Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(Cherry_ @ 2012 07 07, 21:16)
O jus naudojote diovintas levandas, ar sviezias ? tik pacias gelytes ?
Reikes nusipirkti rytoj abrikosu ar vynuogiu aliejaus  4u.gif

https://encrypted-tb...RPGU_9JzJ-99YFQ

as tokias turejau,dziovintas
alieju tik ant dziovintu pilu
jei turite nemazai galite hidrolata isivirti ax.gif http://www.patisau.l...ba-namuose.html as tik siemet pasisodinau tai tik kvapu dziaugiuosi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrem: 07 liepos 2012 - 20:40
QUOTE(noraeleo @ 2012 07 07, 21:21)
kur ir koki argano alieju perkate?

praktiškai visus aliejus perku AZ, ir argano taip pat:
http://www.aroma-zon...etale.asp#argan
Atsakyti
Ga gait patart, plaukų galai laaabai sausi, veliausi į burbulą. Koks aliejus padarytų, kad jie slystų tarp pirštų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Muskato riešutas @ 2012 07 08, 20:21)
Ga gait patart, plaukų galai laaabai sausi, veliausi į burbulą. Koks aliejus padarytų, kad jie slystų tarp pirštų? g.gif

man kokosu aliejus panasu efekta sukuria. maloniai kvepia beto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muskato riešutas @ 2012 07 08, 20:21)

mano labai veliasi, pradejau pries metus kokoso alieju naudot wink.gif man padeda, bet greiciau riebaluojasi sad.gif
Atsakyti
Ateinu paklausti zinoviu is patirties: kas geriau plaukams argano ar linu semenu aliejus? g.gif
Kokosas man sausina plauka doh.gif

Visi augaliniai kosmetiniai aliejai geriausiai susigeria į drėgną odą (plaukus) !
saltinis: http://www.tavolinij...#33;prettyPhoto[gallery]/0/

vadinasi ir plaukus reikia tepti sudrekintus? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 09 liepos 2012 - 20:50
As visada tepu dregnus plaukus. Jie pas mane ilgi ir ju daug, tai taip lengviau ir paskirstyti ax.gif
Atsakyti
o panevėžietės kur perkat aliejus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2012 07 09, 17:53)
man kokosu aliejus panasu efekta sukuria. maloniai kvepia beto  smile.gif

Kokosų aliejų šildai prieš tepant ar ne? smile.gif Nes iki šiol visus naudotus aliejus šildydavau, o apie kokosų nemačiau niekur kad rašytų,kad reikia pašildyti.. Vakar pirmą kart naudojau, tai nešildžiau smile.gif

QUOTE(fuksė @ 2012 07 09, 20:39)
Ateinu paklausti zinoviu is patirties: kas geriau plaukams argano ar linu semenu aliejus?  g.gif
Kokosas man sausina plauka  doh.gif
Visi augaliniai kosmetiniai aliejai geriausiai susigeria į drėgną odą (plaukus) !
saltinis: http://www.tavolinij...#33;prettyPhoto[gallery]/0/
vadinasi ir plaukus reikia tepti sudrekintus? ax.gif

Ir tas ir tas gerai smile.gif Nors girdėjau, kad sėmenų aliejus daugiau galam tinka, bet nesu tikra smile.gif
QUOTE(ausrele_s @ 2012 07 10, 13:45)
As visada tepu dregnus plaukus. Jie pas mane ilgi ir ju daug, tai taip lengviau ir paskirstyti ax.gif

O aš girdėjau, kad reikia ant sausų tepti aliejų... Iki šiol taip ir darydavau.. g.gif Nu reiks pabandyt ant drėgnų tada smile.gif
Atsakyti
Plaukams naudokit kiek tik norit, bet tik jau netrinkiit aliejaus i galvos oda!!! 4u.gif mano drauge tepe kokosu alieju, tai toks pulinys susidare, kad teko pjaut unsure.gif Kai gydytojai pasake, kad kokosu aliejumi tepe plaukus ir oda galvos masazavo, ta issiziojo, sake tai ir uzkimso poras... Taip kad as ir stengiuos galvos odos neliesti, aisku kiek nubega ten jo tiek, bet specialiai nemasazuoju. Beje tepant kuno oda, pastebejau kad ir spuogai giluminiai issoka, matyt oda gal taip valosi ar kas ten, bet jau galvoj tai tokiu tikrai nenoriu...

Kunui ir veidui aliejai man netinka, beveik visus isbandziau g.gif nors ir tepu sudrekinta oda, bet tempimas iskart kai susigeria nezmoniskas schmoll.gif Tai sakiau bandysiu gal su kazkuo maisyti. Jojobos aliejus dar dar puse velnio veidukui... Ir dar aragano neisbandziau, labai noriu paakius atgaivint, nes paburke ir pajuode doh.gif Tiesa alieju naudoju makiazo nuvalymui thumbup.gif nei vienas makiazo valiklis taip gerai nenuvalo mirksiukas.gif

Gal kas is patirties gali patarti kurie aliejai gelbeja nuo celiulito ir striju? Ar ju misinukai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bellty @ 2012 07 10, 16:52)
Plaukams naudokit kiek tik norit, bet tik jau netrinkiit aliejaus i galvos oda!!!  4u.gif

Tryniau ir trinsiu... Tiesa, ne kokosų aliejų, bet įvairių aliejų mišinį. Įtrinu, polietileninė kepurė ir šiltai su rankšluosčiu bent 2 valandoms. Ir kitiems patariau, ir kiti patenkinti.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2012 07 10, 17:40)
Tryniau ir trinsiu... Tiesa, ne kokosų aliejų, bet įvairių aliejų mišinį. Įtrinu, polietileninė kepurė ir šiltai su rankšluosčiu bent 2 valandoms. Ir kitiems patariau, ir kiti patenkinti.

Kokiu alieju ir ka tai duoda? Ji ir buvo patenkinta, mane kad aliejus geris viskam, kol neprisidirbo... Bet aisku, kiekvienam savo smile.gif As geriau pamasazuoju su sampuno ir rozmarinu eterinio aliejaus keliu lasu misinuku, kad suaktyvintu plauku augima ir energijos suteiktu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bellty: 10 liepos 2012 - 16:50