Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(Prietarai @ 2012 04 29, 15:32)
kaip reikia naudotinerafinuota gardeniju kvapo kokosu alieju plaukams? jis toks nera ypac minkstas, reiktu kabint manau. kiek laiko laikyti? saknis tept jei plaukai gana greit riebaluojas? blush-anim-cl.gif pirma karta naudosiu, nezinau kaip ir ka daryt  4u.gif

as sita nusipirkau veidui 4u.gif nu man jis labai labai patiko. jei kazkas pakomentuos del laiko, kiek ji reikia laikyt plaukam, gal irgi isbandysiu smile.gif
as manau, kad gal kaip ir kokosu alieju, nakciai jis dedamas, bet nesu tikra... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksas+ @ 2012 04 28, 18:07)
Sveikos 4u.gif , susidomėjau aliejais, perskaičiau temas  thumbup.gif  ir kažkaip pražiūrėjau kur jūs natūralų varnalėšų aliejų perkat  doh.gif , labai norėčiau išbandyt šį aliejuką, gal galėtumėte nuorodėlę įdėti, ačiū 4u.gif

Kiek žinojau anksčiau, varnalėšų aliejaus nebūna, būna pirkti tik varnalėšų šaknų fitoliai (užpilai) kokime nors aliejuje, pav. saulėgrąžų, migdolų ar alyvuogių, tačiau firmos reklamuojasi, kad parduoda gryną aliejų ( aišku jokių sertifikatų ar sudėties nerašo), pav. http://www.ecohit.lt...?id_product=316
Atsakyti
Pasimeciau visiskai... Turiu nusipirkus kokosu, migdolu ir avokadu aliejus, bet nei vienas is ju neturi jokio kvapo! blink.gif g.gif Tai gal jie rafinuoti? Nors ieskojau tos firmos internete, tai raso kad nerafinuoti, o kitus pirkau vaistinej, tai uztikrino taip pat kad nerafinuoti. Ar turi jie kvapa kazkoki turet??? Apie kokosu skaiciau, kad jei ner kvapo tai kazkaip tas aliejus gaunamas is kokoso kiautu ar kaip ten, o savybes speju tada jau ne tos pacios...

Beje,kiek jus laiko pralaukiat tarkim issitepe kuna su tais aliejais? blink.gif As tepiau ant slapio kuno, bet nu nesigeria nei vienas man ir viskas g.gif Tai taip sakant jauciu i rubus nusivalo... doh.gif Nors oda tikrai pasvelnejo, tik pastebejau kad negerai daznai tepti, nes atsirado spuogu ant kuno. Nezinau, truputi nusivylus esu tais aliejais, galvojau atstos man visas tas chemijas, o cia dvigubai viska tenka tada pirkt, kad oda dar ir drekint... nebent blogus nusipirkau.

Tiesa vakar pirma karta pabandziau avokadu alieju ant veido, tai ryte tikrai veidas buvo paskaistejes, paakiai pasveiseje wub.gif O ricinu aliejus thumbup.gif Po pirmo tepimo jau blakstienos atsigavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bellty @ 2012 05 04, 15:26)
Pasimeciau visiskai... Turiu nusipirkus kokosu, migdolu ir avokadu aliejus, bet nei vienas is ju neturi jokio kvapo! blink.gif  g.gif Tai gal jie rafinuoti? Nors ieskojau tos firmos internete, tai raso kad nerafinuoti, o kitus pirkau vaistinej, tai uztikrino taip pat kad nerafinuoti. Ar turi jie kvapa kazkoki turet??? Apie kokosu skaiciau, kad jei ner kvapo tai kazkaip tas aliejus gaunamas is kokoso kiautu ar kaip ten, o savybes speju tada jau ne tos pacios...

Beje,kiek jus laiko pralaukiat tarkim issitepe kuna su tais aliejais? blink.gif  As tepiau ant slapio kuno, bet nu nesigeria nei vienas man ir viskas g.gif Tai taip sakant jauciu i rubus nusivalo... doh.gif Nors oda tikrai pasvelnejo, tik pastebejau kad negerai daznai tepti, nes atsirado spuogu ant kuno. Nezinau, truputi nusivylus esu tais aliejais, galvojau atstos man visas tas chemijas, o cia dvigubai viska tenka tada pirkt, kad oda dar ir drekint... nebent blogus nusipirkau.

Tiesa vakar pirma karta pabandziau avokadu alieju ant veido, tai ryte tikrai veidas buvo paskaistejes, paakiai pasveiseje  wub.gif  O ricinu aliejus thumbup.gif Po pirmo tepimo jau blakstienos atsigavo smile.gif

Kokios firmos jūsų aliejai? Vaistinėse parduodami dažniausiai būna labai vidutiniškos kokybės; geriausia pirkti sertifikuotus, bet kaina bus visai kita rolleyes.gif

Dėl susigėrimo - matyt nesuradote tinkamų savo odai; tikriausiai ir oda normali, jei ilgai nesusigeria. Galit pabandyti kokius lengvesnius (inka inči, kukui, lazdyno riešutų, pistacijų, vynuogių kauliukų, abrikosų, persikų), bet čia labai individualu.
Aš jau porą metų gaminu kremus, prieš tai tepdavausi aliejais, tai veidą prieš tepant pasipuršdavau kokiais hidrolatais, o kūną - iškart po dušo (irgi blogai gerdavosi)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulė/Guoda: 04 gegužės 2012 - 18:10
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2012 05 04, 19:09)
Kokios firmos jūsų aliejai? Vaistinėse parduodami dažniausiai būna labai vidutiniškos kokybės; geriausia pirkti sertifikuotus, bet kaina bus visai kita  rolleyes.gif

Dėl susigėrimo - matyt nesuradote tinkamų savo odai; tikriausiai ir oda normali, jei ilgai nesusigeria.  Galit pabandyti kokius lengvesnius (inka inči, kukui, lazdyno riešutų, pistacijų, vynuogių kauliukų, abrikosų, persikų), bet čia labai individualu.
Aš jau porą metų gaminu kremus, prieš tai tepdavausi aliejais, tai veidą prieš tepant pasipuršdavau kokiais hidrolatais, o kūną - iškart po dušo (irgi blogai gerdavosi)

Mano aliejai firmu HT26 ir KTC. As mat ne Lietuvoje, o Paryziuje gyvenu, tai gal ir bus nezinomos firmos... Nezinau net kur kokybisku nusipirkt, bandysiu dar ieskot. O va butent taip ir darau, nenusisluoscius tiesiai po duso tepu, tai gal vis delto reik truputi nusausint kuna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bellty @ 2012 05 04, 19:53)
Mano aliejai firmu HT26 ir KTC. As mat ne Lietuvoje, o Paryziuje gyvenu, tai gal ir bus nezinomos firmos... Nezinau net kur kokybisku nusipirkt, bandysiu dar ieskot. O va butent taip ir darau, nenusisluoscius tiesiai po duso tepu, tai gal vis delto reik truputi nusausint kuna? g.gif

Aš daugiausia perku iš Prancūzijos Aroma zone čia: http://www.aroma-zon...ra_vegetale.asp
Jų psl. parašyta, kad turi parduotuvių būtent Paryžiuje; ten tikrai kokybiškų galit nusipirkti, yra net mišinukai pas juos, ko gero ir pakonsultuos 4u.gif
Yra ir daugiau prancūziškų firmų, iš kurių pirkau, bet dabar neturiu su savim informacijos, jei bus įdomu, galėsiu parašyti vėliau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulė/Guoda: 04 gegužės 2012 - 19:09
Sveikos ,

Labai faina, kad pirmame puslapyje isvardinote visas parduotuves, kur perkate aliejus, bet kadangi noriu tik vienintelio argano aliejaus, gal kuri is patirties galetu pasakyti, kur ji labiausiai apsimoka pirkti ir butu kokybiskas, nes nurodytu parduotuviu sarasas toks ilgas.. blush2.gif
Gyvenu Kaune, moku pirkti internetu, bet viena aliejuka, kazin ar apsimoketu siustis.

Naudosiu nakciai paakiams.
Atsakyti
As ir pas jus su klausimuku. 4u.gif MB parveze man Jojobos aliejaus, kiek parasyta ant pakuotes, kad nerafinuotas ir t.t. bet zinau kad pirktas is vaistines. Bet yra viena problema, kad tas aliejus turi labai jau specifini kvapa blink.gif , man asmeniskai primena daug kartu panaudoto aliejaus kvapa. Internete skaiciau, kad tai turetu buti labai nestipraus kvapo, turetu vebeik nesijausti jo. O kaip is tiesu yra? taip ir stovi tas aliejus, nes nebezinau, ar verta ji naudot ar ne? g.gif o ir ismst gaila, nes kiekis nemazas ir sumoketa nemazai buvo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2012 05 06, 13:42)
As ir pas jus su klausimuku. 4u.gif  MB parveze man Jojobos aliejaus, kiek parasyta ant pakuotes, kad nerafinuotas ir t.t.  bet zinau kad pirktas is vaistines. Bet yra viena problema, kad tas aliejus turi labai jau specifini kvapa  blink.gif , man asmeniskai primena daug kartu panaudoto aliejaus kvapa. Internete skaiciau, kad tai turetu buti labai nestipraus kvapo, turetu vebeik nesijausti jo. O kaip is tiesu yra? taip ir stovi tas aliejus, nes nebezinau, ar verta ji naudot ar ne? g.gif  o ir ismst gaila, nes kiekis nemazas ir sumoketa nemazai buvo.  doh.gif

Kiek turėjau jojobos ( simondsijų) aliejų - beveik bekvapis. Rafinuoto jo nesutikau, nes jo labai ilgas galiojimas, iš tiesų - tai skystas vaškas.
Net nuėjau pauosčiau: turiu šiuo metu iš Aroma zone ir Naturallythinking, tai abu jokio kvapo neturi.
Kartais gali būti kvapas iš kamštuko ar sriegių, ten dažnai oksiduojasi aliejai ir renkasi visoks brudas; pabandykit nuvalyti sy degtine ar spiritu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2012 05 06, 12:03)
Sveikos ,

Labai faina, kad pirmame puslapyje isvardinote visas parduotuves, kur perkate aliejus, bet kadangi noriu tik vienintelio argano aliejaus, gal kuri is patirties galetu pasakyti, kur ji labiausiai apsimoka pirkti ir butu kokybiskas, nes nurodytu parduotuviu sarasas toks ilgas.. blush2.gif
Gyvenu Kaune, moku pirkti internetu, bet viena aliejuka, kazin ar apsimoketu siustis.

Naudosiu nakciai paakiams.

manau, kad kainos nedaug skirsis, specialiai dabar nestudijavau, žinau tik, kad didesnį kiekį perkant pigiau išeina biggrin.gif
Galite pažiūrėti čia: http://www.ekolinija...ziniai-aliejai/ Kaune, sąlygų neatsimenu arba Aroma Natural ( Vilniuje, galima atsiimti kažkokij parduotuvėj, tada siuntimas nekainuoja) http://www.aromanatu...ia-spinosa.html kaip tik nuolaida
O kodėl paakiams naudosite? jis gana "sunkus" ax.gif
Atsakyti

Aciu 4u.gif
Man 25m bet jau labai bijau tureti rauksliu paakiuose, o skaiciau SM ir aprasymuose jo, kad jis tinkamas paakiams.
O ka Jus patartumet?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2012 05 06, 17:24)
Aciu 4u.gif
Man 25m bet jau labai  bijau tureti rauksliu paakiuose, o skaiciau SM ir aprasymuose jo, kad jis tinkamas paakiams.
O ka Jus patartumet?

Šiaip tai arganas yra prie tų, kur tinka paakiams, bet gal daugiau kremuose kur būna iki 10%; lengvesni - spanguolių, kivių, erškėtrožių, abrikosų, dar avokadas;
bet iš tiesų reikia bandyti, neaišku, kas jums asmeniškai tiks.
Gaila, kad Lietuvoj nėra tokių mėginukų , kur galima užsisakyti Aroma zone po 10ml ( kainuoja nuo 1 iki 2 Eu), bet jei nieko dagiau nereikia, nežinau, kiek kainuos siuntimas, Šiaip tai jie tik nuo 59 Eu siunčia nemokamai
Atsakyti
Dekui uz informacija,bet pabandysiu argana jei netiks sunaudosiu plauku galiukams, nagu odelems.
Atsakyti