Tikrai kvapas ne is kamstelio ar sregiu. Pats aliejus skleidzia gan astru ir visai nemalonu kvapa. Keliskart buvau pasitepusi oda, tai jauciaus , kaip islipus is senai nevalytos gruzdintuves. O jei pas mane tas rafinuotas, galvoju kaip man ji sunaudoti, nes mesti lauk gaila, o jei tu geru savybiu ten nekas like, tai neverta teptis juo.
QUOTE(Aristeja @ 2012 05 06, 19:10)
Tikrai kvapas ne is kamstelio ar sregiu. Pats aliejus skleidzia gan astru ir visai nemalonu kvapa. Keliskart buvau pasitepusi oda, tai jauciaus , kaip islipus is senai nevalytos gruzdintuves. O jei pas mane tas rafinuotas, galvoju kaip man ji sunaudoti, nes mesti lauk gaila, o jei tu geru savybiu ten nekas like, tai neverta teptis juo.
nemanau, kad rafinuotas, tie kaip tik būna bekvapiai ir skysti, gal rankų spaudimo kokiam Afrikos kaimelyje ( dabar yra ir tokių)
Kokios firmos, kas ten ant buteliuko parašyta?
Matot graikijoje gyvenu, tai ir ant pakuotes graikiskai viska surasyta rasoma, kad aliejus gaunamas is sios firmos http://www_olvea_fr/62!Jojoba_oil_-_Vi...Organic-EN.html galiojimo laikas ir kad laikyti vesiai ir nuo tiesioginines sviesos.
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2012 05 02, 20:10)
Kiek žinojau anksčiau, varnalėšų aliejaus nebūna, būna pirkti tik varnalėšų šaknų fitoliai (užpilai) kokime nors aliejuje, pav. saulėgrąžų, migdolų ar alyvuogių, tačiau firmos reklamuojasi, kad parduoda gryną aliejų ( aišku jokių sertifikatų ar sudėties nerašo), pav. http://www.ecohit.lt...?id_product=316
Ačiū
QUOTE(Aristeja @ 2012 05 06, 23:56)
Matot graikijoje gyvenu, tai ir ant pakuotes graikiskai viska surasyta rasoma, kad aliejus gaunamas is sios firmos http://www_olvea_fr/62!Jojoba_oil_-_Vi...Organic-EN.html galiojimo laikas ir kad laikyti vesiai ir nuo tiesioginines sviesos.
Pažiūrėjau internete firmos psl., tai turi būti geras , tik kilmės šalis kita - manieji iš Peru ir Egipto, o jūsiškis - iš Meksikos, dėl to gali skirtis kvapas, o taip tai jis - organinis, šalto spaudimo, žodžiu viskas puiku. jei būtų rafinuotas, dezodoruotas ar kitaip perdirbtas, tai tada nebūtų jokio kvapo.
Jeigu tas kvapas nepriimtinas , tai naudokit po truputį maišant su kitais aliejais. Simondsijas galima naudoti visur ( aišku, išskyrus maistą) ir su viskuo maišyti
QUOTE(dilgelyt @ 2012 05 06, 17:24)
Aciu
Man 25m bet jau labai bijau tureti rauksliu paakiuose, o skaiciau SM ir aprasymuose jo, kad jis tinkamas paakiams.
O ka Jus patartumet?
Man 25m bet jau labai bijau tureti rauksliu paakiuose, o skaiciau SM ir aprasymuose jo, kad jis tinkamas paakiams.
O ka Jus patartumet?
Man paakiams argano aliejus netiko, norejosi kazko labiau maitinancio, nes jis labai greitai susigeria ir nelieka jokios "riebalines pleveles". Dabar paakiams atradau emu taukus
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2012 05 04, 20:05)
Aš daugiausia perku iš Prancūzijos Aroma zone čia: http://www.aroma-zon...ra_vegetale.asp
Jų psl. parašyta, kad turi parduotuvių būtent Paryžiuje; ten tikrai kokybiškų galit nusipirkti, yra net mišinukai pas juos, ko gero ir pakonsultuos
Yra ir daugiau prancūziškų firmų, iš kurių pirkau, bet dabar neturiu su savim informacijos, jei bus įdomu, galėsiu parašyti vėliau
Jų psl. parašyta, kad turi parduotuvių būtent Paryžiuje; ten tikrai kokybiškų galit nusipirkti, yra net mišinukai pas juos, ko gero ir pakonsultuos
Yra ir daugiau prancūziškų firmų, iš kurių pirkau, bet dabar neturiu su savim informacijos, jei bus įdomu, galėsiu parašyti vėliau
Aciu labai! Nerealus tinklapis, tiek daug naudingos informacijos Butinai nueisiu pasiziuret, jau uzsisakiau kataloga nemokamai i namus Geriausia tai, kad galima mazais labai kiekiais net nusipirkt pabandymui! O apie daugiau isbandytu prancuzisku firmu butu tikrai idomu suzinot
dievinu aliejus savo plaukams, geriausia gydomoji priemone pastaruoju metu alyvuogiu alieju pries kiekviena plovima tepu ir jauciu,kad galiukai grazesni ir patys plaukai zvilga ir svelnus
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 05 07, 22:12)
dievinu aliejus savo plaukams, geriausia gydomoji priemone pastaruoju metu alyvuogiu alieju pries kiekviena plovima tepu ir jauciu,kad galiukai grazesni ir patys plaukai zvilga ir svelnus
man alyvuogių aliejus buvo kažkas baisaus plaukams, nepavyko net per kelis kartus išplauti riebalo.. Bet užtai kokosų Jis ne toks riebus, su šampūnu lengvai išsiplauna. Tepu kažkur kas antrą plovimą. Tiesiog įsimylėjau.
Man irgi kokosų aliejus plaukams
Alyvuogių plaukam bandžiau vieną kartą kažkada tai atsimenu, kad nepatiko Be to kvapas jo
Alyvuogių plaukam bandžiau vieną kartą kažkada tai atsimenu, kad nepatiko Be to kvapas jo
man irgi patinka kokosu aliejus,ypac kvapas,bet nuo alyvuogiu pastebiu didesni poveiki plaukams,todel juos daznai maisau.Man visu isgirtas ir turbut brangiausias argano aliejus visiskai nieko gero,nei odai,nei plaukams.Veido odai labai tiko abrikosu kauliuku aliejus,taip paskaistindavo oda Bet ir kokosu neblogai veidui..