Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(W*S:* @ 2012 06 25, 16:27)
Gal kas bandė iš čia siųstis? Kaip manot, ar čia pakankamai geras aliejus?
http://naturela.lt/s...jojobos-aliejus

nezinau ar sitoj temoj ar kitoj blush2.gif bet viena mergina rase kad gavus taukmedzio sviesta atidarius pakuote jis labai greitai pakeite kvapa doh.gif pradėjo itartinai smirdeti

as aliejus perku is akomos dar neteko kokybe nusivilti ax.gif
Atsakyti
Akomaskincare.lt nemačiau jojobos aliejaus
Atsakyti
kur perkate nerafinuota kokosu alieju ?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 06 25, 23:47)
kur perkate nerafinuota kokosu alieju ?

iš naturata.lt wink.gif Patį didžiausią kiekį imu, taip labiau apsimoka, pusė kg gaunasi ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2012 06 25, 22:40)
Akomaskincare.lt nemačiau jojobos aliejaus

http://www.akomaskin...f200abad37ee8e8
Atsakyti
Dėkui, aš akla turbūt;]
Atsakyti
O kaip alieju kokybe rudugys.lt g.gif
Atsakyti
gal kas žinot ar turi būt koks nors kvapųskirtumas aliejų avokado, migdolų, abrikosų? nes man jie visi pauosčius atrodo vienodi g.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 06 27, 09:32)
gal kas žinot ar turi būt koks nors kvapųskirtumas aliejų avokado, migdolų, abrikosų? nes man jie visi pauosčius atrodo vienodi g.gif

taip skiresi 4u.gif migdolu gal toks svelniausias,abrkosu net nezinau kaip apibudinti blush2.gif o avokado zalia sodri spalv ir kvapas ikrai intensyvus 4u.gif jei pirkot per koki grupini tai nesistebiu kad jie vis vienodi doh.gif ten net nesuzinosi iki kda jis galioja kada ispirstyta i tara ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2012 06 27, 08:40)
taip skiresi 4u.gif migdolu gal toks svelniausias,abrkosu net nezinau kaip apibudinti blush2.gif o avokado zalia sodri spalv ir kvapas ikrai intensyvus 4u.gif jei pirkot per koki grupini tai nesistebiu kad jie  vis vienodi doh.gif ten net nesuzinosi iki kda jis galioja kada ispirstyta i tara ir t.t.

nu supratau, aha pirkau iš ten bet bereikalo susiviliojau doh.gif visi atrodo vienodai ir kapas vienodas ir jokio žalumo pas avokadų aliejų nesimato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 06 27, 09:57)
nu supratau, aha pirkau iš ten bet bereikalo susiviliojau doh.gif visi atrodo vienodai ir kapas vienodas ir jokio žalumo pas avokadų aliejų nesimato biggrin.gif

4u.gif
kazkaip dabar pas jos ten yra grazinio garantija g.gif jei kazkiek laiko nepraejo g.gif nezinau reiketu tiksliai pasiziureti g.gif ne jus vena tokia ,kazkaip tai reikia visoki s... iskisti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2012 06 27, 09:23)
4u.gif
kazkaip dabar pas jos ten yra grazinio garantija g.gif jei kazkiek laiko nepraejo g.gif nezinau reiketu tiksliai pasiziureti g.gif ne jus vena tokia ,kazkaip tai reikia visoki s... iskisti doh.gif

parašiau jiems laišką, bus matyt kaip sureaguos. aš nenumirsiu dėl tų išleistų pinigų, bet norisi kokybiškos prekės
Atsakyti