Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

Merginos, registruojos i jusu tema. 4u.gif

Esu sukurusi FB puslapi Kvepianti Namų Vaistinėlė, apie eterinius aliejus, aromaterapija ir įvairių daikčiukų (produktų) gaminimą iš tai.

Kviečiu jungtis 4u.gif

P.S. Tai yra ne komercinis ir pelno nenesantis puslapis, tiesiog is dideles meiles tam mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas smile.gif
Labai noriu paklausti Jūsų patarimo : reikia tėčiui dėl prostatos nupirkti moliūgų sėklų aliejaus, gal patartumėte kokį ir kur pirkti ax.gif
Ačiū
Atsakyti
As kelias temas atgal perskaiciau, bet taip ir nelabai supratau blush2.gif

Ar aliejus salto spaudimo ir dar kai buna uzrasyta extra virgin yra tas pats kas nerafinuotas, ar ne? Kitaip sakant, jei uzrasyta extra virgin ir kad salto spaudimo (apie rafinuotuma ne zodzio) tai cia koks jis? ax.gif

Atsakyti
Sveikos mergaitės. Noriu Jūsų paklausti, kurios naudoja, koks kanapių aliejaus kvapas g.gif blush2.gif ? Na aš juo kai pasitepu rankas ar veidą, na man tai į cigarečių/tabako kvapą panašu blush2.gif g.gif blush2.gif
Atsakyti
yahoo.gif Prisipirkau ir as alieju! Kokosu, migdolu, avokadu ir ricinu. Dar roziu vandens ir citrinmedzio eterinio aliejaus. Ieskojau rozmarinu, nes labai cia visu isgirtas kasom uzsiaugint, bet eterinio neradau, tik paprasta, bet jau nepirkau, nes baisiai brangus buvo... Einu isbandysiu bigsmile.gif

O aliejus kunui ir ant slapios odos tept?

Ir sakykit, kur tuos aliejus pradarytus laikyti reikia????? Galiu vonioje ar butinai saldytuve? Prasau, atsakykit skubiai, nes bijau kad suges! g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bellty: 27 balandžio 2012 - 20:05
QUOTE(bellty @ 2012 04 27, 21:00)
yahoo.gif Prisipirkau ir as alieju! Kokosu, migdolu, avokadu ir ricinu. Dar roziu vandens ir citrinmedzio eterinio aliejaus. Ieskojau rozmarinu, nes labai cia visu isgirtas kasom uzsiaugint, bet eterinio neradau, tik paprasta, bet jau nepirkau, nes baisiai brangus buvo... Einu isbandysiu bigsmile.gif

Ir sakykit, kur tuos aliejus pradarytus laikyti reikia????? Galiu vonioje ar butinai saldytuve? Prasau, atsakykit skubiai, nes bijau kad suges! g.gif

Aš visus kiek turėjau: sviesmedžio, kokosų, alyvuogių, varnalėšų, dabar kanapių, migdolų, išskyrus dygminų laikiau/laikau vonioje, dukra dar ant stalo kambarį svarbiausia saulės negautų, dygminų skaičiau reikia laikyti ir laikau šaldytuve mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bellty @ 2012 04 27, 21:00)

Bet rozmarinų tik eterinis ir būna smile.gif O koks dar paprastas?

tepti ant šlapios odos, bet ilgai taip daryti nerekomenduojama, nes oda gali išsausėti. Geriau kremai, kad ir labai paprasti - iš tų pačių aliejų, rožių vandens, vietoj emulsiklio - sviestmedis 4u.gif

Aliejai taip greitai negenda (na nebent linų sėmenų, dygminų ir dar keli). Vasarą ,aišku , geriau laikyti šaldytuve. Ir atkreipkite dėmesį į datas ant buteliukų, lietuvaičiai mėgsta parduoti už pilną kainą aliejų, kurio galiojimo laikas ant ribos, kai tik pradėjau domėtis esu kelis tokius nusipirkusi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(pantera72 @ 2012 04 27, 17:17)
Sveikos mergaitės. Noriu Jūsų paklausti, kurios naudoja, koks kanapių aliejaus kvapas  g.gif  blush2.gif ? Na aš juo kai pasitepu rankas ar veidą, na man tai į cigarečių/tabako kvapą panašu  blush2.gif  g.gif  blush2.gif

Na taip, man irgi panašus, bet kadangi gryno nenaudoju, tai kiti aliejai ir eteriniai užgožia tą kvapą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulė/Guoda: 27 balandžio 2012 - 22:28
QUOTE(2Ditute @ 2012 04 12, 07:29)
Labas rytas smile.gif
Labai noriu paklausti Jūsų patarimo : reikia tėčiui dėl prostatos nupirkti moliūgų sėklų aliejaus, gal patartumėte kokį ir kur pirkti ax.gif
Ačiū

Sveikute mirksiukas.gif kas del aliejaus tai nezinau, bet zinau, kad pacias tas seklas valgyti labai gerai tam gydyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif , susidomėjau aliejais, perskaičiau temas thumbup.gif ir kažkaip pražiūrėjau kur jūs natūralų varnalėšų aliejų perkat doh.gif , labai norėčiau išbandyt šį aliejuką, gal galėtumėte nuorodėlę įdėti, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Turiu tokį klausimą apie Naujosios barmunės aliejus. Skelbiau jį ne vienoje temoje, bet kol kas nesulaukiau atsakymo. Todėl noriu pasikartoti su savo klausimu čia, gal kuri galės plačiau pakomentuoti. Iš tikrųjų būčiau labai dėkinga 4u.gif

Kopijuoju žinutę iš temos Natūralią kosmetiką gaminamės pačios:

„Mano mama vaikščiojo po VCUP ir nusprendė padaryti gerą darbą - nupirko man migdolų aliejų iš Naujosios Barmunės. Išsiklausinėjo, kad aliejus šalto spaudimo ir nerafinuotas. Tas pats parašyta ant etiketės Šiaip šita įmonė man kelia tokius dviprasmiškus jausmus, kadangi teko keliais jų produktais nusivilti praeityje. Tai ką, ir atkemšu aš tą aliejų (na migdolų kvapas man patinka, noriu gi pažiūrėti, pauostyti wub.gif), o kvapo jokio doh.gif Kiek teko uostyti tikrai nerafinuotų migdolų aliejų (pvz. KN), jie kvepėjo gana sodriai ir tikrai nuostabiai. Be to, jis tos visiškai bespalvis, kas irgi skiriasi nuo mano anksčiau matytų migdolų aliejų. Ar galima įtarti, kad aliejus rafinuotas? doh.gif Gal yra būdų kaip tiksliai tą išsiaiškinti? Nes bjauru, jei kažkas naudojasi tuo aliejų populiarumo bumu ir pateikia apie produktus melagingą informaciją doh.gif Gal atsiras kuri nors, pakomentuosianti šitą situaciją ir galbūt apskritai tos įmonės platinamą produkciją? (Atsiprašau, jei kartojuos, bet bandžiau paieškoti ir radau vos kelis labai nekonkrečius sakinius ankstesnėse žinutėse)"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 29 balandžio 2012 - 09:17
Sveikos, as pati labai nelengvai radau is alieju, kas man tinka. Oda sausa - teko tepliotis tikrai ne vienu smile.gif Apsistojau ties Sviestmedžių aliejum. Tinka smile.gif
Kanapiu pas mane yra mano soliariumo kreme, drekina gerai thumbup.gif
Atsakyti
kaip reikia naudotinerafinuota gardeniju kvapo kokosu alieju plaukams? jis toks nera ypac minkstas, reiktu kabint manau. kiek laiko laikyti? saknis tept jei plaukai gana greit riebaluojas? blush-anim-cl.gif pirma karta naudosiu, nezinau kaip ir ka daryt 4u.gif
Atsakyti