Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(sambuka** @ 2012 03 14, 23:17)
Patarkite prasau,ar tinka veido masazui naudoti argano alieju,ersketroziu alieju?

Na del argano tai tinka, as tepu - bet ne gryna, lb oda patenkinta - svelni lb 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Domiuosi ir aš natūralia kosmetika, aliejais. Jau kokį trečią veido kremą perku ir love eco.lt Ten natūralius kremukus veidui gamina. Taigi, mąsčiau, kad pats laikas ir pačiai pradėti gaminti kremukus. Sau. Veidui, kūnui. Kažkoks poreikis atsirado.
Aliejus taip pat perku iš lietuviškų el.parduotuvių. Tik teko girdėti, jog jie dvigubai brangesni nei perkant internetu iš užsienio parduotuvių, ar tiesa? Būtų įdomu sužinoti iš kur jūs perkate aliejus, kremų gamybai reikalingus ingridientus? Gal užsisakinėjate iš užsienio? Jei taip, būtų sužinoti internetinius adresus. Ačiū. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriele741 @ 2012 03 20, 11:37)
Sveikos. Domiuosi ir aš natūralia kosmetika, aliejais.  Jau kokį trečią veido kremą perku ir love eco.lt  Ten natūralius kremukus veidui gamina. Taigi, mąsčiau, kad pats laikas ir pačiai pradėti gaminti kremukus. Sau. Veidui, kūnui. Kažkoks poreikis atsirado.
Aliejus taip pat perku iš lietuviškų el.parduotuvių. Tik teko girdėti, jog jie dvigubai brangesni nei perkant internetu iš užsienio parduotuvių, ar tiesa? Būtų įdomu sužinoti iš kur jūs perkate aliejus, kremų gamybai reikalingus ingridientus? Gal užsisakinėjate iš užsienio? Jei taip, būtų sužinoti internetinius adresus. Ačiū. wink.gif

http://www.supermama...howtopic=813262
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2012 03 20, 14:08)

AČIŪ!!!!!!!!
Atsakyti
Sveikos,

Gal esate kuri susidūrusi su tokia pat problema - mane kankina išsiplėtę kapiliarai ant veido verysad.gif

Gal yra koks aliejukas, kuris pagerintų tokios odos būklę?

Atsakyti
QUOTE(Amnesia20 @ 2012 03 21, 16:45)
Sveikos,
Gal esate kuri susidūrusi su tokia pat problema - mane kankina išsiplėtę kapiliarai ant veido  verysad.gif

Gal yra koks aliejukas, kuris pagerintų tokios odos būklę?

Išsiplėtusiems kapiliarams galėtų padėti Tamanu (Puiklapių) aliejus 4u.gif
Daugiau apie šį aliejų: http://aromata.lt/ko...-tamanu-aliejus
Atsakyti
QUOTE(Nima*** @ 2012 03 21, 19:33)
Išsiplėtusiems kapiliarams galėtų padėti Tamanu (Puiklapių) aliejus  4u.gif
Daugiau apie šį aliejų: http://aromata.lt/ko...-tamanu-aliejus

Ačiū thumbup.gif
Atsakyti
sveikos isigijau ir as aliejaus kokosu kokie faini plauku galiukai po jo thumbup.gif man patiko ,tikrai naturalus produktas gal ir pagydys ta sausejima ju ,nors nemanau kad koksu aliejus duoda plaukuciui dregmes g.gif bet va pusleline pasitepiau ir ryte jau sasiukas ,rankas isitepiau taipat tokios svelnios fainos paliko..na reikia dar pasidziaugti gal ka daugiau gero parodys 4u.gif
Atsakyti
As irgi siek tiek naudoju kokoso aliejuka plauku galiukams, labai atgaivina ir pamaitina plaukucius. Po duso ant dregnos odos labai gerai kuna pasitepti, odyte tiesiog silkine gaunasi, ranku krema irgi pamaisau su aliejuku, labai gerai susigeria, paskui net nors paciai savo svelnias rankytes glostyk biggrin.gif
Atsakyti
as ant veido kokosu alieju tepu, pasveiciu pirma ir tepu. o oda nera sausa. dabar net kitu alieju nesinori. ir kvepia uz bet koki krema skaniau. daugiau nereikes man ju pirkti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 03 24, 16:38)
as ant veido kokosu alieju tepu, pasveiciu pirma ir tepu. o oda nera sausa. dabar net kitu alieju nesinori. ir kvepia uz bet koki krema skaniau. daugiau nereikes man ju pirkti  biggrin.gif  biggrin.gif

Bandžiau ir aš naudoti kokosų aliejų, tai kūnui labai patiko, bet veidą, nors tikrai stengiausi drėgną tepti, į antrą dienos pusę pradėdavo traukti. Ir oda tokia išsausėjusi pasidarė, gal man netinka ? Šiaip tai oda labai sausa g.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Klausimukas , nes šioj sritį žalia
kaip tas kokoso aliejus, geras ? rafinuotas ar ne ?
kokoso

būtų malonu sulaukti greito atsakymo blush2.gif
Atsakyti