Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

Gal kas žino, kur pigiausią ir pakankamai kokybišką jojobos aliejų galima įsigyti Vilniuje? Ar geriau internetinėse parduotuvėse užsisakinėti? blush2.gif
Atsakyti
Aš noriu pagirti linų sėmenų aliejų. Naudoju plaukams. Padrėkina, suglotnina, gerai išsiplauna ir plaukai po to blziga. thumb_yello.gif kažkokio stebklingo poveikio nelabai jaučiu, nes plaukai ir taip sveiki palyginti, nedažyti. Bet
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 06 21, 18:30)
Aš noriu pagirti linų sėmenų aliejų. Naudoju plaukams. Padrėkina, suglotnina, gerai išsiplauna ir plaukai po to blziga. thumb_yello.gif  kažkokio stebklingo poveikio nelabai jaučiu, nes plaukai ir taip sveiki palyginti, nedažyti. Bet

o jus tepat tik saknis ar visus plaukus ? kiek laikot? g.gif
Atsakyti
Aš noriu pagirti linų sėmenų aliejų. Naudoju plaukams. Padrėkina, suglotnina, gerai išsiplauna ir plaukai po to blziga. thumb_yello.gif  kažkokio stebklingo poveikio nelabai jaučiu, nes plaukai ir taip sveiki palyginti, nedažyti. Bet

Tavo plaukai, kiek teko matyti, ir taip nerealiai graziai blizga ir yra glotnus wub.gif
As irgi linu semenu alieju naudojau, bet jokio geresnio efekto nesulaukiau, toks nieko neypatingas pasirode.
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2012 06 21, 19:41)
o jus tepat tik saknis ar visus plaukus ? kiek laikot?  g.gif

tepu visą uodegą, šaknų netepu smile.gif

QUOTE(koko_sa @ 2012 06 21, 21:41)
Tavo plaukai, kiek teko matyti, ir taip nerealiai graziai blizga ir yra glotnus wub.gif
As irgi linu semenu alieju naudojau, bet jokio geresnio efekto nesulaukiau, toks nieko neypatingas pasirode.

Nu nežinau, galvoju gal žinai, natūralios priemonės negali duoti tokių stulbinančių rezultatų iš karto. Aš tai naudoju tam, kad nešiurtų plaukai, kad nesišakotų galai. Dabar jau 3mėn. tuoj bus kaip nekirpau, bet kolkas nematau ką kirpti, išsišakojimų reikia paieškoti, o ir nėra labai išplonėję. Dar kokį mėnesį tikrai pratempsiu. Bet kažkaip nežinau, atrodo niekaip negaliu jų užauginti ilgesnių nei yra, atrodo užaugo ir stop, kur jie toliau dedasi, juk nei trupa, nei ką.. g.gif
Atsakyti

Na,as plaukams esu isbanzdziusi nemazai ir naturaliu alieju,t.y. alyvuogiu,semenu,avokadu,kvieciu,lazdyno riesutu,argano,kokosu ir t.t. ir daug ivairiu aliejuku pirktiniu ir pigiu ir brangiu,bet kadangi turiu ziauriai garbanotus ir poretus plaukus,tai vistiek man jie baisus,nors galbut butu blogesne dar situacija,jei viso sito buciau nenaudojusi. Supratau viena,kad daug kas priklauso ir nuo pacio plauko strukturos,jei jis linkes siaustis,pustis,yra poretas,niekas jam nepades tapti glotniam,zvilganciam kaip tiesiaplaukiu merginu verysad.gif Bet labai noreciau ir as pagirti linu semenu alieju,kuri jau turbut daugiau nei pusmetis geriu kiekviena diena po 1-2 arbatinius saukstelius per diena,vietoj zuvu tauku,tiek priaugo nauju plauku,jau dabar net netrumpus kirpciukus turiu thumbup.gif taip pat ryte geriant pusvalandis pries valgi,labai sureguliavo medziagu apykaita thumbup.gif
Atsakyti
Mano plaukai ne garbanoti, bet vis tiek šiaušiasi, tai labai padeda, jei prieš trinkimą palaikau bent pusvalandį patepusi aliejumi - taip jie tarsi įgauna svorio, būna glotnesni (iki pirmos nakties doh.gif ).

QUOTE(W*S:* @ 2012 06 21, 16:55)
Gal kas žino, kur pigiausią ir pakankamai kokybišką jojobos aliejų galima įsigyti Vilniuje? Ar geriau internetinėse parduotuvėse užsisakinėti? blush2.gif

Internetinėse parduotuvėse dažniausiai būna gerokai pigiau, pvz. čia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indica: 21 birželio 2012 - 23:11
QUOTE(Victorious @ 2011 12 20, 17:39)
Plaukams dabar naudoju žemės riešutų aliejų - šiaip neblogas, bet mano mėgstamiausio, alyvuogių aliejaus man vis tiek nepakeičia tongue.gif

Aš jį taip pat naudoju, jau daug metųsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(sky-blue eyes @ 2012 06 21, 22:08)
Na,as plaukams esu isbanzdziusi nemazai ir naturaliu alieju,t.y. alyvuogiu,semenu,avokadu,kvieciu,lazdyno riesutu,argano,kokosu ir t.t. ir daug ivairiu aliejuku pirktiniu ir pigiu ir brangiu,bet kadangi turiu ziauriai garbanotus ir poretus plaukus,tai vistiek man jie baisus,nors galbut butu blogesne dar situacija,jei viso sito buciau nenaudojusi. Supratau viena,kad daug kas priklauso ir nuo pacio plauko strukturos,jei jis linkes siaustis,pustis,yra poretas,niekas jam nepades tapti glotniam,zvilganciam kaip tiesiaplaukiu merginu  verysad.gif  Bet labai noreciau ir as pagirti linu semenu alieju,kuri jau turbut daugiau nei pusmetis geriu kiekviena diena po 1-2 arbatinius saukstelius per diena,vietoj zuvu tauku,tiek priaugo nauju plauku,jau dabar net netrumpus kirpciukus turiu  thumbup.gif taip pat ryte geriant pusvalandis pries valgi,labai sureguliavo medziagu apykaita  thumbup.gif

Taip, įdomu reikės išbandyti:)
Atsakyti
Merginos, ar geri sie aliejai? Nenoriu ir vel nusigrybaut doh.gif unsure.gif
Arbatmedzio ir kokosu.
Atsakyti
QUOTE(ne_zinoma @ 2012 06 24, 21:55)
Merginos, ar geri sie aliejai? Nenoriu ir vel nusigrybaut doh.gif unsure.gif
Arbatmedzio ir kokosu.

mano supratimu, tikrai geri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2012 06 24, 21:26)
mano supratimu, tikrai geri smile.gif

Aciu! 4u.gif Bandysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas bandė iš čia siųstis? Kaip manot, ar čia pakankamai geras aliejus?
http://naturela.lt/s...jojobos-aliejus
Papildyta:
Bei čia
http://www.gyvasrata...?id_product=168
Atsakyti