Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(zydrune0916 @ 2012 05 08, 22:53)
neee,ant mano buteliuko parasyta "pure and natural argan oil" smile.gif bet buteliukas atrodo taip paciai smile.gif

tai aš tokio buteliuko turinio aprašymą ir žiūrėjau Fragonard psl. , ir prancūziškai tas pats "Une huile vraie et rare, 95% pure et naturelle, extraite de l'amande d'arganier pour une peau et des cheveux exceptionnels".
http://www.fragonard...s/vrai-c-26.htm ,
man pačiai keista, kad užrašyta "argan", o aprašyme - migdolų ištrauka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulė/Guoda: 08 gegužės 2012 - 21:59
hmmm,tikrai idomiai g.gif na bet jis buvo tobulas tiesiog...
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 05 09, 14:41)
hmmm,tikrai idomiai g.gif na bet jis buvo tobulas tiesiog...

Tikrai įdomu, tik manau, kad migdolų aliejus neprastesnis negu arganų ir daugiau kam tinka smile.gif
O dėl informacijos: iš tiesų visiškai neaišku, koks ten aliejukas, gali būti mišinys arganų ir migdolų su fragrance, ir gali būti, kad jį naudoti geriau negu gryną organinį aliejų, nes šie būna sunkesni, blogiau geriasi ir t.t.
Išvada: kosmetikos gaminių firmos prekiauja kosmetiniais aliejais , o ne organiniais ir tikrai nerašo pilnos gaminio sudėties, o tik apytikriai blink.gif savo natūralios kosmetikos naudojimo eros pradžioje nemažai tokių esu pirkusi ir buvau nepaprastai patenkinta biggrin.gif
Gryni natūralūs organiniai produktai būna kitose parduotuvėse, bet tikrai nebūtina tik juos naudoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulė/Guoda: 09 gegužės 2012 - 14:22
mano plaukams kokosu buvo vienas blogiausiu alieju, kuris kaip reikalas sausino plaukus. man geriausias murumuru - idealus, patinka arganas, jojoba ir avokadu.
Atsakyti
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2012 05 08, 22:58)
tai aš tokio buteliuko turinio aprašymą ir žiūrėjau Fragonard psl. , ir prancūziškai tas pats "Une huile vraie et rare, 95% pure et naturelle, extraite de l'amande d'arganier pour une peau et des cheveux exceptionnels".
http://www.fragonard...s/vrai-c-26.htm ,
man pačiai keista, kad užrašyta "argan", o aprašyme - migdolų ištrauka  g.gif

Cia kalbama apie argano vaisiaus kauliukus, argano aliejus is ju isgaunamas matyt. ''extraite de l'amande d'arganier'' prancuziskai reiskia ekstratas is argano kauliuku, o dar tiksliau, zodis ''amande'' prancuziskai turi dvi reiksmes: migdolas ir vaisiaus kauliukas mirksiukas.gif

Eisiu ir as tada jo ieskot, prie pat mano namu Fragonard muziejus yra ax.gif

zydrune0916, kaip ir kur ji naudojot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bellty: 10 gegužės 2012 - 13:46
ten raso,kad galima naudoti kunui ir plaukams, bet as naudojau tik plaukams,kunui buvo gaila,kadangi kaina nemaza doh.gif tai uztepdavau pries plauku plovima ant sausu plauku ir palaikydavau nemazai,arba per nakti, arba kokias 5h smile.gif rekomenduoju isbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 05 10, 15:20)
ten raso,kad galima naudoti kunui ir plaukams, bet as naudojau tik plaukams,kunui buvo gaila,kadangi kaina nemaza doh.gif tai uztepdavau pries plauku plovima ant sausu plauku ir palaikydavau nemazai,arba per nakti, arba kokias 5h smile.gif rekomenduoju isbandyti smile.gif

Dekui, isbandysiu 4u.gif

Ir norejau paklausti naudojanciu aliejus kunui... Gal ir labai kvailas klausimas 4u.gif bet ar negali taip but, kad tepant aliejus susidaro poodinis riebalu sluoksnis? g.gif Nes pastebejau, kad po keliu tepimu tose vietose kur tepiau atsirado riebaliuku blink.gif tai galvoju, nejau cia sutapimas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bellty @ 2012 05 10, 14:39)
Cia kalbama apie argano vaisiaus kauliukus, argano aliejus is ju isgaunamas matyt. ''extraite de l'amande d'arganier'' prancuziskai reiskia ekstratas is argano kauliuku, o dar tiksliau, zodis ''amande'' prancuziskai turi dvi reiksmes: migdolas ir vaisiaus kauliukas mirksiukas.gif

Eisiu ir as tada jo ieskot, prie pat mano namu Fragonard muziejus yra ax.gif

zydrune0916, kaip ir kur ji naudojot?

Ačiū už vertimą, viskas ir paaiškėjo 4u.gif
Reiškia tikras argano aliejus tik neorganinis (pavalytas ir pakvėpintas)
Be reikalo suklaidinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2012 05 10, 19:35)
Ačiū  už vertimą, viskas ir paaiškėjo  4u.gif
Reiškia tikras argano aliejus tik neorganinis (pavalytas ir pakvėpintas)
Be reikalo suklaidinau  blush2.gif

pavalytas ir pakvėpintas... smile.gif manau tai daug ką pasako.. smile.gif kodėl geriausi yra nepavalyti ir nepakvėpinti.. ypač parfumu.. manau turėtumėte žinoti?? smile.gif bet prancūzai savo prekių kokybe rūpinasi... kiek pastebėjau..
aš tai vengiu visų pavalytų, o jau nekalbu apie pakvėpintus aliejus.. pavalyti aliejai dažniausiai pavalomi ne tik, kad kvapo nebūtu. spalva.. ar galiojimo laiką prailginti.. prie to pačio išvaloma daug gerūjų aliejaus vitaminų...
organiniams aliejams pirmenybė pas mane.. smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jungiuosi prie Jūsų. Šioje srityje dar naujokė, bet tikiuosi greit viską perprasiu. ax.gif

Perskaičiau visą temą, bet atsakymo į rūpimus klausimus neradau. schmoll.gif Temoje apie ekologiškas priemones apsaugai nuo saulės radau, kad merginos maišosi aviečių kauliukų ir puiklapių (tamanų) aliejus. Norėjau pasiteirauti, kaip derėtų tai sumaišyti? Kokias proporcijas imti? Ar sumaišius aliejus reikia juos kažkaip kruopščiai išplakti specialiais plakikliais ar pakanka kaip nors paprastai purtant buteliuke? Kaip tokį mišinį reikia laikyti ir po to naudoti (aviečių kauliukų aliejų rekomenduojama laikyti šaldytuve, o puiklapių aliejus yra tirštas ir ar nesutirštės dar labiau)?

Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Toms, kurios geriate aliejus : po kiek laiko pajutote, pamatėte poveikį ir kokį? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 13 gegužės 2012 - 15:00
QUOTE(Irjuda @ 2012 05 13, 13:26)
Sveikos  4u.gif

Jungiuosi prie Jūsų. Šioje srityje dar naujokė, bet tikiuosi greit viską perprasiu.  ax.gif

Perskaičiau visą temą, bet atsakymo į rūpimus klausimus neradau.  schmoll.gif  Temoje apie ekologiškas priemones apsaugai nuo saulės radau, kad merginos maišosi aviečių kauliukų ir puiklapių (tamanų) aliejus. Norėjau pasiteirauti, kaip derėtų tai sumaišyti? Kokias proporcijas imti? Ar sumaišius aliejus reikia juos kažkaip kruopščiai išplakti specialiais plakikliais ar pakanka kaip nors paprastai purtant buteliuke? Kaip tokį mišinį reikia laikyti ir po to naudoti (aviečių kauliukų aliejų rekomenduojama laikyti šaldytuve, o puiklapių aliejus yra tirštas ir ar nesutirštės dar labiau)?

Iš anksto dėkoju  4u.gif

Vieni aliejai tikrai neapsaugos, būtini fiziniai filtrai (cinko oksidas, titano dioksidas, augalinės pudros), proporcijų niekas nenustatė, tas aliejų SPF nustatytas laboratorijoje, o ne ant odos, kur veikia ir daugybė kitų faktorių.
O aliejai maišosi paprastai - reikiamas kiekius sumaišai viename buteliuke ir tiek biggrin.gif
Gal kas parašys, kas maišė vien aliejus, aš pati gaminuosi kremus, o tai jau kita tema smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulė/Guoda: 13 gegužės 2012 - 16:22