Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(zydrem @ 2012 03 28, 11:10)
menulis rase kad metus laiko tik aliejus naudoja tai ji galetu daugiau jums patarti  4u.gif

as irgi jau metai, kaip naudoju alieju biggrin.gif bigsmile.gif (nekalbant apie eterinius), tik as fanatike kokoso aliejaus biggrin.gif sprotejus del jo tiesiog, ir maista dabar gaminu jau net, kas anksciau atrodo labai brangu ir neverta bigsmile.gif
o kitais aliejais pradejau dometis rudeni, siaip vynuogiu kauliuku kartais naudodavau, o dabar kvieciu isbandziau, man nepatiko... mastau kur galima padet tuos aliejus, kai panaudoji ir nepatinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2012 03 28, 10:18)
as irgi jau metai, kaip naudoju alieju biggrin.gif  bigsmile.gif (nekalbant apie eterinius), tik as fanatike kokoso aliejaus biggrin.gif sprotejus del jo tiesiog, ir maista dabar gaminu jau net, kas anksciau atrodo labai brangu ir neverta  bigsmile.gif
o kitais aliejais pradejau dometis rudeni, siaip vynuogiu kauliuku kartais naudodavau, o dabar kvieciu isbandziau, man nepatiko... mastau kur galima padet tuos aliejus, kai panaudoji ir nepatinka biggrin.gif

biggrin.gif
gal jums tinka tas kokosas 4u.gif tai ir toliau naudokit
kas tinka vienam,netinka kitam biggrin.gif

o del nepatikusiu alieju tai arba su salotom suvalgyciau ,nes nerafinuotu alieju kepti negalima, biggrin.gif arba plauku kaukes daryčiau prisilasinus tinkanciu eteriniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2012 03 28, 09:57)
as skaiciau, bet ar sudrekinti neuztenka paprasto vandens ?  g.gif
jus naudojat hidrolatus? jei taip, kokius?  g.gif

Tinka ir paprastas vanduo. Nusiprausiat, pasausinat odą, kad vanduo nevarvėtų, ir tepat 4u.gif O hidrolatai, žinoma, geriau - juose nėra kalkių, chloro ir visokių negerybių, kurios palaiko mūsų vandentiekio vandenį "švarų", bet viso kūno juo juk nesiprausi hidrolatais... Aš gerus porą metų jau tepuosi aliejais ir pradžioje bandžiau purkštis veidą hidrolatu, bet didelio efekto nepastebėjau, taigi likau prie paprasto vandens 4u.gif
Atsakyti
Kokį aliejų naudoti odelėm aplink nagus drėkinti?
Atsakyti
QUOTE(Nima*** @ 2012 03 28, 12:13)
Aš gerus porą metų jau tepuosi aliejais ir pradžioje bandžiau purkštis veidą hidrolatu, bet didelio efekto nepastebėjau, taigi likau prie paprasto vandens  4u.gif

dekui wink.gif
as irgi isbandziau viena hidrolata, nepastebejau efekto, dabar nusipirkau kita - ziuresim wink.gif
Atsakyti
Visada, jei reikia kokio aliejaus einu i KvapuNamus ir perkuosi ten. Kazkaip patikimai atrodo man, pasitikiu kokybe ir t.t.
Vakar uzejau i parduotuvyte rusiskos kosmetikos. Ir pamaciau ten visa lentyna eteriniu alieju rusu gamintoju.
Ant vienu parasyta 100% naturalus aliejus. Ant kitu - aliejus kosmetinis..
Aisku, jei toki pirkciau, tai turbut nebent lasint i aromalempa, ar tepti alkunes,ar padukus...
Bet gal kas susiduret, ir galit placiau papasakot apie kokybe situ alieju? Nes kainuoja jie zymiai maziau, nei aliejai is KN.
Idomu pasidare, kuo skiriasi jie? (nors turbut vistiek bijociau ant veido tepti...) Papasakokit, gal kas susidure, kas naudojo..labai smalsu ax.gif
Atsakyti
sveikos! o ar galima pzv veidui naudoti grynus bazinius aliejus?
skaitau apie tuos aliejus gal jau antra savate ir niekaip neissirenku koks aliejus labiausiai tiktu masazui nuo celiulito?
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2012 04 04, 18:32)
sveikos! o ar galima pzv veidui naudoti grynus bazinius aliejus?
skaitau apie tuos aliejus gal jau antra savate ir niekaip neissirenku  koks aliejus labiausiai tiktu masazui nuo celiulito?

veidui galima, bet ne per dažnai, kad neišsausint odos. Manau, kad optimalu naudoti 1-2 kartus per savaitę, ant drėgnos odos. O šiaip pagrinde naudoti kremus.

Nuo celiulito tinka sojų aliejus, makadamijos riešutų aliejus, juos praturtinkite cinamono, citrinų, rozmarinų ar gvazdikėlių eteriniais aliejais. Taip pat nuo celiulito labai tinka ginkmedžio ekstraktas, kofeinas. Celiulito požymius mažina ir palergonijų hidrolatas. Iš visų šių priemonių (pridėjus dar vieną kitą priedą) aš asmeniškai pasigaminau anticeliulitinį kremą. Ko gero, naudos yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2012 04 04, 18:47)
veidui galima, bet ne per dažnai, kad neišsausint odos. Manau, kad optimalu naudoti 1-2 kartus per savaitę, ant drėgnos odos. O šiaip pagrinde naudoti kremus.

Nuo celiulito tinka sojų aliejus, makadamijos riešutų aliejus, juos praturtinkite cinamono, citrinų, rozmarinų ar gvazdikėlių eteriniais aliejais. Taip pat nuo celiulito labai tinka ginkmedžio ekstraktas, kofeinas. Celiulito požymius mažina ir palergonijų hidrolatas. Iš visų šių priemonių (pridėjus dar vieną kitą priedą) aš asmeniškai pasigaminau anticeliulitinį kremą. Ko gero, naudos yra smile.gif

ooo, kokiomos proporcijomis ir ka maisot? kiek laiko jau naudojat? tiesiog ji imasazuojat? ax.gif
Atsakyti
Labas, as tepu grynus jau ilga laika. Gali nueiti i puslapi www.kvapunamai.lt ten daug informacijos ir rasoma, kad galima naudoti grynus aliejus. Man tai geriau uz bet kokius kremus.
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2012 04 04, 18:53)
ooo, kokiomos proporcijomis ir ka maisot? kiek laiko jau naudojat? tiesiog ji imasazuojat? ax.gif

naudoju apie 3 savaites. Proporcijos iš akies smile.gif. Naudoju tai, ką rašiau, tik kažkurių eterinių neturėjau, tai apsiėjau daugiau su citrusiniais. Aišku, sujungiu su emulsikliu, dar pantenolio, alantoino pridėjau smile.gif
Prieš dušą pirmiausiai problemines vietas pamasažuoju su masažuokliu, po to dušas, o po to gerai įtrinu šiuo kremu smile.gif. Gal reikėtų pirmiau dušo, po to kremo ir masažuoklio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 04 balandžio 2012 - 18:12
QUOTE(kavasucitrina @ 2012 04 04, 19:10)
naudoju apie 3 savaites. Proporcijos iš akies smile.gif. Naudoju tai, ką rašiau, tik kažkurių eterinių neturėjau, tai apsiėjau daugiau su citrusiniais. Aišku, sujungiu su emulsikliu, dar pantenolio, alantoino pridėjau smile.gif
Prieš dušą pirmiausiai problemines vietas pamasažuoju su masažuokliu, po to dušas, o po to gerai įtrinu šiuo kremu smile.gif. Gal reikėtų pirmiau dušo, po to kremo ir masažuoklio g.gif

manaum kad geriau po duso itrinti smile.gif oho, kas per medziagos emulsiklis, alantoinas? is kur ju gauti ir kokia kaina? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(mėnulis @ 2012 04 04, 19:09)
Labas, as tepu grynus jau ilga laika. Gali nueiti i puslapi www.kvapunamai.lt ten daug informacijos ir rasoma, kad galima naudoti grynus aliejus. Man tai geriau uz bet kokius kremus.

aciu uz nuoroda thumbup.gif
Atsakyti