QUOTE(bellty @ 2012 07 10, 17:49)
Kokiu alieju ir ka tai duoda? Ji ir buvo patenkinta, mane kad aliejus geris viskam, kol neprisidirbo... Bet aisku, kiekvienam savo As geriau pamasazuoju su sampuno ir rozmarinu eterinio aliejaus keliu lasu misinuku, kad suaktyvintu plauku augima ir energijos suteiktu
aš buvau kažkada įkėlus - mišinys mano pačios išmonė, info apie naudą iš interneto
kviečių gemalų aliejus - stabdo plaukų slinkimą, tinka sausiems ir besišakojantiems, lūžinėjantiems plaukams atgaivinti;
jojobos aliejus - atstato pažeistų plaukų struktūrą, elastingumą ir žvilgesį, maitina sausus ir suskilinėjusius plaukus, atstato riebių plaukų balansą, stabdo plaukų slinkimą;
ricinos aliejus - padeda atsikratyti pleiskanų, apsaugo plauką nuo išsausėjimo, slinkimo, skatina plaukų augimą, suteikia plaukams purumo ir žvilgesio;
dygminų aliejus - plaukus drėkina, saugo nuo laisvųjų radikalų, skatina augimą;
avokadų aliejus - plaukai įgyja minkštumo, švelnumo, geriau auga, plaukams suteikia elastingumo, glotnumo, blizgesio;
levandų EA - stiprina plaukus, stabdo jų slinkimą, naikina pleiskanas;
kedrų EA - šalina pleiskanas, stabdo plaukų slinkimą;
rozmarinų EA - teigiamai veikia plauko folikulus, plaukai auga sveikesni ir ilgesni, stimuliuoja plaukų augimą, šalina pleiskanas;
dilgėlių ekstraktas - stabdo plaukų slinkimą, naikina pleiskanas, šalina riebalų perteklių, maitina plaukų šaknis, gerina galvos odos kraujotaką;
apynių ekstraktas - užtikrina efektyvią plaukų priežiūrą, juos stiprina ir palaiko gyvybingumą, stiprina plaukų šaknis;
varnalėšos ekstraktas - aktyvina plaukų augimą, stiprina plauko svogūnėlį, naikina pleiskanas, taip pat tinka, kai plaukai slenka;
amla milteliai - stiprina plaukų šaknis, padeda išsaugoti plaukus sveikais ir natūraliai tankiais, šalina pleiskanas bei padeda slenkant plaukams, apsaugo nuo priešlaikinio pražilimo.
Dar pamiršau parašyt, kad emu aliejus plaukams labai gerai, suaktyvina svogūnėlius, kažką galima panašaus laisvai pačioms pasidaryti:
http://www.emu-oil-w...p-massage-bar/8