Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau išbandyti alieju veidui, bet mano oda jautri, sausa raustanti. Gal galit patarti ka naudoti kaliarams stiprinti?
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 06 04, 15:12)
Norėčiau išbandyti alieju veidui, bet mano oda jautri, sausa raustanti. Gal galit patarti ka naudoti kaliarams stiprinti?

Raustančiai, kapiliarų turinčiai odai vienas tinkamiausių aliejų - tamanų. Bet netepčiau vien grynu tamanų aliejum..
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2012 06 04, 15:33)
Raustančiai, kapiliarų turinčiai odai vienas tinkamiausių aliejų - tamanų. Bet netepčiau vien grynu tamanų aliejum..

dėkui kad atsakėt, o su kuo maišytumėt? Ir kaip ji naudotumė, dar tik bandau pažindisntis su aliejais info daug bet dar neatrenku kas kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 06 04, 15:12)

Kapiliarams stiprinti labai tinkamas būtų jonažolių aliejus, tiksliau fitolis, jo maišyti su niekuo nebūtina.
Atsakyti
QUOTE(indica @ 2012 06 04, 17:57)
Kapiliarams stiprinti labai tinkamas būtų jonažolių aliejus, tiksliau fitolis, jo maišyti su niekuo nebūtina.

dėkui reiks pabandyti, tik bijau kad jonažolė nesualergizuotu.
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 06 05, 15:40)
dėkui reiks pabandyti, tik bijau kad jonažolė nesualergizuotu.

Aha, jonažolių aliejus nepatartinas prieš einant į saulę, tai reiktų arba labai saugotis, arba palaukti rudens g.gif
Atsakyti
Man dabar plaukams - linų sėmenų aliejus thumbup.gif

Lūpoms atradimas - moliūgų sėklų aliejus bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(JulieTa @ 2012 06 02, 19:08)
jo ir man jis liuks smile.gif tik nusibodo jo skonis  doh.gif

o kaip naudojat ricinu alieju?  g.gif blakstienom, nagam.

Tai galima linų sėmėnų pakeisti kitu smile.gif. Kiek skaičiau, rekomenduojama jį gerti kelis mėnesius ir tuomet daryti pertrauką g.gif. Kiek laiko vartojate ir kokį poveikį pajutote?
Ricinų aliejus - blakstienoms, antakiams, nagams, nagų odelėms. Esu girdėjusi, kad odos valymui naudoja šį aliejų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 06 08, 14:46)
Lūpoms atradimas - moliūgų sėklų aliejus bigsmile.gif

Koki poveiki lupom duoda? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapetrausk @ 2012 06 08, 17:57)
Koki poveiki lupom duoda?  ax.gif

Nusipirkau gerti, bet labai nustebino, kad šiuo aliejumi patepusi lūpas nakčiai, pabudau minkštomis, švelniomis, pamaitintomis, net putlesnėmis lotuliukas.gif. Labai atgaivina lūpų odą thumbup.gif. Joks balzamas taip neveikia. Tik vėliau perskaičiau internete, kad moliūgų aliejus lūpų priežiūrai - ypač tinkamas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 08 birželio 2012 - 17:10
QUOTE(Victorious @ 2012 06 08, 19:03)
Nusipirkau gerti, bet labai nustebino, kad šiuo aliejumi patepusi lūpas nakčiai, pabudau minkštomis, švelniomis, pamaitintomis, net putlesnėmis lotuliukas.gif. Labai atgaivina lūpų odą thumbup.gif. Joks balzamas taip neveikia. Tik vėliau perskaičiau internete, kad moliūgų aliejus lūpų priežiūrai - ypač tinkamas. smile.gif

Kaip idomu, reiks pameginti, kaip tik dabar mano lupos labai issausejusios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sapetrausk @ 2012 06 09, 10:13)
Kaip idomu, reiks pameginti, kaip tik dabar mano lupos labai issausejusios  4u.gif

Parašykite atsiliepimus mirksiukas.gif
Atsakyti