Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(bellty @ 2012 07 10, 17:49)
Kokiu alieju ir ka tai duoda? Ji ir buvo patenkinta, mane kad aliejus geris viskam, kol neprisidirbo... Bet aisku, kiekvienam savo smile.gif As geriau pamasazuoju su sampuno ir rozmarinu eterinio aliejaus keliu lasu misinuku, kad suaktyvintu plauku augima ir energijos suteiktu smile.gif

aš buvau kažkada įkėlus - mišinys mano pačios išmonė, info apie naudą iš interneto

kviečių gemalų aliejus - stabdo plaukų slinkimą, tinka sausiems ir besišakojantiems, lūžinėjantiems plaukams atgaivinti;
jojobos aliejus - atstato pažeistų plaukų struktūrą, elastingumą ir žvilgesį, maitina sausus ir suskilinėjusius plaukus, atstato riebių plaukų balansą, stabdo plaukų slinkimą;
ricinos aliejus - padeda atsikratyti pleiskanų, apsaugo plauką nuo išsausėjimo, slinkimo, skatina plaukų augimą, suteikia plaukams purumo ir žvilgesio;
dygminų aliejus - plaukus drėkina, saugo nuo laisvųjų radikalų, skatina augimą;
avokadų aliejus - plaukai įgyja minkštumo, švelnumo, geriau auga, plaukams suteikia elastingumo, glotnumo, blizgesio;
levandų EA - stiprina plaukus, stabdo jų slinkimą, naikina pleiskanas;
kedrų EA - šalina pleiskanas, stabdo plaukų slinkimą;
rozmarinų EA - teigiamai veikia plauko folikulus, plaukai auga sveikesni ir ilgesni, stimuliuoja plaukų augimą, šalina pleiskanas;
dilgėlių ekstraktas - stabdo plaukų slinkimą, naikina pleiskanas, šalina riebalų perteklių, maitina plaukų šaknis, gerina galvos odos kraujotaką;
apynių ekstraktas - užtikrina efektyvią plaukų priežiūrą, juos stiprina ir palaiko gyvybingumą, stiprina plaukų šaknis;
varnalėšos ekstraktas - aktyvina plaukų augimą, stiprina plauko svogūnėlį, naikina pleiskanas, taip pat tinka, kai plaukai slenka;
amla milteliai - stiprina plaukų šaknis, padeda išsaugoti plaukus sveikais ir natūraliai tankiais, šalina pleiskanas bei padeda slenkant plaukams, apsaugo nuo priešlaikinio pražilimo.

Dar pamiršau parašyt, kad emu aliejus plaukams labai gerai, suaktyvina svogūnėlius, kažką galima panašaus laisvai pačioms pasidaryti:
http://www.emu-oil-w...p-massage-bar/8
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 10 liepos 2012 - 17:15
QUOTE(kavasucitrina @ 2012 07 10, 18:05)
aš buvau kažkada įkėlus - mišinys mano pačios išmonė, info apie naudą iš interneto

kviečių gemalų aliejus - stabdo plaukų slinkimą, tinka sausiems ir besišakojantiems, lūžinėjantiems plaukams atgaivinti;
jojobos aliejus - atstato pažeistų plaukų struktūrą, elastingumą ir žvilgesį, maitina sausus ir suskilinėjusius plaukus, atstato riebių plaukų balansą, stabdo plaukų slinkimą;
ricinos aliejus - padeda atsikratyti pleiskanų, apsaugo plauką nuo išsausėjimo, slinkimo, skatina plaukų augimą, suteikia plaukams purumo ir žvilgesio;
dygminų aliejus - plaukus drėkina, saugo nuo laisvųjų radikalų, skatina augimą;
avokadų aliejus - plaukai įgyja minkštumo, švelnumo, geriau auga, plaukams suteikia elastingumo, glotnumo, blizgesio;
levandų EA - stiprina plaukus, stabdo jų slinkimą, naikina pleiskanas;
kedrų EA - šalina pleiskanas, stabdo plaukų slinkimą;
rozmarinų EA - teigiamai veikia plauko folikulus, plaukai auga sveikesni ir ilgesni, stimuliuoja plaukų augimą, šalina pleiskanas;
dilgėlių ekstraktas - stabdo plaukų slinkimą, naikina pleiskanas, šalina riebalų perteklių, maitina plaukų šaknis, gerina galvos odos kraujotaką;
apynių ekstraktas - užtikrina efektyvią plaukų priežiūrą, juos stiprina ir palaiko gyvybingumą, stiprina plaukų šaknis;
varnalėšos ekstraktas - aktyvina plaukų augimą, stiprina plauko svogūnėlį, naikina pleiskanas, taip pat tinka, kai plaukai slenka;
amla milteliai - stiprina plaukų šaknis, padeda išsaugoti plaukus sveikais ir natūraliai tankiais, šalina pleiskanas bei padeda slenkant plaukams, apsaugo nuo priešlaikinio pražilimo.

Dar pamiršau parašyt, kad emu aliejus plaukams labai gerai, suaktyvina svogūnėlius, kažką galima panašaus laisvai pačioms pasidaryti:

Aciu, turiu jau uzsirasius is seniau smile.gif

Gal kas is patirties gali patarti kurie aliejai gelbeja nuo celiulito ir striju? Ar ju misinukai?

Prie sito dar klausimelis, bandziau viena karta daryt misini su keliais eteriniais aliejais, bet jau kvapas! Taip nosi gniauzia tas kvapu misinys, kad negalejau istvert, ismeciau, ir po to dar i vonia ilgai negalejau ieit, nes pvz toks eterinis aliejus kaip rozmarinu turi tikrai stipru ir nepasakyciau kad malonu kvapa. Kaip darot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bellty: 10 liepos 2012 - 17:38
As irgi plaukams naudoju, jau daugiau nei metai ir kolkas tik teigiami atsiliepimai. Bet irgi ne gryna kokosu alieju, o ivairiu alieju misinius. Kartais ir rozmarinu ar dilgeliu fitoli.
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2012 07 05, 09:29)
stai radau kokia akcija bigsmile.gif pardavejas net garantuoja kad kokybiska thumbup.gif
http://kartu.lt/vilnius/akcija/-4318

situo susigundziau biggrin.gif ir nenusivyliau thumbup.gif aliejus labai greitai susigere i oda ,net nustebau,nera skystaliukas- na lyginu su turetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2012 07 12, 21:42)
situo susigundziau biggrin.gif ir nenusivyliau  thumbup.gif aliejus labai greitai susigere i oda ,net nustebau,nera skystaliukas- na lyginu su turetu g.gif

Mama irgi susigundė šią akcija, tai patenkinta visai, tik kad to aliejaus kvapas nekoks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sheilute @ 2012 07 13, 18:16)
Mama irgi susigundė šią akcija, tai patenkinta visai, tik kad to aliejaus kvapas nekoks biggrin.gif

ta kur turejau tai beveik buvo be kvapo ir skystesnis g.gif
o koks turi buti kvapas g.gif
man kaip ir atitinka skaitytus aprasymus google g.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2012 07 13, 20:19)
ta kur turejau tai beveik buvo be kvapo ir skystesnis g.gif
o koks turi buti kvapas g.gif
man kaip ir atitinka skaitytus aprasymus google g.gif

As vakar ir nusipirkau megineli argano aliejaus, tai man irgi taip lengvai smirda biggrin.gif galvojau, gal tik as cia jautria uosle turiu... O kad kokybiskas esu tikra 100 proc. smile.gif

Taip niekas ir neatsake del eteriniu alieju... Kaip su ju kvapais? Jei maisot atsirenkat kvapus ar kaip? nes tokia koncentracija ir maisalyne kvapu buna, kad nesugebu buteliuko atidaryt!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bellty: 14 liepos 2012 - 17:19
Dar nei karto naturaliu alieju nenaudojus, bet labai noriu! Patarkite koki alieju geriau pradziai, veidui, bet ir plaukams gerai butu kad tiktu. Oda normali, bet i riebuma, dienos begyje susiriebaluoja, tai reiktu kad nekimstu poru. Plauku saknys riebios, o galiukai sausi. Noretusi kaip vasarai ko nors lengvo, drekinancio...
Ir dar, kaip jus juos naudojate ant kuno ir veido? tepates po prausimosi ir laukiat kol susigers? ar uztepat, palaikot ir tada nuplaunat? ar nepalieka jie tokios kaip ir riebios pleveles paskui ant kuno? kuo jums geriau aliejai uz naturalius ir nelabai kremus?
Labai dekui uz atsakymus, nes man tokiai neismanelei cia kol kas tankus ir juodas miskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2012 07 10, 18:05)

gal galit kas patarti koky procentą dėti į toky barą Beeswax? kad nebūtų per kietas.. ar per minkštas smile.gif aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TexSy @ 2012 07 14, 21:41)
Dar nei karto naturaliu alieju nenaudojus, bet labai noriu! Patarkite koki alieju geriau pradziai, veidui, bet ir plaukams gerai butu kad tiktu. Oda normali, bet i riebuma, dienos begyje susiriebaluoja, tai reiktu kad nekimstu poru. Plauku saknys riebios, o galiukai sausi. Noretusi kaip vasarai ko nors lengvo, drekinancio...
Ir dar, kaip jus juos naudojate ant kuno ir veido? tepates po prausimosi ir laukiat kol susigers? ar uztepat, palaikot ir tada nuplaunat? ar nepalieka jie tokios kaip ir riebios pleveles paskui ant kuno? kuo jums geriau aliejai uz naturalius ir nelabai kremus?
Labai dekui uz atsakymus, nes man tokiai neismanelei cia kol kas tankus ir juodas miskas biggrin.gif

Mano oda irgi normali, plaukų galai sausi, tai aš naudoju kokosų ir argano aliejus smile.gif Ant veido tik kokosų tepu, o ant plaukų vieną kartą vieną, kitą kartą kitą smile.gif Naudot ant kūno ar veido, tai reikia ant drėgnos odos užtepti ir palaukti kol įsigers, bet būtinai ant drėgnos, nes kitaip neįsigers ir liks riebalas smile.gif O aliejai man geriau nei kremai, nes natūralu ir poveikis patinka, be to pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2012 07 10, 13:57)
o panevėžietės kur perkat aliejus?  g.gif

Aš perku iš Rudugio parduotuvės. Noriu išbandyti iš Sveikatos meno, bet vis neprisiruošiu ten nueiti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(erika9 @ 2012 07 16, 18:39)
Aš perku iš Rudugio parduotuvės. Noriu išbandyti iš Sveikatos meno, bet vis neprisiruošiu ten nueiti  tongue.gif

Kiek girdėjau Rudugio nekokybiškos prekės. O kaip jums, patinka?
Atsakyti