Na va, persiskaitaliojau visa jusu temele apie si senai nauja stebukla
mano pirkiniai arbatmedzio ir levandu aliejus. Ka manote apie juos? ypac apie levandu
Ieskojau isgirtojo argano, bet deja toj parduotuvej neradau. o taip knietejo isbandyt kuo greiciau
Turiu problematiska oda. tai riebi tai sausa, na o spuogiukai (bent keli) beveik niekad nedingsta nuo veido. kolkas po sio vakaro naudojimo esu patenkinta - jau ir spuogai ''tirpsta'', tik oda tokia lyg pleiskanota... Ar tai normalu?
Ir dar idomu ar jus naudojate kremus?
QUOTE(krikri @ 2012 03 09, 01:54)
Na va, persiskaitaliojau visa jusu temele apie si senai nauja stebukla
mano pirkiniai arbatmedzio ir levandu aliejus. Ka manote apie juos? ypac apie levandu
Ieskojau isgirtojo argano, bet deja toj parduotuvej neradau. o taip knietejo isbandyt kuo greiciau
Turiu problematiska oda. tai riebi tai sausa, na o spuogiukai (bent keli) beveik niekad nedingsta nuo veido. kolkas po sio vakaro naudojimo esu patenkinta - jau ir spuogai ''tirpsta'', tik oda tokia lyg pleiskanota... Ar tai normalu?
Man rodos jūs painiojat paprastą bazinį aliejų su eteriniu. Arbatmedžio ir levandų - tai eteriniai aliejai. Šiaip eterinių grynų nei ant veido, nei ant kūno tepti negalima, jie nudegintų, bet būtent jūsų paminėti yra išimtys, juos galima tepti grynus, tačiau... tai reiškia jog galima tepti tik nedidelį plotelį, žaizdelę, spuoga ir panašiai, bet viso veido - ne . Na patepėt visą veidą vieną vakarą, nieko baisaus nenutiko, bet kasdien to nedarykit O argano aliejus, jau visai kas kita. Tai bazinis aliejus, juo drąsiai galit tepti visą veidą, paakiams labai tinka, plaukams ir taip toliau. Būtent į bazinius aliejus lašina kelis lašiukus eterinių ir naudoja.
aha... na aisku, dekui kad paaiskinote. naudosiu tik ant paciu spuogeliu arbatmedzio. o argano aliejus bus kitas mano pirkinys
o jus is viso nenaudojate kremo?
QUOTE(krikri @ 2012 03 10, 21:29)
aha... na aisku, dekui kad paaiskinote. naudosiu tik ant paciu spuogeliu arbatmedzio. o argano aliejus bus kitas mano pirkinys
aš, asmeniškai, aliejų ar aliejų mišinį naudoju kartą-du per savaitę. Šiaip paprastai naudoju savos gamybos kremus.
o galima rozmarinu eterini alieju imasazuot tiesiai i galva. pabandziau imasazuot man degino tarsi
QUOTE(ZBITKA @ 2012 03 10, 23:58)
o galima rozmarinu eterini alieju imasazuot tiesiai i galva. pabandziau imasazuot man degino tarsi
Ne, reikėtų lašinti į bazinį aliejų ir tada tuo mišiniu įtrint šaknis
QUOTE(ZBITKA @ 2012 03 10, 22:58)
grynus ant odos galima naudoti tik arbatmedžio, levandų ir ramunėlių EA.
Sveikos,
noreciau pasitikslinti del aliejaus naudojimo plaukams ar Jus tepate tik ant SLAPIU plauku ar galima ir ant sausu? (Del tepimo ant slapios odos viskas aisku, o kaip su palukais). Dekui
noreciau pasitikslinti del aliejaus naudojimo plaukams ar Jus tepate tik ant SLAPIU plauku ar galima ir ant sausu? (Del tepimo ant slapios odos viskas aisku, o kaip su palukais). Dekui
QUOTE(Persikele @ 2012 03 11, 12:02)
Sveikos,
Galima ir ant sausų , ir ant šlapių. Bandykit ir atsirinksit kaip jums labiau tiks ir patiks
QUOTE(Persikele @ 2012 03 11, 12:02)
Sveikos,
Aš kelis kartus bandžiau ant sausų tepti, bet man nepatiko - išplovus plaukai kažkaip keistai elektrindavosi... dabar tepu ant šlapių ir viskas kuo puikiausiai - švelnūs, blizga
QUOTE(Nima*** @ 2012 03 11, 16:21)
Aš kelis kartus bandžiau ant sausų tepti, bet man nepatiko - išplovus plaukai kažkaip keistai elektrindavosi... dabar tepu ant šlapių ir viskas kuo puikiausiai - švelnūs, blizga
tepu ant sausų - nesielektrina . Ir šiaip - man gerai ant sausų .