažkaip man čia kvepia to puslapio reklama per visas temas unsure.gif

as cia naujoke 4u.gif zinuciu mano mazai, tai bent kazkaip bandau isilieti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2012 07 17, 20:20)
gal galite aprasyti ta kvapa 4u.gif

Ne manęs prašot, bet labai patiko vienos pažįstamos argano aliejaus kvapo aprašymas: kaip ožkos sūris su šokolado priemaišom thumbup.gif Mane pradžioj jo kvapas nelabai žavėjo, bet kuo daugiau naudoju, tuo labiau kaifuoju biggrin.gif O va viena draugė pabandė ir iškart lėkė rankų plaut - jai be galo smirda doh.gif
Atsakyti