Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(bellty @ 2012 05 07, 20:48)
Aciu labai! Nerealus tinklapis, tiek daug naudingos informacijos thumbup.gif  4u.gif  4u.gif 4u.gif Butinai nueisiu pasiziuret, jau uzsisakiau kataloga nemokamai i namus biggrin.gif Geriausia tai, kad galima mazais labai kiekiais net nusipirkt pabandymui! O apie daugiau isbandytu prancuzisku firmu butu tikrai idomu suzinot mirksiukas.gif

dar šitas http://www.centifoliabio.fr/ , irgi yra maži pokeliai aliejų 4u.gif

Daugiau dabar nerandu, kiti mano turimi - tik didimena prekiauja.
Aš pati paskutiniu metu perku iš AZ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulė/Guoda: 08 gegužės 2012 - 17:44
Sveikos, merginos smile.gif
Noriu jusu patarimu/rekomendaciju, koks aliejus geriausiai tiktu issausejusiai ranku odai? nuo ziemos ji pas mane dar tokia doh.gif issausejus ir netgi sakyciau sutrukinejus...turiu kokosu ir alyvuogiu aliejus, taciau ypatingo ju poveikio rankoms nepastebejau g.gif gal kokiu rekomandaciju turetumet, buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 05 08, 00:12)
man alyvuogių aliejus buvo kažkas baisaus plaukams, nepavyko net per kelis kartus išplauti riebalo.. Bet užtai kokosų  wub.gif  wub.gif Jis ne toks riebus, su šampūnu lengvai išsiplauna. Tepu kažkur kas antrą plovimą. Tiesiog įsimylėjau. thumbup.gif

man irgi kokosu patinka, bet kaip viena nare sake, nuo alyvuogiu didesni poveiki jauciu,jis riebesnis, geriau sudrekina man 4u.gif o siaip tai arganu man nr 1, turejau is Prancuzijos parvezto arganu aliejaus, jis ten dar su priedais kazkokiais pamaisytas, nes kvepejo labai skaniai, bet naturalus- tai sakes kokie plaukai buvo, niekad tokiu turejusi nesu...bet baigesi verysad.gif biggrin.gif tai dabar bandysiu pirkti cia vietoje paprasta arganu alieju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sapetrausk @ 2012 05 08, 18:53)
Sveikos, merginos  smile.gif
Noriu jusu patarimu/rekomendaciju, koks aliejus geriausiai tiktu issausejusiai ranku odai? nuo ziemos ji pas mane dar tokia  doh.gif  issausejus ir netgi sakyciau sutrukinejus...turiu kokosu ir alyvuogiu aliejus, taciau ypatingo ju  poveikio rankoms nepastebejau  g.gif  gal kokiu rekomandaciju turetumet, buciau dekinga  4u.gif

o kokiu būdu naudojate?? gridėjau alyvuogių aliejų galite palikti per nakty.. ir dar uzžsidedant kotonines pirshtinaites... tada isigeria gerai.. ir minkština.. ir maitina.. smile.gif kiti taip kojas drėkina padus prižiūri kad kojytės būtų švelnios ir minkštos.. smile.gif turėtų padėti... o šeip kiek naudojus pati.. tai sviestai gerai.. jie yra riebiausi.. tai turetų atgaivinti.. sviesmedžio.. kakavos.. kokosų.. vynuogių seklų kauliukų aliejus drekina odą.. tik aišku manau su sąlygą kad paliksite ilgam.. susigerti gerai.. smile.gif tokios savotiškos kaukės gaunasi.. rankytėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sapetrausk @ 2012 05 08, 18:53)
Sveikos, merginos  smile.gif
Noriu jusu patarimu/rekomendaciju, koks aliejus geriausiai tiktu issausejusiai ranku odai? nuo ziemos ji pas mane dar tokia  doh.gif  issausejus ir netgi sakyciau sutrukinejus...turiu kokosu ir alyvuogiu aliejus, taciau ypatingo ju  poveikio rankoms nepastebejau  g.gif  gal kokiu rekomandaciju turetumet, buciau dekinga  4u.gif

Labai gerai sviestmedis ( karite), žinomas kaip puikus emolentas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulė/Guoda: 08 gegužės 2012 - 18:15
QUOTE(Flinka @ 2012 05 08, 20:10)
o kokiu būdu naudojate?? gridėjau alyvuogių aliejų galite palikti per nakty.. ir dar uzžsidedant kotonines pirshtinaites... tada isigeria gerai.. ir minkština.. ir maitina.. smile.gif kiti taip kojas drėkina padus prižiūri kad kojytės būtų švelnios ir minkštos.. smile.gif turėtų padėti... o šeip kiek naudojus pati.. tai sviestai gerai.. jie yra riebiausi.. tai turetų atgaivinti.. sviesmedžio.. kakavos.. kokosų.. vynuogių seklų kauliukų aliejus drekina odą.. tik aišku manau su sąlygą kad paliksite ilgam.. susigerti gerai.. smile.gif tokios savotiškos kaukės gaunasi.. rankytėm smile.gif

dekui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2012 05 08, 20:15)
Labai gerai sviestmedis ( karite), žinomas kaip puikus emolentas  4u.gif

4u.gif labai aciu, reiks pabandyt !
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 05 08, 18:02)
man irgi kokosu patinka, bet kaip viena nare sake, nuo alyvuogiu didesni poveiki jauciu,jis riebesnis, geriau sudrekina man 4u.gif o siaip tai arganu man nr 1, turejau is Prancuzijos parvezto arganu aliejaus, jis ten dar su priedais kazkokiais pamaisytas, nes kvepejo labai skaniai, bet naturalus- tai sakes kokie plaukai buvo, niekad tokiu turejusi nesu...bet baigesi verysad.gif  biggrin.gif tai dabar bandysiu pirkti cia vietoje paprasta arganu alieju smile.gif

gal galite pasakyti kur FR pirkote arganu alieju? ar ideti nuoroda kaip atrodo buteliukas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2012 05 08, 19:55)
gal galite pasakyti kur FR pirkote arganu alieju? ar ideti nuoroda kaip atrodo buteliukas?  ax.gif

Čia ne į temą - bet į turimą arganą įlašinkite EA ( koks patinka ar kokio reikia) ir bus kvepiantis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2012 05 08, 18:43)
dar šitas http://www.centifoliabio.fr/  , irgi yra maži pokeliai aliejų  4u.gif

Daugiau dabar nerandu, kiti mano turimi - tik didimena prekiauja.
Aš pati  paskutiniu metu perku iš AZ

Aciu labai 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2012 05 08, 19:55)
gal galite pasakyti kur FR pirkote arganu alieju? ar ideti nuoroda kaip atrodo buteliukas?  ax.gif

Fragonard parfumerijos gamykloj, buteliukas atrodo taip:
http://www.vittoriap...bdfaed277b81d16
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 05 08, 22:08)
Fragonard parfumerijos gamykloj, buteliukas atrodo taip:
http://www.vittoriap...bdfaed277b81d16

Iš jo aprašymo "This rare treatment oil, made of 95% pure and natural almond extract (arganier), offers deep moisturizing for the skin and exceptional shine and manageability for the hair", tai išeina, kad čia migdolai
Atsakyti
neee,ant mano buteliuko parasyta "pure and natural argan oil" smile.gif bet buteliukas atrodo taip paciai smile.gif
Atsakyti