Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(bellty @ 2012 05 18, 15:15)

Klausykit, buvau cia anksciau uzdavus toki klausima, bet niekas nesuregavo g.gif  Gal del to, kad kvailas gan buvo bigsmile.gif Kaip manot, ar aliejus tepamas ant kuno, neuzsilieka poodiniuose sluoksniuose celiulito forma???? g.gif Jei ne tai kur jis pasideda, vis vien gi riebalas...

Aliejus tikrai "neįlenda" į tokius sluoksnius, kur formuojasi celiulitas smile.gif Tai odos drėkinimas ir maitinimas, aprūpinimas vitaminais ir kitais gerais dalykais. O celiulitas, kad ir kaip gaila būtų, formuojasi dėl prastos mitybos, hormonų, mažo judėjimo ir pan. Nesusigėręs aliejus nusivalo į rūbus, patalynę ir kitus daiktus, prie kurių liečiatės 4u.gif O dėl to, kad pastebėjote riebalų sankaupas, tai gal dėl to, kad tiesiog atkreipėte dėmesį ten, kur ankščiau akys neužkliūdavo, pradėjote labiau savimi rūpintis ir kitaip save vertinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nima*** @ 2012 05 18, 18:47)
Aliejus tikrai "neįlenda" į tokius sluoksnius, kur formuojasi celiulitas  smile.gif Tai odos drėkinimas ir maitinimas, aprūpinimas vitaminais ir kitais gerais dalykais. O celiulitas, kad ir kaip gaila būtų, formuojasi dėl prastos mitybos, hormonų, mažo judėjimo ir pan. Nesusigėręs aliejus nusivalo į rūbus, patalynę ir kitus daiktus, prie kurių liečiatės  4u.gif  O dėl to, kad pastebėjote riebalų sankaupas, tai gal dėl to, kad tiesiog atkreipėte dėmesį ten, kur ankščiau akys neužkliūdavo, pradėjote labiau savimi rūpintis ir kitaip save vertinti smile.gif

Dekui, nurimau, galiu toliau tada vartoti biggrin.gif 4u.gif Matyt uzsisedejau per sia ziema, nes keitesi gyvenimo budas, o ir nesyla orai cia, tai nera noro daug judet, o tik valgyt kazka ilindus i silta lova biggrin.gif na bet stengiuos keistis...
Atsakyti
Gal kas naudojote Aviečių sėklų alieju?
Perskaiciau, kad tinkamas kaip apsauga nuo saules - spf svyruoja nuo 28 iki 50, tai visai sudomino bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2012 05 25, 18:23)
Gal kas naudojote Aviečių sėklų alieju?
Perskaiciau, kad tinkamas kaip apsauga nuo saules - spf svyruoja nuo 28 iki 50, tai visai sudomino  bigsmile.gif

Paskaitykit šioj temoj žinutes 288-290 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulė/Guoda: 26 gegužės 2012 - 08:20
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2012 05 26, 09:20)
Paskaitykit šioj temoj žinutes 288-290  4u.gif

aciu 4u.gif
kazkodel man paieska neismete situ zinuciu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 26 gegužės 2012 - 15:42
QUOTE(Kelsey @ 2012 05 26, 16:41)
aciu  4u.gif
kazkodel man paieska neismete situ zinuciu  g.gif

Nukopijavau, žiūrėkit nuo 24 psl.:
Vieni aliejai tikrai neapsaugos, būtini fiziniai filtrai (cinko oksidas, titano dioksidas, augalinės pudros), proporcijų niekas nenustatė, tas aliejų SPF nustatytas laboratorijoje, o ne ant odos, kur veikia ir daugybė kitų faktorių.
O aliejai maišosi paprastai - reikiamas kiekius sumaišai viename buteliuke ir tiek

Na galite pabandyti taip: 1 dalis aviečių, 2 arba 3 dalys tamanų ( 10ml + 20-30 ml) ; bus maždaug susibalansavę polinesočiosios, mononesočiosios ir sočiosios riebiosios rūgštys; dar gerai įlašinti aliejinio vit. E ( į šitą kiekį 10-15 lašų) ir suplakti purtant buteliuką, ir viskas. Geriau laikyti vėsiai, bet jei greitam naudojimui - nesuges, manau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulė/Guoda: 26 gegužės 2012 - 16:09
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2012 05 26, 17:07)
Nukopijavau, žiūrėkit nuo 24 psl.:
Vieni aliejai tikrai neapsaugos, būtini fiziniai filtrai (cinko oksidas, titano dioksidas, augalinės pudros), proporcijų niekas nenustatė, tas aliejų SPF nustatytas laboratorijoje, o ne ant odos, kur veikia ir daugybė kitų faktorių.
O aliejai maišosi paprastai - reikiamas kiekius sumaišai viename buteliuke ir tiek

Na galite pabandyti taip: 1 dalis aviečių, 2 arba 3 dalys tamanų ( 10ml + 20-30 ml) ; bus maždaug susibalansavę polinesočiosios, mononesočiosios ir sočiosios riebiosios rūgštys; dar gerai įlašinti aliejinio vit. E ( į šitą kiekį 10-15 lašų) ir suplakti purtant buteliuką, ir viskas. Geriau laikyti vėsiai, bet jei greitam naudojimui - nesuges, manau

Dekui, as jas radau ir pati, turejau omeny, kad pirma karta, kai ieskojau, nieko neismete, todel ir uzdaviau klausima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 05 13, 16:59)
Toms, kurios geriate aliejus : po kiek laiko pajutote, pamatėte poveikį ir kokį?  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 05 27, 17:25)

Man visi aliejai turi vienoda poveiki- nuo truputi daugiau nei sauksto kita diena laisvina vidurius. lotuliukas.gif
Atsakyti
Vidurius tikrai laisvina. Aš nuo praeito rudens gėriau lecitiną ir linų sėmenų aliejų. Visą žiemą jokių vitaminų papildomai negėriau, nei nagai skilinėjo, nei plaukai slinko, bet kada tas poveikis pasimatė, tai sunku pasakyti, nebeatsimenu. Ypač nagai ne tik kad neskilinėja, bet ir labai greitai auga. Lecitinas ir linų sėmenų aliejus dar mažina cholesterolį. Mano buvo aukštas, šiandien einu pas gydytoją, dariaus kraujo tyrimus, matysim, ar padėjo nors kiek.
Atsakyti
Man tik pirmomis dienomis jautėsi toks poveikis biggrin.gif . Dabar viskas tvarkoje smile.gif. Linų sėmėnų aliejus stebuklingai išgirtas - ir odai, ir plaukams, nagams, regėjimui, virškinimo sistemai ir t.t.. Pabandysiu gerti aliejus visą vasarą - įdomu, ar pasimatys poveikis ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Klausimas iškilo : išmaišius taukmedžio sviestą su aliejum vistiek lieka smulkūs kieti taukmedžio gumuliukai ( maždaug cukraus kristalų dydžio ), taip ir turi būti ? g.gif
Atsakyti