Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

Tikrai kvapas ne is kamstelio ar sregiu. schmoll.gif Pats aliejus skleidzia gan astru ir visai nemalonu kvapa. Keliskart buvau pasitepusi oda, tai jauciaus , kaip islipus is senai nevalytos gruzdintuves. doh.gif O jei pas mane tas rafinuotas, galvoju kaip man ji sunaudoti, nes mesti lauk gaila, o jei tu geru savybiu ten nekas like, tai neverta teptis juo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2012 05 06, 19:10)
Tikrai kvapas ne is kamstelio ar sregiu.  schmoll.gif Pats aliejus skleidzia gan astru ir visai nemalonu kvapa. Keliskart buvau pasitepusi oda, tai jauciaus , kaip islipus is senai nevalytos gruzdintuves. doh.gif O jei pas mane tas rafinuotas, galvoju kaip man ji sunaudoti, nes mesti lauk gaila, o jei tu geru savybiu ten nekas like, tai neverta teptis juo.  g.gif

nemanau, kad rafinuotas, tie kaip tik būna bekvapiai ir skysti, gal rankų spaudimo kokiam Afrikos kaimelyje ( dabar yra ir tokių) biggrin.gif
Kokios firmos, kas ten ant buteliuko parašyta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulė/Guoda: 06 gegužės 2012 - 20:11
Matot graikijoje gyvenu, tai ir ant pakuotes graikiskai viska surasyta smile.gif rasoma, kad aliejus gaunamas is sios firmos http://www_olvea_fr/62!Jojoba_oil_-_Vi...Organic-EN.html galiojimo laikas ir kad laikyti vesiai ir nuo tiesioginines sviesos.
Atsakyti
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2012 05 02, 20:10)
Kiek žinojau anksčiau, varnalėšų aliejaus nebūna, būna pirkti tik varnalėšų šaknų fitoliai (užpilai) kokime nors aliejuje, pav. saulėgrąžų, migdolų ar alyvuogių, tačiau firmos reklamuojasi, kad parduoda gryną aliejų ( aišku jokių sertifikatų ar sudėties nerašo), pav. http://www.ecohit.lt...?id_product=316

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2012 05 06, 23:56)
Matot graikijoje gyvenu, tai ir ant pakuotes graikiskai viska surasyta smile.gif  rasoma, kad aliejus gaunamas is sios firmos  http://www_olvea_fr/62!Jojoba_oil_-_Vi...Organic-EN.html  galiojimo laikas ir kad laikyti vesiai ir nuo tiesioginines sviesos.

Pažiūrėjau internete firmos psl., tai turi būti geras 4u.gif , tik kilmės šalis kita - manieji iš Peru ir Egipto, o jūsiškis - iš Meksikos, dėl to gali skirtis kvapas, o taip tai jis - organinis, šalto spaudimo, žodžiu viskas puiku. jei būtų rafinuotas, dezodoruotas ar kitaip perdirbtas, tai tada nebūtų jokio kvapo.
Jeigu tas kvapas nepriimtinas , tai naudokit po truputį maišant su kitais aliejais. Simondsijas galima naudoti visur ( aišku, išskyrus maistą) ir su viskuo maišyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulė/Guoda: 07 gegužės 2012 - 07:52
As ir taip galvoju, sakiau isilasinus po keleta lasu kitokiu aliejuku ir sunaudosiu po truputi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2012 05 06, 17:24)
Aciu 4u.gif
Man 25m bet jau labai  bijau tureti rauksliu paakiuose, o skaiciau SM ir aprasymuose jo, kad jis tinkamas paakiams.
O ka Jus patartumet?

Man paakiams argano aliejus netiko, norejosi kazko labiau maitinancio, nes jis labai greitai susigeria ir nelieka jokios "riebalines pleveles". Dabar paakiams atradau emu taukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2012 05 04, 20:05)
Aš daugiausia perku iš Prancūzijos Aroma zone čia: http://www.aroma-zon...ra_vegetale.asp
Jų psl. parašyta, kad turi parduotuvių būtent Paryžiuje; ten tikrai kokybiškų galit nusipirkti, yra net mišinukai pas juos, ko gero ir pakonsultuos  4u.gif
Yra ir daugiau prancūziškų firmų, iš kurių pirkau, bet dabar neturiu su savim  informacijos, jei bus įdomu, galėsiu parašyti vėliau

Aciu labai! Nerealus tinklapis, tiek daug naudingos informacijos thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Butinai nueisiu pasiziuret, jau uzsisakiau kataloga nemokamai i namus biggrin.gif Geriausia tai, kad galima mazais labai kiekiais net nusipirkt pabandymui! O apie daugiau isbandytu prancuzisku firmu butu tikrai idomu suzinot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bellty: 07 gegužės 2012 - 19:56
dievinu aliejus savo plaukams, geriausia gydomoji priemone wub.gif pastaruoju metu alyvuogiu alieju pries kiekviena plovima tepu ir jauciu,kad galiukai grazesni ir patys plaukai zvilga ir svelnus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 05 07, 22:12)
dievinu aliejus savo plaukams, geriausia gydomoji priemone wub.gif pastaruoju metu alyvuogiu alieju pries kiekviena plovima tepu ir jauciu,kad galiukai grazesni ir patys plaukai zvilga ir svelnus smile.gif

man alyvuogių aliejus buvo kažkas baisaus plaukams, nepavyko net per kelis kartus išplauti riebalo.. Bet užtai kokosų wub.gif wub.gif Jis ne toks riebus, su šampūnu lengvai išsiplauna. Tepu kažkur kas antrą plovimą. Tiesiog įsimylėjau. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 07 gegužės 2012 - 23:13
Man irgi kokosų aliejus plaukams wub.gif
Alyvuogių plaukam bandžiau vieną kartą kažkada tai atsimenu, kad nepatiko smile.gif Be to kvapas jo schmoll.gif
Atsakyti
man irgi patinka kokosu aliejus,ypac kvapas,bet nuo alyvuogiu pastebiu didesni poveiki plaukams,todel juos daznai maisau.Man visu isgirtas ir turbut brangiausias argano aliejus visiskai nieko gero,nei odai,nei plaukams.Veido odai labai tiko abrikosu kauliuku aliejus,taip paskaistindavo oda bigsmile.gif Bet ir kokosu neblogai veidui..
Atsakyti